Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol trapna je i ta ultimatni sestava. pro socky. ja mam comp za vic jak 100 000 *5*
    • Ty musíš být hroznej ocas :))
    • http://www.youtube.com/watch?v=fdyTSrj26t4&t=0m14s
  • panove potrebuju radu, mam notebook relativne dobry ale se sata 2. generace, proste ne ten nejnovejsi, rad bych ho upgradnul SSD diskem, a moje otazka je jaky je nejlepsi disk samozrejme pomerem cena/vykon pro toto starsi SATA ? vim ze jsou sanforce a 35 a 22 nm a proste jsem z toho zmatenej, dekuji
  • Athlon xp 3200+ 2,3ghz, 768mb 166mhz, radeon hd 3850hd 512mb OC

a jakože si vůbec nestěžuju. Skyrim pohoda, CoD2 pohoda, HL2 pohoda

*1* *1*
  • Já si už před třemi lety kupoval rok staré modely HW tím stylem, že jsem google procházel dotazama typu "TOP, nejlepší," a pak k výsledkům hledal recenze, jestli výsledky náhodou nelhali. Protože i jinak super značka může vyrobit křáp. Taky je ale důležité zohledňovat živostnost komponent. Ale to už je informace, kterou lze získat jen zkušenostmi nebo přes známé. Mě například zemřela grafika po třech letech (to považuju za mrzuté) a zdroj po 1 roce (to považuju za drzost). A přitom všem je třeba myslet na teplotu v bedně a jak to co nejefektivněji uchladit (tiše, levně, účinně).
    BTW: dneska bych do nějakých dementních 60GB systémovýho disku vůbec nešel. To si tam tak dáte taktak windows a the end a budete akorát naštvaný.
    • K tomu dementnemu 60Gb sysetmovemu disku. To je imo bezna reakcia niekoho kto na takom kompe nerobil. Ja mam prastary A-Data S592 64GB, su na nom Win7 Home Premium x64, Photoshop/After Effects a volna je tak +- polovica. To chce proste na vlastnej kozi zistit ako zrazu system rychlo reaguje a nabieha, potom tomu clovek odpusti aj potrebu sa trocha pohrabat v systeme, ako presmerovat temp atd. Ale ak je clovek "prasa" (smerujem to vseobecne a nie na teba), tak mu nemusi stacit ani 1TB disk.
      • :-D To je jasná věc :-D
  • zase jeden nejhorsi reklamni clanek *2* ...SSD od tehle firmy ani zadarmo .... mam kingston a to je neco uplne jineho ...a ty sestavy no hruza ..ale proc ne kdyz reklama tak reklama *8*
    zni prece tiscali games zije ne ? *14*
    • no SSD Kingston je spíš do průměru(samozřejmě k odpadu typu OCZ to má furt daleko), ale top SSD je prostě Intel, podobnou kvalitu má Samsung a lehce za nima Crucial M4, až s mezerou za nimi je Kingston, pak další velká mezera a zbytek "startovního pole"
    • OCZ SSD je prostě sra*ka ..k tomu neni co dodávat
    • no tak se pochlub svojí sestavou
      • Co se tyce sestav, pc za 50k s bulldozerem je jako Ferrari za 6M s motorem z Mercedesu. Neni uplne spatny, ale te cene to neodpovida.
        • Kterej Mercedes myslíš? Mercedes-Benz SLR McLaren?
          • Ty mas pocit ze BD je srovnatelnej s i7(i5)?
            • tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-overclocking,3077-5.html - podle tohohle jo
  • to na to koukate vsichni s cernym pozadim ? na bilem je to totiz napul necitelne ... kdyz uz mate na vyber u pozadi tak by bylo dobre s tim pocitat ;)
  • Davat si do pocitace SSD od OCZ muze jen blazen, jsou temer nejhorsi SSD co se stability tyka. Rychlosti jsou pouze papirove a pokud mate radic SATA 3 od marvellu (Vsechny X58 desky ho maji) tak dosahnete tak polovicni rychlosti + modra smrt 1-5 do tydne. Pokud k tomu pridame naprosto katastrofalni servis mate vymalovano. Mel jsem dve SSD Agility a Vertex a nic horsiho jsem v PC jeste nemel.
    • blahorodie
      Fetujes denne ale len prilezitostne.Neviem s OCZ problem nemam, mozno som blazon, ale aspon mam ten SSD a povazujem to za samozrejmost v modernom PC.
      A tebe ocko do kedy pozical svoje PC, trololo malicke *1*
      • V podstatě fetuješ ty, protože OCZ jsou nejhorší SSD co můžeš na trhu sehnat. To už raději ADATA než OCZ.
      • On to nemel kazdy AMD chipset problemy nemeli. U intelu cca 30% coz je u znacky co si hraje na jednu z nejlepsich dost na povazenou. Ale v poho vidim ze tomu moc nerozumis, zij dal v blahe nevedomosti
    • Když SSD, tak jedině Intel, sice nemaj uplně nejlepší výkon, ale prostě no problemo a o tom to je...
  • Když už se dělají takové články, tak bych taky byl rád, kdyby k tomu byly i periférie.
  • Tak to že dali do sestavy za 50 tis. AMD FX-8150 je fakt epic fail. Každej kdo tomu rozumí ví že to je na úrovni Intel Core i3 2100 a to je ještě lepší i3. Takovouhle botu sem teda nečekal
    např. test FX-8150 tady : http://extrahardware.cnews.cz/amd-fx-8150-6100-bulldozer-zambezi-recenze-test
    V tabulce je vidět že Intel Core I3 2100 je ještě lepší
    • JJ ..je to článek jak noha . je poznat, že autor je kovanej borec přes HW. Takové pič*viny. Doufám, že se tím nebudou uživatelé řidit. OCZ SSD, FX-8150, atd ...to jsou sestavy jak stehno.
    • Taky nesmíte brát, že pořítač za 50k neznamená,že se drahý case narve nejdražšíma komponentama. Rozhodně si asi nikdo nesestaví nebo nekoupí compa za 50, aby hrál Battla na 100fps. Comp za tyhle peníze potřebuje inženýr,co dělá s 3 aplikacema CADU nebo člověk, co střihá,komprimuje a upravuje grafiku filmů, protože jsou to nejnáročnější aplikace,kde si herní sestava ani neškrtne.
      • Tj pravda, ale stejne bych si vybral Intel. Bulldozer muze mit navrch pokud mam dobre napsanou aplikaci co ho umi spravne vyuzit. Ale Intel ma vetsi vykon v aplikacich co umi vyuzit jedno/dve (prakticky az do 4.) vlakna. Dale byly s Bd problemy s deskama atd. Bd proste neni moc povedeny procesor. A DDebil*vina typu "je dobrej protoze je to nova architektura a zatim s ni aplikace neumi pracovat tak nepodava vysledky" me nejak nebere *5*
      • To víš že jo, a na games.cz si choděj zjišťovat inženýři co si maj pořídit za komp... Krom toho bulldozer je opravdu trash...
        • kotty
          Tak puvodne byl clanek napsanej pro PCT, ne games. Ale je fakt, ze inzenyri si kupuji profesionalni jiz poskladne sestavy nebo si najmou profiky, kteri vedi caso asi vic nez redaktori na PCT. Na druhou stranu i nekteri ing hrajou hry *1*
    • Je na úrovni i3-2130 nebo i7-950...
  • Plně souhlasím. Na win XP jsem nedal dopustit. Zhruba před rokem jsem přešel na Win 7 a až na pár drobností ze začátku jako nekompatibilita s některými programy a hrami nakonec plná spokojenost. Zatím jsem nenarazil na starší hru, nebo program, kterou bych na nových widlích nerozjel *2*
    • Mechwarrior_bw
      všetko je to o tom kto sedí za počítačom...
      • smejki
        ve fázi vývoje nebo ve fázi užívání? *15*
    • pampuch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit