Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trocha prefarbene :D uz len aby ako hlavny boss na konci bola dúha :D
    • To video se mi určitě nezdá jako nějaké nové video. Když se teď podíváš na ty barvy, tak sou barevná pouze kouzla, skilly jako nějaké speciální seky jsou potom vybarvené do šedé, béžové barvy. Navíc, tmavost si budes moct zredukovat, možná i více profi pude ztmavit "světlé" barvy. Vůbec se ale těchto barevných efektů nebojím, bude to řežba :D...
    • Duha je v případě třetího Diabla tvůj největší přítel, ne nepřítel *1*
  • tohle bude jeden velkej pr*ser.. nejenze to skoro vypada hur, nez to wowko, ale zaroven to oproti dvojce neprinasi skoro nic, co se tyce rozsireni hratelnosti (prevleceny classy nepocitam). A taky mam pocit, se s pribyvajicimi lety a dily zvysuje infantilita blizzardu (D1 bylo temna rez hlavne pro dospele, D2 bylo epicke a nabusene a D3 jsou omalovanky pro decka). navic akty 1,2,3,4 jsou vicemene zkopirovana dvojka. o deji zamerne nic nerikam, protoze tam blizzardi popiraji a vykradaji sami sebe. a tyrael byl jasnej jako hlavni zaporak uz od zacatku...
    • Souhlas až na ten prů*er, lidi to stejně budou kupovat jak o život, dost možná to trhne rekord.
      • Psát post a odpovídat nato sám sobě ? :D Njn, steník...
        • Jasný, ty kritický tu píšu já *3*

ty budeš nějakej nakrknutej uctívač Blizzardu to tak tipuju, musíš bejt na prášky z těch názorů :) ale klid, všechno píšu já.
  • Já bych radši Templáře jako hratelnou postavu...Byl ho klidně vyměnil za to ucho s automatickejma kušema
    • BoB.2
      Pravě ten templař vypadal bezvadně
      • Podle mě bude v datáči. Zase nemůžou dát všechno do jedný hry, pak by už neměli co dát do datáče..
  • Zasr.. WOWko plochý terén sem tam strom a o pixelech se snad ani nemá cenu bavit. Barevné jak Mickymaus Rozhodně zklamání roku. ( a mínusko si dám sám *3* )
  • Ať žijou omalovánky *1* Ten templář, není to nějaká importovaná postava z wowka? *1* Větřím pořádnej fail...
    • původně jsem nechtěl napsat fail, ale průs*r *6* jenže varianta s * vypadá divně *3*
    • Co to je za chorobu s tym Fail slovom?( ano viem co to znamena) Pocuvam ze dnes maju ludia obed a bol to poriadny fail. To rande bol ale fail.Templar je fail diablo je fail.Niesom ziadny potrhli lingvista odusevnene chraniaci spisovny jazyk ale oddanost s akou sa to slovo snazia podaktory jedinci nasilne vopchat do kazdej vety mi pride vylozene trapna.
      • Osobně to znám z failblog.org. A už se to rozmáhá...to je pravda :)
      • Anebo taky: spermie tvýho táty v přímém útoku na vajíčko tvý mámy byl fail *1* *1* *1*
  • V case vidania D2 bola prave grafika najkritizovanejsou castou hry + desna animacia korculujucich postav ludia ktory vravia o temnej grafike D1 a D2 proste nemaju zmysel pre cit ani pre detail pretoze ich styl sa zasadne lisil a su to zvacsa ty ktory teraz hundru na styl grafiky D3.D2 nepobralo svoju temnu atmosferu vdaka temnej grafike ale hlavne v daka deju a atmosfere ktorou cely diablo svet dycha.Ale zjavne je moderne frflat na veci od blizardu a to najednoduchsie je pridat sa k stadu a este aj drzo vraviet o vkuse a nevkuse bez schopnosti rozlisovania detailov.Graficky styl D3 sa mi lubi daleko viac ako D2 (vid pastelkovo farebne cervicky a zelenkave lucky) o cosi ale stale menje ako D1.Blizard drzim palce ked to vijde tak to uz budem mastit coop so svojimi detmi.
    • A nejsi ty zrovna ta ovce co jde s Blizzard davem?Třeba tobě se tento styl líbí a 11 mil. wowkařům ( pro mně ovce ) ale pro mně je to děsný kýč
      • Nie nie som.Wowko som hral cca 10 minut a nechytilo ma to.Okrem toho som hral od blizardov vsetko.Za povsymnutie ale stoji vasa kategoriacaia ludi na ovce podla toho co hraju.Zjavne ste silno odklopeny od realneho zivota.Konstatoval som a za tym si stojim ze D2 nemalo temnu grafiku a ze styl D3 v tomto prebera len stafetu po D2.
  • No aj zla reklama je reklama..
  • BoB.2
    Koukam samej odborník řekne mě někdo jestli budu moct hrat za normalniho bojovnika (meč+štít) zatim jsem viděl jen nějaky doktory,šamany,mnichy ale válečník žádnej?
    Diky
    • stit je pre sracou.Bud poriadny obojrucak alebo 2 jednorucaky.Potupne sa branit a schovavat za doksu je sposob zbabelca:-)
      • BoB.2
        Aha proto ho tolik století lidé používaly a je v každé fantasy hře, protože jsou všichni zbabělci ja bych řekl spíš stratég a ne sr*č pořád lepší než Kamikaze z obouručakem, jeden šíp a čim ho odrazíš? mečem? *5*
        • a chytim sa aj tej historie stity mali svoje opoctatnenie az do doby nez prisli tazkoodenci ktory boli celkom slusne kryti proti sipom silnim brnenim.A na blizko prichadzali k slovu obojrucaki.Sraci trasuci sa za doskami boli tak odstveny na vedlajsiu kolaj:-)))
          • BoB.2
            Je to tak proto štít už prakticky nenajdeš v žadne hře ani fantasy filmu všichni přešli a oboručaky aby nevypadaly jako sr*či *1*
            • Stity tam samozrejme najdete aby sa za nimi mohli strachovat "taktici" o svoje hole ubohe bezcenne zivoty.samozrjeme si zoberu aj nejake to sparatko do ruk aby sa pri ostatnych bojovnkoch necitili az tak moc zbytocne:-)
        • OK tuto infantilnu hru si svami zahram rad:-).Neodrazim ho neham ho kludne zasiahnut moju iron skin nasledne prevediem 30metrov dlhy skok a obojrucakom rozseknem strelca luk aj tulec si sipmi:-)))
    • Barbar byl prvni odhalena postava - http://www.youtube.com/watch?v=byy723gTSQQ
      • BoB.2
        Nemam je rád jsou to jen magoři co bezhlavě mlatijou zlatej Paladin ze dvojky.
  • Já už jsem se naštěstí trochu uklidnil. D3 zřejmě kromě implentance "realistické" fyziky nejde s dobou, což u Blizzardů si holt člověk časem zvykne. Smířil jsem se s animacemi z roku raz dva, s odfláknutými texturami nebo barevnou přeplácaností. Jak psal Stan, vem to všechno čert. Když grafická stránka nebude působit rušivě a nebude kazit dojem ze hry, tak ať je třeba černobílá. Doufám, že Blizzard aspoň za ta léta vychytal ostatní věci a že jedinou zábavou po dosažení maximální úrovně bez datadisku(60lvl), nebudou minutové nájezdy na koncového bose. Myslím, že když ne na grafice, tak alespoň na tomhle za těch 6 let mohli pořádně zapracovat. Rád bych si koupil Diablo 3 ne kvůli nostalgii k předchozím dílům nebo nálepce Blizzard, ale hlavně kvůli jeho obsahu. Klid a mír všem.
  • Myslím, že kdyby udělali další questy pro D2LOD, tak se nic nestane. Nepotřebuju žádnou grafiku, 3D nic, jenom svého Necromancera a ze 2,3 nové datáče a budu pařit další roky. Pokud si D3 uchová alespoň polovinu hratelnosti, pak to bude za posledních +-10let nejlepší RPG co vyšlo, jelikož D2 je prostě ani ne král, ale bůh RPG her.
    • Promiň, ale Diablo 2 neni ani král, ani bůh, ale tak maximálně pozorovatel RPG her... Pozorovatel kterej okoukal izometrickou kameru a 6 abilit + stromy skillů. Není to RPG ani za boha, nikdy nebude, ale to neznamená že to není skvělá hra, protože to je ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit