Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
No mám to na Steamu. Říká se tomu Winter sale, Summer sale atd. Většinu těch her z PS3 nabídky mám za hubičku ze Steamu nebo koupenou dávno před tím než to poskytla tato služba. Občas totiž chci hrát hry v den vydání, ne půl roku potom;)
-
Končím a už na tebe nereaguji. Nasral jsi mě a musel jsem používat vulgarity, což bytostně nesnáším. Příště se proboha nehádej a něco si nastuduj. Sry za vulgarity.
-
Když to tu čtu tak to opět dopadlo přesne jak výrobci HW a MS chce. Vytahnout z lidí peníze za nesmyslné upgrady. Dnešní počítač by měl zvladnout 10x naročnější hry když to zvladne konzole (i old gen) Ale protože MS ne a ne upgradovat DX tak je optimalizace katastrofální a jen tahaj z lidí prachy.
Konzole to jistí tam se tohle nastestí nedeje. Ale bojim se doby kdy pudou i konzole upgradovat aby bylo víc penízku pro výrobce HW. -
Proboha kdo by to rušil za 1000 ročně? Si spadl z višně nebo z Marsu? Kdyby jsi to měl na Steamu, tak o tom tady skládáš básně.
-
Mám Xbox, přiznám se, že PS3 pouze u známých. PS4 je pak v práci, v relaxační zóně.
-
predpokladam ze kdo ma trochu rozum a chce na počítači pracovat má maca, takže má i konzoli aby mohl poradne hrát (na osx je mene her)
nevím proc mít dneska doma počítač (s win)...na hraní je to drahe, na praci nepoužitelné... -
Evidentně si neměl co do činění s touhle službou, tak proč ji tak hatuješ? Konzole, tak se ti zatemní mozek a přemýšlíš bůh ví čím.
-
jedine na co me napadá mít pocitac je prace a na to opravdu nebudu trpet s windows ale budu mít macbook nebo imaca podle naročnosti...na praci windows nelze používat...a na macu zas hry moc nejsou takže k tomu konzole...na hraní proste počítač ne-e, na praci "počítač s win taky ne-e
-
Promiň, vypadlo mi tak, pokud nemáš PS+ předplacené (či jsi si danou hru nestáhnul v určitém období do download listu) i nadále a zrušíš jej, tak nemáš přístup.
-
Reakce nahoře ty pošahanče...
-
Reakce na toho pošahanýho vola.
-
Veskoslave. Ty seš bůh kokootů, Vážně nevím, co ti už mám říct. Takového uhádaného kokotaa jsem ještě neviděl. Kde jsi vzal, že už si pak hru nemůžeš znovu stáhnout?
http://spokojeny.blogspot.cz/p/playstation-plus.html -
A od kdy je i7-3770 osmijadro? Udelejte si v tom poradek. Nehlede na fakt, ze Intel dela maximalne 6-ti jadra. Navic neni osmijadro jako osmijadro. Napriklad osmijadra od AMD jsou pomalejsi nez 4-jadra od Intelu, nemluve o tech paskvilech, co jsou v PS4 nebo XB1. Jakekoliv intelacke 4jadro vyrobene za posledni 2 roky je rychlejsi nez to, co se dava do XB1 nebo PS4, tudiz bych ten clanek ignoroval a spokojene spal dal...
btw. graficka "cingrlatka"? Jako fakt? Uz, prosim, nekur. -
Ty hry snad máš trvale nebo ten měsíc, kdy jsou k dispozici! Kdyby byla ta hra zadarmo, tak ji máš kdykoliv snad k dispozici, ne? A to pokud vím u PS + neplatí. Takže tu hru ti pouze zapůjčí, nic víc. takže nikdo ti nedává AAA hry zdarma, zapůjčí ti pouze licenci na jeden měsíc. Pokud chceš hru trvale, musíš si ji zakoupit. Už chápeš ten rozdíl? Já si třeba zahraji rád nějakou hru po půl roce. Sáhnu na poličku nebo do "knihovny" a nainstaluji. Ty to nemůžeš udělat, protože tu hru nevlastníš. Já defacto hry na Steamu také nevlastním, ale to už je jiná debata. Takže nikdo, nikdo ti nedá nic zadarmo. Takže ano, pokud je ti naprosto jedno, co hraješ a někdo vybírá za Tebe, tak je PS+ skvělý a máš hraní zadarmo. Tedy pokud nehraješ nějaký titul vícekrát. Což tím eliminuješ většinu sportovních her, které rozhodně nejsou pouze na jeden měsíc hraní a pak dost.
-
Marketingový tah? Zaplatím 1200 ročně a dostanu desítky AAA her ročně. Mě je jedno jestli to mají nasmlouvané a ty licence kupují třeba za desetník, pro mě je důležité, že já bych ty hry koupil za tisíce, takže o čem se ku*va vlastně bavíme?
-
V poho, jen mi prijdete dost podobny. *3*
-
Me vase hadka nezajima, ja jen pisi co jak se ma. Skoda skoda, pred pulrokem si byl malem mym vzorem. (a to i presto ze si jen asi o rok starsi) *7* To jsem jeste nevidel tvou temnou stranku, no co no budu hledat jinde.
Muzes psat ze pisu vseljak , jenze oba dva vime jakto s tebou je. Ty to vis i ja a kdo te tady zna vi taky. Ja jen varoval "potencialni obet" tot vse. Psal jsem ze moc k zivotu nepotrebuji, takze si pujdu po svem.
ale zrat tiu divadylko nebudu, na to jsem blbej az dost. Táák blbej nejsem Sorry. Hezky zbytek vecera. *4* (Kdyz ti to pomuze, vim ze uz to je pruhledne moc, klido si naklikej ja s tim problem nemam) Holt mam jen jine mineni. (nejsem sam). *4*
Protoze jsem Blbejsi, mnohem necham te mit posledni slovo. *14* -
nejsem bracha :)
-
Dobre, hele a nejsi fakt bez urazky, bracha Joea? ( podobnej styl psani, prevazujici negativa, ale otevrenost novym napadum i kdyz ma rad ty starsi hry ty byly preci lepsi). *4*
Pokud netrollis to nemuzes myslet vubec vazne vzdyt tady je to o necem trochu jinem a no hlavni premisa je mestska akce ale jde dal preprogramovane semafory, Chaos vlozeny MP... ale chapu ne kazdeho salek caje. *3* -
mne je to fuk, stejne to nebudu hrát protože to vypada jako klon gta, navic trapnej