Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Nepoužívej acronym AC:O protože lidi neví, jestli myslíš (pod)průměrný Origins a nebo dobrý Odyssey.

• Lukass

W3 moc ne a treba Kingdome Come taky ne. 

Hry od Ubi sou v tomhle unikat a pokazdy se biju do hlavy ze sem od nich zas neco koupil,  vzdycky sice ve sleve,  ale i tak. 

• Veskoslav

Což splňují všechny Open hry včetně W3 či RD II:)

• Taky bych to tak viděl. Jako když na streamu pořídil cosi od Ubisoftu a jediné co Steam udělal je že mi nainstalovat uPlay klienta a dal product key na aktivaci hry na něm.

• uher

A kde něco píšu o RDR? 😀 

Ach ta negramotnost...

• Meow

A RDR není zaplněno copy/paste sračkama? :-D Zase to slepé fanouškovství... 

• Lukass

Jo,  jenom kazde druhe quest. 

• Veskoslav

Jako že v RDII to není?

A kupodivu v AC O jsem toho moc nezažil, že by se to tak moc opakovalo. 

• Já teda v AC Origins a Odyssey copy paste vážně nepotkal.

• XorxoxTalarius

Zdalo se mi to nebo ten odraz naznacoval podporu RTX? Protoze jestli ano, tak to bude parada.

• uher

No ty mapy a krajiny jo, ale když je zaplní copy/paste sračkama, tak vlastně zjistíš, že je ve skutečnosti opravdu neumí.

Ono totiž nejde o velikost mapy, ale o činnosti, který tam provádíš a v tom je Ubisoft úplně k ničemu...

• Jack1947

Tohle kopnutí nechápu ony ty Openworldy jsou docela povedený.

• Phillios191

Tomuhle říkám open world, ne jako ty paskvily na jedno brdo od Ubi.

• Jack1947

Navnadilo no, ta reklama to trochu kazila ještě přeřvávala video 🤮

• TheSuffering

Můj předpoklad je, že tomu tak bude (tak jako hry od Ubisoftu vyžadují stejně Uplay). I na Steamu jsi u GTA 5 pouštěl (respektive logoval) ten jejich Social Club, pokud se nepletu. Navíc, přesně jak píšeš, nevím, proč by se na té hře měl přiživovat kdokoli jiný, než Rockstar. Předobjednával jsem přímo u nich. Ten jejich launcher ve výsledku člověk už používá dlouho, jen to dříve byla služba MS Live, pak RSSC a teď RS launcher.

• Nespusti jen nahodou Steam/Epic verze ten jejich launcher? Protoze pokud ano, tak bych si to koupil rovnou u nich, alespon z toho budou mit 100%

• Derp_1337

Na Epicu v listopadu, na Steamu až v prosinci 😐

• Este cestina aj to kupim

• kkING

Nádhera😛 Už se nemůžu dočkat, až si zahraji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit