Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radši bych hrál za Hawka - už ze stylu vyprávění dvojky mi připadalo, že se s ním počítá pro další díl. Doufám, že ten někdo v pozadí bude pořádnej lidskej záporák a ne další arcidémon a podobná potvora *4*
  • Magister_Peditum
    Škoda, že za místo, kde se bude odehrávat trojka, nevybrali raději Tavinter. Orlais dle popisu by mělo hodně připomínat středověkou Francii, takže se bojím, aby to zase nebylo klasický pohádkově středověký královstvíčko, kterých jsou ve fantasy mraky. Ale třeba se.
    • Cahir
      Spíš jde o parodii na Francii se vším, co k tomu patří. Orlaisiánci jsou naondulovaný a napudrovaný panáci s dekadentními manýry (kdo hrál Mark of the Assasin, má tušení). Tudíž spíš než o klasické fantasy prostředí by mohlo naopak jít o příjemnou změnu...
      • Magister_Peditum
        Pravdou je, že Orlais je Fereldenu ze všech možností asi nejvíc podobné.
  • První díl Dragon Age byl super a pro příznivce dobrých RPG, to byla dlouho hledaná oáza, kde mohl každý hráč uhasit svojí žízeň po kvalitním RPG. Na těžší obtížnost se ze hry stávala opravdová zábava. Děj byl parádní, ale ta omáčka okolo byla sakra hutná a dokázala udržet hráče při kurtovaného u monitoru. Příklad: Věž mágů a poté boj ve snové realitě, to byla jízda. Možnost měnit postavu, golem, myška. V tomto byl Dragon Age nadprůměrným RPG, na které rád vzpomínám a nebudu sám. A princip fungování party byl skvělý někde to dřelo, když člověk mohl uplatit několika cetkami velice, ale velice naštvaného společníka :) Chtěl bych, abych nový Dragon byl s lokacemi více otevřený a méně koridorový, to mě mrzelo nejvíce. Vím, že hra byla taktická, ale otevřenost by jí sedla. Právě taktiku doufám, že zachovají, jako z prvního dílu, to by bylo super. Každá postava uměla něco, čím pomohla další postavě. Jako možnost zmrazit nepřátele a následně, aby ho válečník mohutným úderem štítem zničil na pár krvavých kusů ledů byla fanj možnost. Dragon Age bylo z jedněch mála RPG her ve kterých jsem cítil výzvu a to mám rád. Teď se musíme, modli k nějakému hernímu Bohu, asi k EA: D aby nám nezmršili hru, která měla vykročeno správným způsobem, než byl druhý díl :( I mistr tesař se sekne. Já se moc těším na pokračování.

Doufám v kvalitní příběh, pořádnou taktiku, žijící svět nějak reagující na vaše činy, a volnější lokace, které by měli být opět pestrobarevné.
  • Trol.diskuzni
    Jestli to bude podobná tragédie jako DA2 a ME3, tak to snad radši ani nechci vidět... *6*
    • Skyrim.
      • Zrovna se Skyrimem se dle meho nazoru tedy Bethesda prilis nepredvedla.
    • Jaká hra podle tebe v posledních 5 letech nebyla tragédie??
      • Legend of Grimrock?
      • Umm, Zaklinac? Zaklinac 2? X3 Terran conflict? Endless Space? Mam pokracovat?
      • Magister_Peditum
        No, tragédie to nebyly, ale z obou jsem nebyl tak nadšený, jako z jejich předchůdců.
  • Jo dvojka a ten datáč byly boží, dvojka no nebyla to taková hrůza jak někteří psali, ale taky nic extra a trojka ta vypadá zatím dobře.
    • dafuq I just read?
  • Jednicka s namluvenym hrdinou?? Sem stim!
  • jindra.veliky
    docela se bojim grafiky...nfs run taky jelo na frostbitu a byla to hruza! *11*
    • Cahir
      A Battlefiled se ti nelíbí?
  • Válka je občasná nebo občanská?
  • Sweetchuck
    Koukám, že EA si opět namastí kapsy. Bring it on!
    • Přesně tak, jak si to jako představujou?! Jako dělat hry a ještě na tom chtít vydělávat?!
    • Sweetchuck
      Mínuska, pojďte ke mně *14*
      • Cahir
        A šup ho tam!
        • Sweetchuck
          Nj, pravda bolí.
          • Jaká pravda? Vždyť jsi chtěl minuska.
      • Jak chceš. *4*
  • Cahir
    Koho hra zajímá, doporučuji videa z prezentace v pax (na youtubu). Hra bude určitě otevřenější (ale na sandbox bych to neviděl), určitě se podívme do Orlais a určitě budeme hrát za nového hrdinu. Vývojáři si zároveň sypou popel na hlavu za některé přešlapy z DA2 (vesměs prkotiny), takže můžeme očekávat měnitelné zbroje u společníků atd. Významnou roli pravděpodobně bude hrát seeker Cassandra.

Co se hry samotné týče, těší mě, že se na ní dělá už rok a půl a že se na ní ještě rok a půl dělat bude. Je to dost času na to, aby si s tím řádně pohráli. Je to příjemná změna oproti 11 měsícům, které měli na DA2.

O tom, kdo na hře dělá, nebo nedělá, je zbytečné hovořit. Většina klíčových pozic zastávají již od prvního DA veteráni studia...
    • Pockej, myslis to jako ze si sypou popel na hlavu za prkotiny (a na ty totalni preslapy kaslou), nebo ze jsou to prkotiny podle tebe? Protoze recyklovane prostredi, nepratele padajici z nebe par metru pred tebou a rozstrikujici se v gejzirech krve po zasahu jednim sipem, soubojovy system za ktery by se sice nemuselo stydet zadne japonske RPG, ale kdybych ho chtel, tak si to japonske RPG zahraju, treba ja za prkotiny nepovazuji.
      • Cahir
        Prozradily (spíš naznačili) jen několik málo věcí, např. měnění zbrojí. To já považuji za prkotiny. Na další info si budeme muset počkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit