Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trestat hrace za to ze jsou elitisticti a nepomahaji novackum je nejvetsi debilita co muze byt. Dneska si kazdej muze vyhledat tutorialy na netu. Kdyz jsem zacinal hrat LoL radsi jsem se precetl tipy co a jak at nejsem zbytecna zatez pro tym. Ale chapu ze dnesnimu hraci dela problem precist neco, co ma vic nez pet radku textu.
    • Asharak
      Ano i ne. Nejlepší na té pravdě je to, že když se někdo zeptá někoho, klidně i na trochu složitější věc(rozuměj ne základní poznatek), tak jediné co si přečte je něco ve stylu "to je blb" "nehrej to" apod., místo slušného "use google""přečti si základní věci o hře, hodně ti to pomůže""běž na wwc.xyzdotxyz a najdi si to" *10*
      I don't li...
  • O tomto som uz cital trocha davnejsie na inej stranke, nebolo to este oficialne, len nejaky zamestanec valve kecal ako to ma vyzerat. Co si pamatam, malo by to byt tak, ze ked hrac leavuje alebo proste kazi hru (hraci vedia dat inemu hracovi pochvalu, alebo ho reportnut za leavnutie ci feedovanie, toto uz je aj v bete ak ju dakto hrate) tak bude mat obmdezeny pristup do hry, aby znova vedel hrat musi zaplatit cim sa mu ako keby vsetko odpustilo (aspon mne to tak pripada) Cital som to uz davnejsie a isto sa to dako zmenilo, ale toto ocakavam ked to vyjde.
  • Tak jestli to bude založený na reportech a doporučeních jak v betě tak to potom bůh potěš. Skoro v každém zápase je týpek co spamuje reportujte tohoto, nebo tamdletoho(a kolikrát to někdo udělá), nebo naopak je tam byznys(a to teď doporučení hráče skoro nic neovlivňuje, si představte jak by to bylo populární když to ovlivní placení) , že se hráči doporučují navzájem.
    • Na reportoch to určite založené nebude, Valve nie sú blázni... Skôr to bude špehovať tvoje aktivity.
    • Souhlas.
      Myslenka to je sice hezka, ale pouze ve spravedlivym svete, jak zaruci, ze lidi nebudou reportovat ostatni ze vzteku?

Pokud chteji, aby rady a pomahani byly urcitym ekvivalentem placeni, tak to jsem opravdu
      zvedavej na "odborne" rady lidi, co si budou chtit hru uzivat zadarmo a o hre vedi kulovy.

Doufam, ze k tomuhle free modelu bude standardni nakup digitalni verze bez mesicnich poplatku.
  • Takže, jestli jsem to pochopil dobře, všichni budou de fuckto za úplatu držet huby, reps. se na sebe takovým tím umělým úsměvem od ucha k uchu křenit jako že jsou nejlepší kamarádi. *4* Co by né, fungovat by to mohlo.
  • Z clanku mam pocit, ze Dotu hrajou jen dve skupiny lidi: hodni a napomocni hraci, kr*t*ni co porad jen nadavaji.

Do ktere skupina patrim ja, kdyz si chci zahrat hru na urovni, ale pulka hracu jsou lidi, co nejsou schopni venovat 5 min hledani na netu, aby zjistili co maji delat.

Pokud me zaplaceni 40e za hru odtrhne od ty obrovsky skupiny, ktera tam naleze na F4P... SHUT UP AND TAKE MY MONEY
    • podle "kdyz si chci zahrat hru na urovni, ale pulka hracu jsou lidi, co nejsou schopni venovat 5 min hledani na netu, aby zjistili co maji delat." jses kreten, co porad jen nadava na ostatni hrace. *1*
      • Nikdy jsem do chatu ve hre nenapsal zadnou nadavku a myslet si o lidech muzu co chci. Predstavuju vetsinovou skupinu hracu, protoze jsem nikdy v normalni hre nevidel, aby nekdo lepsi zacal neco vysvetlovat lidem, kteri nemaji absolutni tuseni o tom, co tam delaji.
      • trochu rozvedene (aspon teda u LoL a Doty): ja patrim do skupiny lidi, kteri si chteji hodku oddychnout a hrat co me bavi, ne studovat nejnovejsi taktiky, mrknout koho nerfuji, kalkulovat nejvyssi DPS a najit tak nejlepsi itembuild, hadat se s ostatnima, ze jsou kr3t3ni kdyz pravidelne nestuduji vsechny vyse uvedeny veci... Hra by se mela hrat a ne studovat...
        • Zayl
          Toto je jedna z nejstupidnějších výmluv co jsem kdy slyšel, ale lidi jako ty ji melou furt dokola a já nechápu proč. Nikdo po tobě nechce ty hovadiny co jsi zmiňoval. Tím že lezeš do teamové hry se prakticky zavazuješ znát základy toho, co děláš. Máš vědět jak se všeobecně chovat, co tvůj hrdina dělá a co máš stavět. Nic víc po tobě nikdo nechce. Zjistit si skillbuild a itembuild ti zabere ... 2 minuty?

Lidi jako ty jsem nejvíc miloval v BF 2, vlezli do bojového vrtulníku / letadla a absolutně netušili co mají dělat. Pětkrát se s tím rozmázli nebo pomlátili x vlastních a potom se ještě cítili dotčení když jim někdo nadával.

Pokud si chceš hodinku oddychnout, dej si hru proti botům a nekaž svojí neznalostí / neochotou hru dalším 9ti lidem.
          • V LoLu jsem byl pomerne slusny hrac, mam za sebou cca 1500 her, 60% vyhry (quitnul jsem kvuli otresne komunite)... V soucasnem Tribes Ascend jsem kazdou hru v top 3., vetsinou topuji leaderboardy. Chci tim pouze rict, si muzu hru zapnout na hodinku a nekazit to ostatnim. LoL je kapitola sama o sobe, muzes chytnout jednu spatnou hru, byt HotshotGG a stejne budes feedit jak prase.

Nadavat lidem NEMA SMYSL. Znechutis jim hru, sam jses nas*anej (tim ,ze na to neustale myslis) a ten clovek to bude delat stale. Pokud ti v LoLu vadi, ze to lidi hraji pro srandu, hrej rankedy - ELO je tam ferove a ten, kdo tvrdi ze ne, si neuvedomuje, ze neni az tak dobry. V BF tohle muzes resit hranim na clan serverech. Nekde se s tema stihackama musi naucit litat a sam jsi urcite nebyl od zacatku profi pilot.

Omlouvam se, ze beru tvuj prispevek odzadu, ale k ,,lezeš do teamové hry se prakticky zavazuješ znát základy toho, co děláš." - Rikas, ze ten, kdo v zivote nehral zadnou FPS a treba kamos ho ukeca na Battlefield, tak by mel po prvnim lognuti na random public server umet litat se stihackou?

Jeste teda k LoLu a celkove MOBA hrach - ano, je to frustrujici, kdyz v LoLu mas 20/3/10 a chytnes dva polaky, jeden hraje AP Ashe a druhej AD Soraku (ano, i to se stava =D )... konkretne v LoLu je to neuveritelne k nasrani, protoze tam staci uz jeden polak a 40 minut kdy jses absolutne nasranej a nemuzes nic delat (muj duvod ke quitnuti). V konkretne Battlovi, jak jsem rikal, muzes hrat na clan serverech, nebo tu stihacku vyzrat rychleji... Anebo dat par rad, napr. at se nesnazi udelat trikovej prulet pod jerabem na Gulf of Oman. =D

Muj zaver: nadavani nic neresi, kazi to hru tobe, dotycnymu ( a v LoLu teda i zbytku tymu, protoze dalsi 3 lidi, pokud nenadavaji taky, musi hrat 3v5). Vzdycky je lepsi dat nejakej radu, kdyz se mu to nelibi, tak zmenit server.
            • Zayl: Nic nevymýšlím, jen říkám, že by hra tohoto typu měla obsahovat intuitivního "průvodce", který by nenásilně učil sváteční hráče a nováčky správně (kompetitivně) hrát.

Trochu je to vidět u Nuclear Dawn (mix RTS a FPS se zaměřením na týmovou spolupráci), kde po rozšíření tutoriálových nápověd trochu stoupla úroveň hráčů. Jinak ale samo sebou blbci se najdou vždycky.
            • Zayl
              @ NateLogan

Když si mobu nikdy nehrál, tak proč se pokoušíš vymýšlet nějaké postupy jak se co má dělat? Nechceš rovnou vědcům poradit jak dosáhnout využitelné studené fůze?
            • "kdyz v LoLu mas 20/3/10 a chytnes dva polaky, jeden hraje AP Ashe a druhej AD Soraku"

Absolutně netuším, o čem je řeč *4* . Tenhle typ hry by měl minimálně dát hráči tip pro optimální sestavu vzhledem k současnému stavu hry. Alespoň myslím, MOBA hru jsem nikdy nehrál, každopádně nějaká podobná pomoc by ve hře měla být, majoritní většina svátečních hráčů totiž nebude googlit nějaké strategické průvodce. Safriš, ani já to nedělám, nedílnou součástí většiny her je prvek objevování a přejít rovnou k profi meta gamingu není nic pro lidi, co si to střihnou třeba hodinku týdně.
            • Zayl
              První odstavec mi má dokázat co? Že jsi úžasný? Gratuluju.

Nadávat lidem má obrovský smysl, nechápu proč tě nemůžu poslat do temných míst když mi právě tvoje neschopnost a skóre 0:10:2 zkazilo 45 minut života. A nevím z čeho bereš že hraju LoL. Hraju Dotu 2, hrál jsem jedničku, hrál jsem HoN v betě (když za něco stálo). V LoL jsem vydržel 3 hry.

Ne neříkám, máš problémy se čtením? Když jsem ve hře nováček, přečtu si o ní na netu článek dva, případně se zeptám kamaráda v době kdy se mi to instaluje. Ve hře se potom nepokouším dělat věci na které je potřeba zkušeností.

Můj závěr: Nadávání nic řešit nemá, cíl flamování je dvojí- ukrátit si čas který kvůli někomu ztratíš a trochu ho zdeptat, aby se příště víc snažil. Radit druhým naráží na problém který zmiňuju v příspěvku o něco výše.
        • To je sice hezké, ale proč se takoví trolové najdou třeba na rankedech, kde někomu může o něco jít ?
        • Po nikam nechci, aby cetl nejnovejsi veci, ale ocekavam od lidi ze budou pouzivat ve hre mozek a skore budou mit kolem 1:1 (ted mluvim o dote), ale jak se mam bavit, kdyz moji spoluhraci maji skore 1:15.
  • rami.cz
    VALVe maji hodne dobre napady a hlavne vzdy se snazi vyjit vstric hracske komunite.
    Jedno klasicke prislovi rika: VALVe umi, ostatni cumi *14*
  • Trol.internetovy
    Gabe se sice snaží, ale bohužel marně. Nic nemůže zastavit trolly! Hurr durr na DOTA 2, bratři! *15*
    • Střelím tě ohnivým šípem trole!
      • Asharak
        in the knee!
    • Asharak
      Pokud to zastaví vo1y, tak je mi jedno že nějací trollové zbydou. Rád se zasměju :)
  • Pri spomienke na hranie Left 4 Dead si mozem len zelat, aby sa im to podarilo. Narazit na hracov timovo zalozenych bol naozaj zriedkavy jav.
  • hmm z clanku mi vychazi ze hra bude mit mesicni poplatky, ale nekteri hraci boud mit to play ? :) snad se pletu
    • Ja bych to spise videl tak ze ti hraci, kteri budou pomahat dostanou nejake herni menu, za kterou si budou moct poridit ruzne doplnky v ingame shopu zatimco trollove budou muset utratit realny peniz :)
      • to by bylo idealni reseni :)
    • Spades
      hej precetl jsem si to po tobe nekolikrat, ale stale nechapu co si tim chtel rict :D
      • Nejspíš asi že z článku pochopil že hra bude mít měsíční poplatky, ale že pro někoho bude free to play.
        • to free mi nejak ujelo :)
  • Zayl
    Ummm ale vždyť to je právě Free to play které dotáhné do hry 11ti leté děti a ostatní individua které mají právě jinde ban. Stát to normálních 40 kulatých, komunita by byla okamžitě někde jinde.

Ačkoliv flamování se ve hře jako DotA prostě nikdy nezbavíte ... vždyť stačí aby to jeden kazil a 45 minut je automaticky v háji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit