Přejít na výpis diskuzí
Doporučené PC sestavy - leden 2012
11.1.2012 | Redakce Games.cz
197 příspěvků
-
pampuch
-
K tem vasim komentarum, to je jako hadat se o znackach aut, ktery je spolehlivejsi a preci jen jezdi vsechny. Ale jo, chapu ze neco je kvalitnejsi a pokud je to za priblizne srovnatelnej peniz, tak urcite tu "kvalitnejsi" vec. Grafika myslim ze je opravdu dostacujici, silnejsi veci stoji vic penez a tady jde o to spis usetrit (ne tedy na kvalite) a mit peknou sestavu ne? Zdroj a bednu podle gusta, byl to priklad. Pravda ze s chladicem jsem to trochu podcenil a s grafikama u AMD mam spatne zkusenosti, co se her tyce. A ze mi vypad disk se omlouvam.
-
Taky jsem si koupil k vanocum PS3ku, i kdyz sem do ted hral jen na PC(hlavne kvuli Demons souls a Dark souls).A nelituju.Hraju ted vetsinou(Demons souls) v pohodli na PS3 a plazme a kdyz manzelka chce sledovat TV ,tak du neco zahrat na PC.Mam stare C2D nataktovane na 3.4Ghz a 460GTX taktlou na takty 560ky a v rozliseni 1680*1050 zatim jedou vsechny hry na plno.
-
Souhlasim, na win vista 32 bit home jsem jel 2,5 roku a naprosta spokojenost. Zadny problemy s kompatibilitou, korektnim chodem programu a her ani stabilitou jsem nemel (byly to origo.). Naopak po celou dobu drzely jak "skala" a o nejakem postupnem zpomalovani jako tomu bylo co si pamatuji u XP uz po nejakem roce pouzivani nemohla byt rec. Ted mam sedmicky a jsem s nima spokojen uplne stejne.
-
Plně souhlasím. Na win XP jsem nedal dopustit. Zhruba před rokem jsem přešel na Win 7 a až na pár drobností ze začátku jako nekompatibilita s některými programy a hrami nakonec plná spokojenost. Zatím jsem nenarazil na starší hru, nebo program, kterou bych na nových widlích nerozjel *2*
-
Optimální je do toho dát takových 20-25, ale 50 je moc. To si pak člověk za dva roky řekne, že výkon je ještě ucházející, ale už na tom nespustí ten nový Directx 12 apod. Pokud má někdo hodně peněz, tak proč ne. Ale jinak je to prodělávání a není to nejrozumnější investice.
-
[fix] ... na penezich.
-
Napis hry, ktere nesly rozjet na win7 a na Vistach jo!! Abych se zasmal *1*
-
nadbytok RAM je vhodný na ramdisk ... z 24 GB použiješ 6GB na systém a 18 GB ramdisk. Je to výborné napr. na úpravu HD videa, fotografií v RAW formáte, Photoshop, prípadne aj keď niečo sťahuješ tak ukladáš dáta na RD a tým pádom je hdd v klidu... keď zistíš že si stiahol blbosť tak to zmažeš :) A to sú okrem lepšieho komfortu možno aj dôvody prečo mi napr. môj HDD vydržal už 5 rokov a ešte rozhodne nevyzerá, že by sa niekam odporúčal *1*
chcem tým len povedať : ramky nie je nikdy dosť !!! :) -
Spis vzhledem k tomu, ze je moznost mit silny hw si vyvojari nedavaji moc prace s tim, ze je potreba neco optimalizovat. Az na vyjimky, samozrejme.
-
dnešní svět, stejně jako ten včerejší a budoucí je furt založený na logice
-
nejak nechapu ze z toho delate neco luxusniho , pokud si clovek chce poridit novy pocitac tak proste musi investovat aby mu to taky na dalsich hromadu let vydrzelo , nebo snad si koupite nejakou sunku za 10k aby jste si to mohli za rok vymenit znova ?
-
To je všechno asi pravda, ale stejně je tím hlavním faktorem u běžných uživatelů hlavně cena. 1000,- za 8GB je opravdu k smíchu, tak samozřejmě není důvod to nekupovat. Kdyby to stálo 6k, už by nad tím člověk přemýšlel, i když by to třeba k práci potřeboval.
-
Tak možná to byl spíše takový vystřel do tmy no, ale já už se dnes nedivím ničemu, ve světě se děje tolik věcí, nad kterými zůstává rozum stát, že mě už by nepřekvapilo snad nic.
-
Tedy loni, W7 mám teprve zhruba rok.
-
Já si na XPčka v životě nemohl stěžovat, kdybych nebyl donucen ke koupi nové grafické karty (stará umřela), tak bych systém do dnes neměnil a mějte mě klidně za vola, s novou jsem chtěl holt vyzkoušet DX10+ "fíčurky", tak jsem přešel na W7 (podotýkám, že teprve letos) a opět naprostá spokojenost, u Vist jsem se neustále trápil s herní nekompatibilitou.
-
Ergo výrobci hardwaru tlačí na vývojáře, aby vyráběli neefektivní software? O_o
-
Kdyby u herních titulů existovala optimalizace, nic by tě nedonutilo kupovat si lepší hardware a to přeci výrobci pc komponentů nechtějí, na druhou stranu pokrok prostě nezastavíš.
-
Možná spíš myslel Q8400.
http://ark.intel.com/products/38512/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8400-%284M-Cache-2_66-GHz-1333-MHz-FSB%29 -
Vetsina her je GPU bound a jen par z nich vyuzije naplno dve a vice jader. Hraju na PC BF3, Skyrim a posledniho Batmana, vse plynule. Grafiku mam ted GTX560 Ti @900 od Assusu. Myslim, ze dalsi upgrade bude mozna pristi vanoce, pokud bude nejaka hra, kterou uz to neda.