Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Škoda, že za místo, kde se bude odehrávat trojka, nevybrali raději Tavinter. Orlais dle popisu by mělo hodně připomínat středověkou Francii, takže se bojím, aby to zase nebylo klasický pohádkově středověký královstvíčko, kterých jsou ve fantasy mraky. Ale třeba se.
    • Cahir
      Spíš jde o parodii na Francii se vším, co k tomu patří. Orlaisiánci jsou naondulovaný a napudrovaný panáci s dekadentními manýry (kdo hrál Mark of the Assasin, má tušení). Tudíž spíš než o klasické fantasy prostředí by mohlo naopak jít o příjemnou změnu...
      • Magister_Peditum
        Pravdou je, že Orlais je Fereldenu ze všech možností asi nejvíc podobné.
  • Uz pristi rok? Kdyz si vzpomenu jak dlouho makali na prvnim Dragon age....
    • Amylee.Anderson
      No, "už příští rok".. Teď to oznámili, tak si tak říkám, že spíš "až za rok". Přijde mi blbý oznámit to rok dopředu.
    • Cahir
      3 roky je dost dlouhá doba. Na první Dragon Age se nedělalo vkuse, hra procházela velmi mnoha změnami... Nemluvě o tom, že nyní už mají vymyšlené univerzum.
      • Ale jo. Jestli na tom uz delaj 18 mesicu a vyjde to pristi rok, je to dost casu.
        Narazel sem na to, ze vyvoj DA2 byl kratkej a bylo to na ty hre velmi negativne videt. Ted sem koukal, ze na DA2 makali jenom rok.
    • A kdo rika ze na tom teprve zacinaji makat?
  • je zajímavé jak tu všichni nadávají na příběh u DA 2, přesto já ho považoval za ten nejoriginálnější co Bioware vymysleli. Narozdíl od Origins.
    • Příběh jako takový nebyl špatný, naopak...značně pokulhávalo ale jeho provedení. 90% příběhu se odehrává ve městě - mrtvém, prakticky neměnném, mrtvém městě. Zbylých 10% jsou donekonečna recyklované mapy. Nesmyslně se zjevující nepřátelé, seskakující ze stropu/nebe/odkudkoliv kamkoliv (nejlépe přímo za záda vašeho mága), nesmyslné, až směšné chování některých důležitých NPC (Anders, Merril..), můžete před templáři vesele čarovat, ale ti vás nebudou považovat za mága, prostinké questy (jdi z bodu A do bodu B a po cestě pobij všechno živé) a desítky dalších výhrad.
      Na hře šlo prostě vidět, že ji chyběl ještě MINIMÁLNĚ rok vývoje. Pár věcí udělali lépe než v prvním díle (líbily se mi třeba některé změny bojového systému), ale jinak to byl spíše krok (možná několik kroků) zpátky. Doufám, že to třetím dílem napraví *16*
    • Robotron3
      Nehrál jsem asi všechny hry od Bioware, ale mě se líbil příběh dvojky víc než v jedničce a vůbec se za to nestydim :)
      • Cahir
        Byl na jejich poměry docela atypický... Tak mi sedl lépe.
      • Cosi
        Dobré bylo, že se tentokrát příběh odehrával právě na jednom místě a byl hlavně o městě. Bohužel, to bylo jediná lepší věc od jedničky.
  • Překlad celého dopisu od producenta hry je na Dragon Age Centrále - http://dragonage.herniweb.cz/news/105-otevreny-dopis-producenta-da3-marka-darraha
  • gert
    Doufám, že se Hawke setká s hrdinou z prvního dílu pokud přežil a spolu vymítěj nákazu jednou provždy! *5* *3*
    • Ja zas doufam, ze Hawke hned na zacatku trojky umre nejakym brutalnim zpusobem... *3*
    • Čichám čichám ironii? Protože jestli něco takovýho udělaj, tak mě dost naštvou. To by byla ale epická klišé blbina...
  • At to dopadne jak to dopadne, 10/10 a titul Hra roku DA jiste nemine.
  • uprime, to ješte nekdo hraje offline rpg? kdyby to melo kvalitu jak stare fallouty tak nereknu ale ty hruzy co vychazeji ted to si radsi zahraju nejake online rpg kde je vetší zabava
  • Vrook
    bring on the hate
  • Sweetchuck
    Koukám, že EA si opět namastí kapsy. Bring it on!
    • Přesně tak, jak si to jako představujou?! Jako dělat hry a ještě na tom chtít vydělávat?!
    • Sweetchuck
      Mínuska, pojďte ke mně *14*
      • Cahir
        A šup ho tam!
        • Sweetchuck
          Nj, pravda bolí.
          • Jaká pravda? Vždyť jsi chtěl minuska.
      • Jak chceš. *4*
  • jindra.veliky
    docela se bojim grafiky...nfs run taky jelo na frostbitu a byla to hruza! *11*
    • Cahir
      A Battlefiled se ti nelíbí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit