Přejít na výpis diskuzí
DotA 2 se poprvé ukáže na milionovém turnaji v Německu
2.8.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Tak proč se po celém světě hraje Team fortress ? Blbá hra s komiskovejma panačkama ? Aha, tak se prober...
-
je rozdiel keď ťa hra vodí za ruku a keď ti iba ukáže cestu... to len úžastne skúsenému hráčovi (čítaj: lame) takáto "inovácia" hry vyhovuje... LOL som hral, a nepáčilo sa mi to pretože to je až nehorázne jednoduché a zo všetkých tých efektov je na bojisku akurát tak bordel... všetky tie itemy ktoré majú strašne veľa nových statov sú na jedno brdo... tak ako v dote sa kedysi hľadelo na štatistky tak sa teraz hrá skôr na itemy ktoré majú funkciu spellovania ako skôr zvyšovania abilít hrdinovi... ide o to ako si ich vieš vystavať---> a práve na tomto pohoria hráči ktorý neskôr hrajú LOL... preto sú z neho celý napichaný...
-
Taky proti tomu nic nemám. Ba naopak jsem rád, že aspoň vím co koupit. U doty mě to vadilo a ze začátku jsem měl problémy co a jak kupovat. (ještě se vám vysmáli jaká jste lama atd.) takže nevidím důvod proč by to někomu mělo vadit :)
-
Takže něco, co staví na stejných základech jako DotA je napodobenina? Dobře, v tom případě je podle tebe napodobenina i samotná DotA, ne?
-
mam velkeho ptaka a je barevnej
-
Jo ty myslíš tu hru s komiksovejma panáčkama kde se schováváš v křoví ? -.- kravina... Nejlepší byla Dota 1, HoN a LoLko jsou jen slabé napodobeniny (a ano, oboje jsem měl možnost vyzkoušet si)
-
League of legends ?
-
Let's go win some muthafuckin' money!
-
Hlavně ať si Valve pospíší. HoN jde do kopru strašným tempem...
-
jedina uspesna hra tohodle stylu je Dota1
-
Ono je to taky v pořádku. Jenom zatvrzelej elitář (čti: blbec) co nevidí za nejbližší roh (čti: do prvního fóra, který vygoogluješ) může mít něco proti tomu, aby ty informace byly přímo ve hře.
-
Já jsem zvědavej co nového a úžasného bude dota 2 mít, protože už je dost úspěšných her stejného stylu :)
-
A víš vůbec proč to tak je ? .. ani bych se nedivil kdyby dota 2 to měla taky co kupovat atd ...
-
1 milion$$$ ? Neni to nejakej rekord ve vysi ceny?
Gaming scenu tak nesleduju ale vim, ze treba za vitezstvi ve wow turnajich byva kolem 10-50 tisic....
Mozna ze v CSku byvaji takhle vysoky ceny? Poucte me :D
Samozrejme za predpokladu ze tahle castka je jen pro vyherce a nikoli prizepool ze kteryho se to pak rozdeluje -
Mluvím o inovaci hry, ne free2play. Mluvím o více statech ovlivňující hru jako Armor Pene, Magic Resist, Ability Power, Spell Vamp..., o rozličnějších spellech, implementaci run a masteries, o itemech, které nejsou většinou, tak černobílé jako v Dotě, o passivkách, které dělají hrdiny mnohem rozličnějšími, o propracovanější jungli a o větší potřebě map controlu.
Hrál jsi to vůbec? -
to akože čo sú za inovácie potom?... rotujúca paleta hrdinov? skrývanie sa za kríky? dokupovanie si kostýmov? samotný shop ti radí aké itemy máš kupovať?
podľa mňa je LOL o krok pozadu než je pôvodná dota a ešte k tomu si za to pýta viac peňazí -
Doufám, že to neznamená, že si je Valve jisté, protože šli cestou minimální inovace. To by taky mohlo Valve tvrdě narazit na Guinsoovo League of Legends, které je herně v mnoha ohledech pokročilejší než původní DotA. Ale snad se mýlím a DotA 2 překvapí.
-
muzes kdyztak garena JohnyTheZik :D.. nehraju tam tak casto uz, ale tak muzes si s nama nekdy zahrat klidne..
-
blbost
-
nemal som možnosť vyskúšať si ligu páč som nemal dosť dobrých spoluhráčov a DIV safelow-safehigh predom dohodnuté tímy nepodporuje (battlenet)
možno že si ťa niekedy najdem ak to môj procák utiahne ináč budem museť upgradnúť obávam sa... 1,8 vs 2,2 ghz už bude asi rozdiel :D