Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty musíš být hroznej ocas :))
  • Ahoj, před týdnem jsem postavil takovou sestavu za 13k, s kvalitní skříní i zdrojem (Zalman Z9 + Seasonic) Jediné co bylo z bazaru byl HDD - Samsung F3 500 GB. Naprosto všechny hry na tom běží ve Full HD bez seknutí ;-)
  • tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-overclocking,3077-5.html - podle tohohle jo
  • Ty mas pocit ze BD je srovnatelnej s i7(i5)?
  • Kterej Mercedes myslíš? Mercedes-Benz SLR McLaren?
  • no SSD Kingston je spíš do průměru(samozřejmě k odpadu typu OCZ to má furt daleko), ale top SSD je prostě Intel, podobnou kvalitu má Samsung a lehce za nima Crucial M4, až s mezerou za nimi je Kingston, pak další velká mezera a zbytek "startovního pole"
  • http://www.youtube.com/watch?v=fdyTSrj26t4&t=0m14s
  • lol trapna je i ta ultimatni sestava. pro socky. ja mam comp za vic jak 100 000 *5*
  • :-D To je jasná věc :-D
  • panove potrebuju radu, mam notebook relativne dobry ale se sata 2. generace, proste ne ten nejnovejsi, rad bych ho upgradnul SSD diskem, a moje otazka je jaky je nejlepsi disk samozrejme pomerem cena/vykon pro toto starsi SATA ? vim ze jsou sanforce a 35 a 22 nm a proste jsem z toho zmatenej, dekuji
  • Athlon xp 3200+ 2,3ghz, 768mb 166mhz, radeon hd 3850hd 512mb OC

a jakože si vůbec nestěžuju. Skyrim pohoda, CoD2 pohoda, HL2 pohoda

*1* *1*
  • K tomu dementnemu 60Gb sysetmovemu disku. To je imo bezna reakcia niekoho kto na takom kompe nerobil. Ja mam prastary A-Data S592 64GB, su na nom Win7 Home Premium x64, Photoshop/After Effects a volna je tak +- polovica. To chce proste na vlastnej kozi zistit ako zrazu system rychlo reaguje a nabieha, potom tomu clovek odpusti aj potrebu sa trocha pohrabat v systeme, ako presmerovat temp atd. Ale ak je clovek "prasa" (smerujem to vseobecne a nie na teba), tak mu nemusi stacit ani 1TB disk.
  • JJ ..je to článek jak noha . je poznat, že autor je kovanej borec přes HW. Takové pič*viny. Doufám, že se tím nebudou uživatelé řidit. OCZ SSD, FX-8150, atd ...to jsou sestavy jak stehno.
  • OCZ SSD je prostě sra*ka ..k tomu neni co dodávat
  • Co se tyce sestav, pc za 50k s bulldozerem je jako Ferrari za 6M s motorem z Mercedesu. Neni uplne spatny, ale te cene to neodpovida.
  • Já si už před třemi lety kupoval rok staré modely HW tím stylem, že jsem google procházel dotazama typu "TOP, nejlepší," a pak k výsledkům hledal recenze, jestli výsledky náhodou nelhali. Protože i jinak super značka může vyrobit křáp. Taky je ale důležité zohledňovat živostnost komponent. Ale to už je informace, kterou lze získat jen zkušenostmi nebo přes známé. Mě například zemřela grafika po třech letech (to považuju za mrzuté) a zdroj po 1 roce (to považuju za drzost). A přitom všem je třeba myslet na teplotu v bedně a jak to co nejefektivněji uchladit (tiše, levně, účinně).
    BTW: dneska bych do nějakých dementních 60GB systémovýho disku vůbec nešel. To si tam tak dáte taktak windows a the end a budete akorát naštvaný.
  • no tak se pochlub svojí sestavou
  • zase jeden nejhorsi reklamni clanek *2* ...SSD od tehle firmy ani zadarmo .... mam kingston a to je neco uplne jineho ...a ty sestavy no hruza ..ale proc ne kdyz reklama tak reklama *8*
    zni prece tiscali games zije ne ? *14*
  • Dnes , když hodnota peněz není podložená hmotnými aktivy už i ty peníze postrádají smysl .....
  • Nebo E8200 .... což byla taková druhá volba pro taktování pokud jste šetřili .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit