Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enchantments? ENCHANTMENTS !
  • Proc by navazanost na dvojku nechtel nikdo ? Dvojka byla vyborna hra
  • Zakladatele Bioware Greg Zeschuk a Ray Muzyka opustili firmu. Ze uz by nemohli vydrzet, co za sra*ky Bioware plodi?

http://www.gametrailers.com/side-mission/29764/bioware-founders-greg-zeschuk-and-ray-muzyka-retire
    • ale fuj ... toto jsou prostě reakce hloupých fanboyů a mimochodem jeden z důvodů proč Zeschuk a Muzyka Bioware opustili. Jakože taky by mě to štvalo, že je hráčská komunita tak nevděčná ... zvlášt, když jsem na vývoji produktu strávil pár let a na MOJICH OFICIÁLNÍCH forech na mě budou "fanoušci" jenom plivat, že co to jsem za ***** co dělá takové ***** hry.
      Ti hoši jsou náhodou super a jejich památku si připomenu KOTORem, Dragon Age
      a Mass Effectem ... až bude čas *15*

btw: 100 hodin? "True story Bro" *4*
      • Je zajímavé, nyní vypršela ta půlroční doba na přesun odpovědnosti za firmu na jiné lidi. Co se stalo před půl rokem, přesněji půl rok + 14 dní na rozmyšlenou? Ano - to lidi řvali okolo konce ME3 a kritizovali BioWare a posílali ho do pekel. Taky bych se nasral a poslal všekny k šípku.
  • At to dopadne jak to dopadne, 10/10 a titul Hra roku DA jiste nemine.
  • Frostbite 2 ? A na co jako ? Abych tam mohl zničit dřevěnej barel ? woow
    • Cahir
      A důvod, proč ho nepoužít? Nebo jen tlacháš do větru?
      • Shenkster
        Důvody bych znal hned dva. Třeba že za 1) Nevyužije se plně potenciál tohohle enginu. V něm je moc důležitá destrukce a pochybuju že v dragon age bude něco zničitelnýho jako v BF3 a za 2) Ne každý má high end pc aby tenhle engine rozjel. To je ale vývojářům úplně jedno no...
        • Magister_Peditum
          Že to pojede na stejném enginu jako BF3 ještě neznamená, že to jako BF3 bude vypadat.
          • Shenkster
            A jak by to teda mělo vypadat když to má stejný engine ? *7*
            • smejki
              objasni si pojem engine
        • smejki
          objasni si pojmy engine a high-end.
  • Už vidím ten konec, ať jste hráli jak jste hráli budete mít na výber jestli na konci zaplavý svět Nemrtvý - fialové barvy, zelené barvy nebo modré barvy *1*
    • True story bro. Je to spíše smutné *9*
  • Mně osobně moc nesedí to "americké" pojetí dospělého obsahu - čtyřky kozy, šplíchance krve, sex ve spoďárech. Raději bych něco ve stylu prvního Zaklínače. Jenže na tomhle má DA vystavěný image, tak budu realista a přeju si, aby se trojka podobala spíš prvnímu dílu s rozhovory a skill-tree ze dvojky a měla daleko lepší konec než oba předchůdci dohromady (protože jak v Origins, tak ve dvojce byly vždy poslední cca 2 hodiny utrpením).
    • walltar
      To je totiž tím, že to je "dospělý" obsah pro děti.
      • Cahir
        Formálně? Určitě. Obsahově? Nikoliv.
  • uprime, to ješte nekdo hraje offline rpg? kdyby to melo kvalitu jak stare fallouty tak nereknu ale ty hruzy co vychazeji ted to si radsi zahraju nejake online rpg kde je vetší zabava
  • Doufám že to nebude takový paskvil jako DA2 který jsem dodnes nebyl schopný dohrát každopádně si další díl nepředobjednám už jsem se spálil dost.
  • Prosil bych zpět epičnost prvního dílu:) A taky trpaslíky:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit