Přejít na výpis diskuzí
DotA 2 se poprvé ukáže na milionovém turnaji v Německu
2.8.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Tak jesne ze ti to neslo a dostaval si cocky tak si rekl ze to je pro nooby. Mozna taky 700stovaku te odradilo, no tedka to mas zadarmo tak to tam muzes chodit feedovat.
-
haha jestli si myslis tohle tak to se mas na co tesit. Pocitej s tim ze tahle hra pritahne spoustu novyh hracu, kteri v zivote o zadne dote neslyseli. To teprve poznas co je to feedovani. Hodne stesti.
-
Jednak 15 milionů zaregistrovaných neznamená 15 milionů hráčů. Já taky mám učet, ale nedotknul jsem se ho už kdoví jak dlouho.
Spousta té herní základny jsou navíc hráči, kteří by v dotě akorát tak feedovali, těm je v LoL opravdu lépe.
Ptáš se co DotA 2 nabídne? Těžko říct. Ale je jasné že za ní stojí jeden z nejschopnějších vývojářských domů v průmyslu a součástí teamu je Icefrog, který udělal pro Dotu zdaleka nejvíc ze všech "udržovatelů" té mapy.
Takže by mě spíš zajímalo co nabídne HoN, jelikož jejich taktika srath do hry nové, zbytečné hrdiny moc nefunguje. -
ja chapu, ze to je pro zacatecniky a urcite jim to hodne pomuze, ale pak to podle me vede ke zbytecnej flamum a ne vzdy k uplnemu pochopeni hrdiny.
"co nejspis pojede".. mne to prijde uplne zbytecny, vzdyt item build se musi prizpusobit hre. Kdyz jsem proti casterum a hraju carry typu morta, tak si koupim bkb, ale jinak ho prece nepotrebuju. To samy necro, dyka, eul, linken, refresher, agha, mekansm a pipa.. A vlastne vsechny itemy.. Jak muzu vedet, co pojedu k danymu hrdinovi jeste predtim, nez uvidim antipick a herni styl oponenta? Ok, existuje par itemu, ktery k danymu hrdinovi muzes jet vzdycky, ale vzdycky muze existovat lepsi item do dany situace.. Podle me je princip recommended i customizable mozna pro nekoho zajimavej, ale po delsim hrani nepouzitelnej.. -
Pokud valve neumi delat hry,tak uz vazne nevim kdo.
-
kdyz tvrdej ze maj celkove pres 15 milionu tak to v evrope bude asi vic .) a jestli si dobre pamatuju to jejich prohlaseni k split evropy tak rikali ze tech 500 000 je pocet her, ktere byly najednou pusteny (jako top)
-
to zni jako by to byly jen vyplne nez vyjde dota 2 ale opak je pravdou, treba takove LoL hraje 15 milionu hracu a na nedavnem dreamhacku byly prizemoney 100k dolaru a livestream mel sledovanost skoro milion divaku.... zatimco HoN je cista predelavka doty na vlastnim enginu, takova dota 2 akorat pravdepodobne kvuli pravum se to nemohlo jmenovat dota... jen by me zajimalo s cim novym chce prijit dota 2 kdyz je tu HoN?!?
-
ano za to levelovat postavu celý měsíc, tak 4-5 hodin denně je moc moc fajn.. ach jo
-
A než vyjde DOTA 2 můžeš ozkoušet a potrénovat v League of Legends http://eune.leagueoflegends.com/ nebo Heroes of Newerth http://www.heroesofnewerth.com/ což jsou hry založené na podobných principech a oboje jsou zadarmo (resp. free2play)
-
tj, ale tak tam jsou hlavne pro zacatecniky, kterejm hodne pomuzou. V lolu se uz dlouho mluvi o tom, ze by se mohly udelat customizable a hraci by si tam tak dopredu nacvakal co nejspis pojede.
-
No uvidime, jestli Valve bude taky rozdelovat Evropu. Ovsem je otazka, jestli ziska DotA2 tolik hracu. RIOT se chlubil tusim 500K hraci v Evrope.
-
HoN v konkurenci s Dotou a LoLkem nikdy sanci nemel.. kdo chce dotu, hraje dotu a kdo chce trochu jinou dotu, hraje lol.. U HoNka se vzdycky tvrdilo - noobove odesli z doty do hon.. Nechci bejt hnusnej, ale co jsem u toho nekolik hodin stravil, je to vetsinou tak.. (je fakt, ze to je jak b.net)
-
V Dote se taky vetsina hrdinu da hrat vice zpusoby :).. Ikdyz takovy veci clovek vetsinou zjisti, az kdyz to hraje nejakou chvili.. A "recommended" itemy tohle trochu zabijej -> "omg on jede ms pubblese" by se v dote nestala (to je zrovna HoN verze tinyho, recommended itemy jsou kazdopadne v LoL i v HoN)..
-
doplnim ze to hrajou 2 tymy proti sobe, v dote 5v5 (ale da se i 1v1 2v2 atd...) a kdyz tvuj hrdina umre tak se za nejaky cas respawne..ten cas se prodluzuje s tim jak ziskavas vyssi lvl...
-
Rek bych, ze to si snad IceFrog osefuje.. Pevne doufam
-
Takze vlastne vubec podobny a cernobily nejsou, true story! Jsou tam samozrejme itemy, ktery kupujes kvuli statum a jsou tam itemy, ktery kupujes kvuli activkam. Dal jsem si tu praci, a kdyz nepocitam slepicku, tangace a wardy, tak je tam 34 "klikatelnejch" itemu ze 113.. Tyhle vykryky do tmy mam fakt rad..
-
Someone can use it better
http://morscata12.files.wordpress.com/2009/01/facepalm.png?w=430&h=404 -
Je to prakticky aréna, kde ovládáš hrdinu (je jich spousta, přes 100), každý ma 4-6 vlastních kouzel či dovedností které vylepšuješ se získanými zkušenostmi. Každý hrdina má zároveň invetář do kterého nakupuješ za získané peníze různorodé předměty. Je to těžce teamová hra. Cílem hry je probojovat se do nepřátelské báze skrz vlny AI jednotek a věže(a samozdřejmě nepřátelských hrdinů) a zničit protivníkův ancient (ledový trůn nebo strom světa).
Důležité je, že to funguje na enginu W3, což byla strategie. Propůjčuje to té hře poměrně osobitý styl. -
k tebe sa môžem vyjadriť fakt asi len takto...
http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI
choď hrať LOLko je mi to absolutne ukradnuté... samozrejme k tvojmu úspechu v lige ti gratulujem :PPP -
Pravda, ale to na věci vlastně nic nemění, activky jsou jediné, co zachraňuje itemy v Dotě od toho, aby byly tak nehorázně podobné a černobílé. Naopak LoL využívá toho, že má více statů, passivky jsou rozličnější a není potřeba jejich rozdílnost schovávat za activky. Takže si svých nula bodů můžeš třeba pověsit na nástěnku.