Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    to ze me bude bohac *5*
    • Asharak
      Spíš chudák *15*
  • Miroo_CZ
    Kdyby tohle řekl kdokoliv jiný než Valve jenom bych se zasmál a popřál hodně štěstí a byl si 100% jistej že to nevýjde. Ale nemůžu si vzpomenout na něco co by Valve zkazily nebo nezvládli takže jim věřím na 100%.
  • Obdivuju Valve, páč stavějí hratelnost nade vše.
  • Kvůli katastrofální komunitě jsem přestal hrát LOLko, jestli tohle valve vyřeší tak jsou borci
    • Mě stačí že si u hry může hráč koupit výhodou a okamžitě mažu. To samý u LOL
      • skin je nejaka vyhoda? *8*
    • Taky sem hraval lolko, ale komunita mi prisla ok. Narozdil od HoN a Doty 2. Obcas, kdyz tedka hraju Dotu delsi dobu tak na sobe zacinam pozorovat ty typicke priznaky dota komunity i kdyz sem normalne chronicky flegmos *1* Zvlaste pri hre s rusakama by clovek vrazdil *5*
      • A nebo Poláci taky děs ....
    • Já musím říct, že když jsem hrál Lolko teďka v poslední době, tak ta komunita mi přijde úplně jinaá, lidi jsou najednou v pohodě. Zato v Dotě lidi hodně nadávají, je vidět, že po novým roce, kdy se začaly rozdávat pozvánky, šla kvalita hráčů hodně dolů. Třeba to Valve nějak vyřeší...
    • Urcite je lepsi komunita ve hre kterou si muze stahnout kazdej smrkac ( a taky ze to hraje kazdej teenager ) :D Ses srandovni chlape :o)
  • No obvzlaste dota-like hry timdle trpi naprosto extremne, naprosto silena "komunita" GODLIKE a ELITE ONLY paranu :D Takze napad urcite dobrej
  • Jo Valve,ti vzdy prijdou s necim novym.Myslenka je to zajimava,uvidime jak to bude fungovat v praxi.
    • Vzhledem k tomu, že je to Valve, tak není důvod si myslet, že špatně *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit