Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3: Inquisition běží na Frostbite 2 a vyjde příští rok
17.9.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Tak doufám že tam bude co nejvíc sexu, krve a Marilyna Mansona - protože to jde tvůrcům DA série líp než vyplodit dobrý neklišé příběh...
-
-
Manson byl jen v traileru a sex ve druhem dilu nebyl prakticky vubec. Nejvtipnejsi vec na druhem dile byly bordely - zaplatis, aby sis poslechl jednu radoby chlipnou poznamku a prohledl si animaci, jak si Hawk zady ke kamere zapina poklopec. :-D Bioware by rozodne meli zvazit, zda takovou zbytecnost do hry dat. Romance je jedna vec, sex druha... a zbytecna.
-
-
Zaklínač to měl vyřešené dobře, dvojka ještě líp :D
-
-
A zrovna ten Marylin ve hře nebyl!
-
-
Což je škoda, protože pak bych to zařadil před Killer Klowns from Outer Space v mém žebříčku... v husto-přísným žebříčku *1* http://www.youtube.com/watch?v=P7CVvfwegEo
Ale abych jenom nebrblal negativní příspěvky, tak doufám, že si vezmou (jak oni sami se přiznali) nějakou inspiraci ze Skyrimu v dobrým slova smyslu (ty obecně pozitivně přijímané věci). Univerzum není špatně vystavěný a datadisk Procitnutí měl lepší příběh než samotný DAO.
Rozhodně jsem zvědavej s čím se vytáhnou. -
-
Woooooo... Tak to putuje i do mýho husto-přísnýho žebříčku.
Upřímně si to s tím Skyrimem neumím představit. Tohle oni prostě nemaj v sobě... Já sázím na designérský přístup ve stylu a) Old Repoublic, nebo b) Baldur's Gate.
BTW, ale víš že si umím představit fantasy řezničinu, kam by nějaká tvrdá muzika seděla jako prd*l na hrnec? -
-
Hunted? Nikdy jsem to nehrál a moc nesledoval - ale to by mohlo zapadnout...
-
-
-
-
doufám, že myslíš tohle? :D http://www.youtube.com/watch?v=IlZNi5zT5z8
-
-
Tak určitě. *4*
-
-
-
Už vidím ten konec, ať jste hráli jak jste hráli budete mít na výber jestli na konci zaplavý svět Nemrtvý - fialové barvy, zelené barvy nebo modré barvy *1*
-
-
True story bro. Je to spíše smutné *9*
-
-
Mně osobně moc nesedí to "americké" pojetí dospělého obsahu - čtyřky kozy, šplíchance krve, sex ve spoďárech. Raději bych něco ve stylu prvního Zaklínače. Jenže na tomhle má DA vystavěný image, tak budu realista a přeju si, aby se trojka podobala spíš prvnímu dílu s rozhovory a skill-tree ze dvojky a měla daleko lepší konec než oba předchůdci dohromady (protože jak v Origins, tak ve dvojce byly vždy poslední cca 2 hodiny utrpením).
-
-
To je totiž tím, že to je "dospělý" obsah pro děti.
-
-
Formálně? Určitě. Obsahově? Nikoliv.
-
-
-
Doufám že to nebude takový paskvil jako DA2 který jsem dodnes nebyl schopný dohrát každopádně si další díl nepředobjednám už jsem se spálil dost.
-
Prosil bych zpět epičnost prvního dílu:) A taky trpaslíky:D
-
Všude cpou Frosbite 2.....a proč ne...:D
-
Jednička byla skvělá a dvojka byla dobrá a neurazila, takže už se těšííím :) Hlavně ať tam je Anders :D
-
-
Jednička byla slušná a dvojka totální random generovaný vomrd s příšerným příběhem, takže doufám, že se máme na co těšiiit :) Hlavně ať je tam příběh :D
-
Anders zvaný Homomág? Snad radši ani ne *1*
-
-
Proč homomág? Je to fešný, vtipný kouzelník :D
-
-
Jojo, feešššššák jak vyššitej *2*
-
Už není :p
-
-
-
souhlasím, ať se tam aspoň mihne Anders :D :D
-
Ano, ano jednicka bola fajna, dvojka strasna konina, za ktoru by si Bioware zasluzili nakopat do rozkroku, ale inak sa dalo :)
-
-
Tak na tohle se těšim mrtě :) zrovna jsem dohrál komplet jedničku a teď jedu dvojku a zatim to není tak špatné jak všichni slibovali :-D
-
Koho hra zajímá, doporučuji videa z prezentace v pax (na youtubu). Hra bude určitě otevřenější (ale na sandbox bych to neviděl), určitě se podívme do Orlais a určitě budeme hrát za nového hrdinu. Vývojáři si zároveň sypou popel na hlavu za některé přešlapy z DA2 (vesměs prkotiny), takže můžeme očekávat měnitelné zbroje u společníků atd. Významnou roli pravděpodobně bude hrát seeker Cassandra.
Co se hry samotné týče, těší mě, že se na ní dělá už rok a půl a že se na ní ještě rok a půl dělat bude. Je to dost času na to, aby si s tím řádně pohráli. Je to příjemná změna oproti 11 měsícům, které měli na DA2.
O tom, kdo na hře dělá, nebo nedělá, je zbytečné hovořit. Většina klíčových pozic zastávají již od prvního DA veteráni studia... -
-
Pockej, myslis to jako ze si sypou popel na hlavu za prkotiny (a na ty totalni preslapy kaslou), nebo ze jsou to prkotiny podle tebe? Protoze recyklovane prostredi, nepratele padajici z nebe par metru pred tebou a rozstrikujici se v gejzirech krve po zasahu jednim sipem, soubojovy system za ktery by se sice nemuselo stydet zadne japonske RPG, ale kdybych ho chtel, tak si to japonske RPG zahraju, treba ja za prkotiny nepovazuji.
-
-
Prozradily (spíš naznačili) jen několik málo věcí, např. měnění zbrojí. To já považuji za prkotiny. Na další info si budeme muset počkat.
-
-
-
Válka je občasná nebo občanská?