Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Ubisoft a ty jejich požadavky. Např AC4 mám komponenty přesahující doporučené a hru rozjedu na střední detaily na necelých 40 fps. A nejsem sám. Když dám na vysoký detaily tak 20 FPS. Ono asi doporučený znamená že hra běží na 30 fps
-
Pokud si zahraješ na serverovém hardware, tak 8mi jádro od Intelu dostaneš *1*
-
kupují si malý ssd lebo na viac nemajú, nič iné za tým nie je. Niektoré hry majú loading na bežných diskoch aj do 30s, takže skrátenie na 15-10 s je naozaj velký rozdiel a rozhodne to stojí za to. Nehovoriac o tom, že dnešné hry majú podchvílu nejaký ten loading, nový Thief je ukážkový príklad.
-
Boha to je zase diskuze. Vy to vedete pánové.
Mě spíše zarazilo těch 25GB na disku. Že by zase Wav soubory jako v Titanfallu:)? -
Mě teď pobavilo známkování, minus 2x, dám po chvilce refresh a minus 10x ať žije games.cz, nechápu proč to tu je, když to jde tak lehce padělat, stačí jeden blb se svým hloupým názorem, co dokáže i z pravdivého příspěvku udělat takový, který vypadá, že ho psal nějaký jouda.
-
Seagate ve starém stolňáku drží už skoro 10 let. Sice je pomalejší a sem tam vydá lupavý zvuk, ale pořád drží.
-
Ne, neklepu, protože ten disk leží v klidu na stole, nikam ho netahám a má daleko lepší chlazení, než jakýkoliv interní disk. Sice jsem krapet nejistý z toho, že to je 2TB a ne 2x 1, ale víš jak se to říká s tím darovaným koněm.
-
Interní disk jsem nekupoval už sakra dlouho. Neříkám, když si na to SSD prdneš nějaké MMO nebo Diablo, které hraješ pořád a odinstaluješ to teprv při reinstallu systému a pak je tam hned zase nabušíš. Navíc nejsem fanoušek reklamací a mám radši, když mi věci nějakou dobu vydrží.
-
Já ti nevím, hráči z mojeho okolí si kupujou malý (120GB) SSD na zrychlení systému a zbytek jedou na klasických plotnách. Děláš, jak kdybys během těch pár vteřin navíc mohl zajistit světový mír nebo si dát aspoň cigárko.
-
A teď už se neklepeš? Vono mít 2TB někde v šuplíku taky není nic moc. Jinak SSD je naprosto v pohodě koukni třeba na http://diit.cz/clanek/ssd-deep-in-hell to SSD nakonec přepisovali několik měsíců než začalo ztrácet integritu dat. Záleží samozřejmě na výrobním postupu jednotlivých čipů, ale 2-3 roky naprosto v pohodě. A kdo jednou SSD zkusí už nechce jinak.
-
Máš si umět koupit disk. U externích nevím, ale u klasických jsou zrovna 2 TB nejnespolehlivější, to už raději 2x 1 TB (pokud mi 1TB nestačí) a rozhodně WD, Seagate jsou dlouhodobě méně spolehlivé, stačí omrknout statistiky. Samozřejmě pokazit se může cokoliv i ten nejlepší disk. Počítače mám už přes 20 let a nikdy se mi disk nevysypal a zapnuté je to skoro pořád.
-
Jsi normální? A k čemu jinému by jsi SSD chtěl používat, když ne na systém + aplikace, které nejvíc používáš ? (ať už hry či cokoliv jiného). Nehledě na to, že máš 3 roky záruku (některé i 5).
-
si robíš srandu nie ? a kam ich má inštalovať ? od toho si predsa kupujú hráči SSD aby sa im hry rýchlo naťahovali a hralo sa im komfortnejšie s kratšími loadmi.
-
Jenom nerad měním HDD. Dokud jsem neměl 2 TB exter, klepal jsem se, kdy se mi zas vysere hadr a já příjdu o veškerou hudbu, filmy a komiksy.
EDIT: Plus bych přidal neustálé žonglování s místem. SSD je pro mě malé a tak bych ho zavařil do roka. -
tak si tu omezenou grafiku uzij ja radsi za stejnou sumu upgradnu PC a jen na teto hre hned usetrim 400,- pac jsou vsechny na PC levnejsi a za rok jen an hrach budu mit pulku penez na upgrade "zpet" *3* PS. A zahraju si to v lepsi grafice *1*
-
Mám SSD rok a půl a mám na něm Steam s hrami i další programy. Nikdy jsem s ním žádný problém neměl. Ano, má omezený počet zápisů, ale jsou to už skoro dva roky, no tak když se vysere, koupím nový - za tu cenu jako tenkrát dnes pořídím 256 nebo 512 GB místo 120 GB :D Máš snad dva roky záruku, ne? ;-)
-
tyhle hospodsky keci miluju *11* Tovis ze jo MS dostal bambilion provizi od vsech vyrobcu HW a Ubisoft jen kvuli tomu udelal hru co vyuzije nadupanej HW.. /facepalm Ze hra jede na old gen konzolich? No jasne ze jede, ale kdo by to dnes na PC v tak omezene verzi s malou dohlednosti, nizkou hustotou dopravy, bez ruznych detailu, omezenym rozlisenim textur a max. 25fps chtel DNES hrat??? Nikdo! Proto jsou naroky takove jake jsou a na takovou hru docela dobry! Upgradovat PC si kvuli tomu nemusis v cene jedne PC komponenety dnes poridis old gen konzoli, tak si ji kup a nebrec ,ze ti to na tvem 8let starem PC nejede... Opravdu necekej ze v roce 2014 se budou hry optimalizovat pro odepsane win XP a jednojadrove procesory s pameti tveho telefonu!!! *3*
-
Ruku na srdce, mít miliardu na účtě tak si koupím všechny platformy, které seženu. Proč? Jsem hráč.
A pokud si instaluješ hry na SSD tak hodně štěstí, ty experte. To ti nikdo neřekl, že se na ten disk má zapisovat co nejmíň? -
32bit hra samozrejme vic nikdy vyuzit nemuze, a to ani kdyby ses postavil na hlavu a odstrkoval usima. A jelikoz 32bit systemu je stale velmi znacne mnoztvi, zadnej vyvojar nebude delat gamesu 64bit only. Pokud tedy vubec existuje aspon jedna jedina, ktera ma zaroven 64bit binarku. Sranda je pak predevsim to, ze caso i kdyz tu RAMku mas, tak ji gamesa nevyuzije, a stejne neustale neco hrabe na disku a loaduje a loaduje ...
-
normalne jako vse jin ? autocad ma mac verzi, office má mac verzi (ikdyz radeji mam iwork od applu který umí to same a je zdrama)...a učetnictví zaleží asi jaké ja používám Pohodu od Stormware a ta na macu jede...a když není OSX verze tak stačí stahnout utilitu a muzete na OSX instalovat i win programy/hry...to že neco na maca nejde je absolutní přežitek spustíte uplne cokoli ta je to pro win nebo pro OSX