Přejít na výpis diskuzí
DotA 2 se poprvé ukáže na milionovém turnaji v Německu
2.8.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
tak my jsme v pick-lize na dl.com ted v div 3 a docela se dari a ggc nicime vzdy :D.. ale tak to je takova sranda, nejdulezitejsi je to nehrotit :D..
ja bych to tak nezobecnoval, ale tak to je asi taky vec nazoru.. w/e mej se a potkame se v dote 2 :D:D.. -
do blizzardu som samozrejme zahrnul aj icefroga aj keď s nimi nikdy nič spoločného nemal... ale blizzard si na hru tak či onak nárokuje kedže je to mód vytvorený pod hrou ich tvorby detto editor... (btw sám som dlhoročným hráčom doty už takmer od samého začiatku takže sa tiež môžem považovať za skúseného hráča :D ale myslím si že to je fakt ktorý zaváži akurát tak pri pive a poldecku v krčme :D )
-
Mam tam spatne napsanou vetu s tim, ze se zeptas hrace na dotu, jestli rekne blizz nebo opravdovy vyvojare.. moje chyba, neprecet jsem si to a myslenka se zmenila :D.. Myslim, ze chapes, jak to myslim...
-
Dota v dota komunite nikdy s blizzem spojovana nebyla. Je fakt, ze blizz uz pak vydaval patche i kvuli dote, ale tak to je tim, ze to je na w3. Nicmene pochybuju, ze kdyby ses zeptal jakyhokoliv "lepsiho" hrace doty (jakoze sam sebe za lepsiho povazuju :D), tak ti rekne eul, guinsoo, icefrog.. Predevsim ted teda icefroga. Ale jinak s ostatnim souhlasim, je fakt, ze datum vydani je podobny, nicmene nemyslim si, ze by podobny vydani nejak ohrozilo prodeje ty druhy hry.. Je to pro uplne jiny hrace..
-
Jj. Navic me docela dostava to jejich sebevedomi, ze rovnou napali hru, kterou nikdo (krome testeru a samo vyvojaru z Valve) nikdy nevidel, na prozatim nejlip zasponzorovanej turnaj co kdy byl, primo do soutezniho klani a jeste k tomu se v nem budou proti sobe rezat ty nejlepsi teamy z doty na W3 enginu... To je proste masakr kterej nema obdoby *8* *1*
-
len to že dota je spojovaná s blizzardom... a diablo je momentálne najpozorovanejší titul od blizzardu ktorý má takmer rovnaký dátum vydania... (aj keď to pravdepodobne nestihnú...)
-
Jako vzdy.
-
wtf?? Diablo nema s Dotou vubec nic spolecnyho..
-
pekný protiútok valve na diablo III :)
-
Uz jsem cetl vcera. Tohle je pecka pecek vsech pecek. Tesim se jak maly decko *14* a vsadim svoje novy boty, ze nam Valve vytre zrak!