Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoL ačkoliv je hranejsi jak Dota 2 , porad ji hrajou jen male decka a vypada jak komix.. zatim co dota 2 vypada graficky nejak k svetu i kdyz ji nehraje takovy pocet lidi... *16* *16*
  • tak ty se di ihned léčit...
  • Pec nám spadla.
  • drz pec ceka s*ine :D
  • Ty nevis pako, pry 13 milionu uctu. :DDD Tohle nema ubec zanou hodnotu vzhledem k tomu ze je hra zdarma. A koukal sem na tebou zminene honko, je to stejna kravina jako dota. Proste hra pro 13lete decka.
  • 50 tisíc? Tolik hráčů teď hraje jenom honko. Lolko překročilo 13milionů registrací a podívej se, těch tzv. dot existuje dost hodně, napřiklad Realms of the Titans, Demigod etc. Podle mě vůbec nevíš.
  • kostejnesmrtelny
    Lehni na hadr, severní maďare.
  • Nechapu co Valve pohledava u teto hry. At radsi delaji hl3 a ne nejakou dotu kterou hraje par maniku se zastaralima komponentama. Kolik to tak asi bude hrat lidi? 50tisic? Tenhle zanr je o nicem a nevidim v nem zadnou budoucnost.
  • Nebud najivni, po mesici uz davno budes mit nervy v kyble to si uvedom =D
  • Lolko mi pripomina pokemony :DD
  • Vska ty si decko tak co tu poses o dospelich :D ty chuj
  • S lolkem je to asi takhle, měl jsem chuť si zase zahrát dotu ale nechtěl jsem se srá* s instalací a všemi neduhy W3 enginu tak sem šáhl po lolku a po pár dnech hraní jsem se pokorně vrátil k pravé a jediné dotě. Lolko je velice slabý odvar z doty se kterým se spokojí opravdu pouze noobové a děti nicméně na ně je ta hra taky mířena.
  • R.I.P - LoL & HoN
  • lol LoL je jako dota pro děti *15*
  • 15M hracu? Tolik nema ani WoW ne? A pokud vim tak v Asii to budou teprve rozjizdet a lidi z Asie, Afriky a nekteri i z Australie hraji na evropskych serverech. Mozna ze lidi za celou dobu vytvorili 15M uctu, ale vzhledem k tomu, ze je to zdarma, tak to ma 0 vypovidaci hodnotu.
  • Tak se prober zase!!! Valve je nejlepší herní firma co znám ,každá jejich hra pecka .Jo a Blizzard je taky hustej ,když strategii tak od Blizzardu,jinak mě nebavěj.
  • kostejnesmrtelny
    Prosimtě zalez někam a nevyrušuj, když se baví dospělí...
  • Dota 2 strčí všechny LoL,HoN,atd.. do kapsy
  • Zayl
    No a? Ve dvojce bude snad nějaký ranking, po měsíci budu sedět někde s ostatníma hráčema kteří sice nejsou užasní, ale umí to hrát a feedeři si budou hrát nějaké lowrank hry.

haha
  • dotu jeste nekdo hraje? koho bavi kostickovana grafika :D lolko best

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit