Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3: Inquisition běží na Frostbite 2 a vyjde příští rok
17.9.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
První díl Dragon Age byl super a pro příznivce dobrých RPG, to byla dlouho hledaná oáza, kde mohl každý hráč uhasit svojí žízeň po kvalitním RPG. Na těžší obtížnost se ze hry stávala opravdová zábava. Děj byl parádní, ale ta omáčka okolo byla sakra hutná a dokázala udržet hráče při kurtovaného u monitoru. Příklad: Věž mágů a poté boj ve snové realitě, to byla jízda. Možnost měnit postavu, golem, myška. V tomto byl Dragon Age nadprůměrným RPG, na které rád vzpomínám a nebudu sám. A princip fungování party byl skvělý někde to dřelo, když člověk mohl uplatit několika cetkami velice, ale velice naštvaného společníka :) Chtěl bych, abych nový Dragon byl s lokacemi více otevřený a méně koridorový, to mě mrzelo nejvíce. Vím, že hra byla taktická, ale otevřenost by jí sedla. Právě taktiku doufám, že zachovají, jako z prvního dílu, to by bylo super. Každá postava uměla něco, čím pomohla další postavě. Jako možnost zmrazit nepřátele a následně, aby ho válečník mohutným úderem štítem zničil na pár krvavých kusů ledů byla fanj možnost. Dragon Age bylo z jedněch mála RPG her ve kterých jsem cítil výzvu a to mám rád. Teď se musíme, modli k nějakému hernímu Bohu, asi k EA: D aby nám nezmršili hru, která měla vykročeno správným způsobem, než byl druhý díl :( I mistr tesař se sekne. Já se moc těším na pokračování.
Doufám v kvalitní příběh, pořádnou taktiku, žijící svět nějak reagující na vaše činy, a volnější lokace, které by měli být opět pestrobarevné. -
proč ne, dragon age mám rád... a frostbite 2 vypadá sakra dobře... jen to správně spojit dohromady... věřím tomu *4*
-
Moar "awesome buttonz" this time!
-
-
Hele nedávno jsem přemýšlel nad tím, že když necháme stranou tu nechutnou negativní zprofanost a dost nešťastnou prezentaci, není "awesome button" vůbec špatná myšlenka *1* ...
-
-
yep. Je to o efektivním využití zpětné vazby *1*
problém "awesome buttons" filozofie u DA2 ale je, že všechno musí být übercool. I sedlák ohánějící se vidlema musí metat kozelce a každá bábovka musí kroutit prdelí při chůzi tak, že ulice užší pěti metrů musí být ve výši boků vypolstrované a nejlepší job mají výrobci umělých kyčlí. Dalším stupněm ósomovosti by byl sedlák s capoirou a báby pohybující se světem za konstantního tance u tyče. -
-
Trailery bohužel tu coolovst a sexy look glorifikovali až příliš, v samotné hře to v takovém extrému nebylo. Ve výsledku to bylo mnohem učesanější, než se většina lidí domnívá (kozy venku a vykloubené kyčle měla snad jen Isabela, zbytek byl relativně cajk - a to říkám jako někdo, komu tyhle věci taktéž lezou krkem). Ale boje a některé cutscény byli těžce přepálené, o tom žádná...
DAO mělo nádech poctivé řezničiny, snad se k tomu vrátí... Rozhodně bych ale ocenil celkově temnější ladění (a občanská válka k tomu dost sedí) - šlo by zase o krok novým směrem.
-
-
-
-
tipuju 8/10 v recenzi na games
-
Těším se velmi. Hlavně ať se zase hraje za nového hrdinu.
-
Jednicka s namluvenym hrdinou?? Sem stim!
-
Jestli tam zas bude předurčená postava jako ve dvojce, tak jim své peníze nedám. Chci si opět zahrát za trpaslíka s mohutnou obouruční sekerou, nebo za assassinského elfa...A ne za člověka. A pokud se to bude odehrávat v Orlais, budu jenom rád. Teď jen, aby to BioWare, potažmo EA nezkazili..
-
-
Poslouchat celou dobu ten rádobyfrancouzský přšízvuk?
-
-
Mně by to vůbec nevadilo, francouzština je pěkná řeč :)
-
-
-
Enchantments? ENCHANTMENTS !
-
Frostbite 2 ? A na co jako ? Abych tam mohl zničit dřevěnej barel ? woow
-
-
A důvod, proč ho nepoužít? Nebo jen tlacháš do větru?
-
-
Důvody bych znal hned dva. Třeba že za 1) Nevyužije se plně potenciál tohohle enginu. V něm je moc důležitá destrukce a pochybuju že v dragon age bude něco zničitelnýho jako v BF3 a za 2) Ne každý má high end pc aby tenhle engine rozjel. To je ale vývojářům úplně jedno no...
-
-
Že to pojede na stejném enginu jako BF3 ještě neznamená, že to jako BF3 bude vypadat.
-
-
A jak by to teda mělo vypadat když to má stejný engine ? *7*
-
-
objasni si pojem engine
-
-
-
objasni si pojmy engine a high-end.
-
-
-
-
Zakladatele Bioware Greg Zeschuk a Ray Muzyka opustili firmu. Ze uz by nemohli vydrzet, co za sra*ky Bioware plodi?
http://www.gametrailers.com/side-mission/29764/bioware-founders-greg-zeschuk-and-ray-muzyka-retire -
-
ale fuj ... toto jsou prostě reakce hloupých fanboyů a mimochodem jeden z důvodů proč Zeschuk a Muzyka Bioware opustili. Jakože taky by mě to štvalo, že je hráčská komunita tak nevděčná ... zvlášt, když jsem na vývoji produktu strávil pár let a na MOJICH OFICIÁLNÍCH forech na mě budou "fanoušci" jenom plivat, že co to jsem za ***** co dělá takové ***** hry.
Ti hoši jsou náhodou super a jejich památku si připomenu KOTORem, Dragon Age
a Mass Effectem ... až bude čas *15*
btw: 100 hodin? "True story Bro" *4* -
-
Je zajímavé, nyní vypršela ta půlroční doba na přesun odpovědnosti za firmu na jiné lidi. Co se stalo před půl rokem, přesněji půl rok + 14 dní na rozmyšlenou? Ano - to lidi řvali okolo konce ME3 a kritizovali BioWare a posílali ho do pekel. Taky bych se nasral a poslal všekny k šípku.
-
-