Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Jo bavím. Vítej mé dítě.
-
Tak to se hluboce omlouvám, samozřejmě jsem nechtěl, aby to vyznělo tak fašisticky, jen že ty tvoje metody tady už po těch letech nejsou zrovna undercover. Jen takové přátelské upozornění.
-
Osobne pro ti tobe nic nemam, ani nechci nic zacinat ale nemyslis ze si k te nenavidenosti konzoli vedome/nevedome trosku take neprispel? *7* Minimalne tedy tvymi vyroky a nez zacnes psat ze se zastavam PCckaru atp... nezastavam jen tedy zdraveho nazoru. Ale to uz je na tobe. Jak se s tim poperes. *3*
-
To je celkem drahé řešení, navíc kupuješ částečně fungující stroj. Tedy v ČR. To je špatný. Stojí to stejně jako všude a řada věcí tam nejde. Jinak by to bylo dobré a nahradilo by to lehce i multimediální centrum.
-
Veskoslav se teď musí celkem bavit.
-
slušné, kupoval jsi to u Gučiho, nebo lujse vitona?
-
ale prosímtě, ještě řekni že to není pravda. PC komunita je zde vskutku radikální. Jinak nevím jakým právem mi říkáš na které stránky mám chodit a na které ne? To je drzost, které bych se já nikdy nedopustil.
*6* -
Veskoslav Detected
-
Jsi zrejme velmi bohaty muz:-)
-
Ahoj pepři, hlasovací utilita opět v akci? Už by jsi měl(a) vyměnit stránky, už jsi tady moc průhledný(á).
-
i5-4570 4500Kc
770 GTX 8000kc
Ramky 2000 KC
To máme 15000K jen bez OS, Disků, mechaniky, základní desky, zdroje, bedny. Trošku ti to nesedí. -
No myslím že vím na čem to budu hrát. Moje PC seč by mělo vždy papírově stačit má s ubisoftími hrami nějaký nepochopitelný problém, zřejmě související z jejich neschopností udělat pořádný port. No PS4 bude do měsíce doma, takže si v klidu zahraji na něm.
-
pššt todle tady nesmíš říkat, tady je PC posvátné a konzole pro děti
-
Jeste si zapomel poznamenat ze nekdo ma i Notebook ( coz ja zase nepovazuji a nikdy nebudu za plnohodnotny komp) jinak asi souhlas. Tedy nee souhlas ty konzole nextgen asi ne ale stary v poho tedy jestli jsem pochopil spravne z tveho prispevku. ( ze nevlastnis).
-
Za 20 na low? To přeháníš. Za tu cenu jsme kupoval novej počítač. Mám i5-4570, 8G RAM, GTX 770 a myslím, že to dám na víc, jak na low.
-
Kupoval som nedavno PC(i5 4670k, r9270x, 8gbram - bral som do uvahy neskorsi mozny upgrade, na teraz to staci, tzn na rozlisenie 1920x1080), takze co sa mna tyka som ok, vsetko co tam je je ok, ziadny problem. Na druhej strane hra moze byt zle optimalizovana ci nejak inak chybna a no bude to aj tak jedno :D. Pomaly ale iste zacinam aj premyslat o konzoliach, tzn nejaky lepsi laptop, a obe konzole, tzn ps4 aj xbone, ale uvidime.
-
No ale ty jsi psal o 770 a to je kurev*ky nevýhodna karta, Ber to tak, že 290 bez x prekonava i starého Titana. A cenový rozdíl mezi 770 a 290 je zanedbatelný, když porovnám výkon. Osobně jsem si koupil 750TI(sehnal jsem ji za 3000), To je nádherně ticha a šetrná karta. Na to moje občasné hraní to dostačuje, na ostatní mám PS4,
-
Nevidim důvod, proč by to nemělo jet na nejvýkonnější herní platformě. Ledaže by to byli amatéři.
-
Koukám, že jsem se s odstavci dělal zbytečně, autorům webu asi nepřijde důležité, aby fungoval enter mezi řádky, pak mi z toho vznikne takovehjle spojenej paskvil... Člověk chce trošku oddělit to, co na sebe nenavazuje a pak se to stejně sleze dohromady. Fakt mě štvou weby, kde nejsou dělat odstavce...
-
Tak řekl bych, že minimální požadavky budou o dost níž - už jen kvůli tomu, že hra nijak extra z posledních gameplayí nevypadá.