Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 přijde s rozlehlými lokacemi a customizací postav
22.10.2012 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
double.post
-
Ja som sa náhodou u DA2 bavil.. Až to dej chvíle než som sa to snažil zahrať podruhé, znovuhrateľnosť tam je dľa mňa nulová. Pokiaľ to neprepchajú tými psedudo-dojemnými 1diotskými cut-scénami ala ME3, bude to určite ok.. :-)
-
Offline rpg lol. Někdo by se měl probudit žijeme v době internetu a mmo.
-
-
To ako je pre niekoho facebook aflou a omegou interentu, platí zrejme pre teba v rámci MMO a RPG.. Trochu by sa to chcelo zobudiť. :-)
-
ty žiješ v době mmo ...
-
A někdo by se měl probudit ještě více a vytáhnout přitom ruku z nočníku. MMO je jako "sraček", tak proč dělat další hru MMO? Spousta, tvrdím většina, naopak uvítá přístup offline RPG bez nutnosti internetu. To, že ty jsi pomalu MMO blázen, je věc druhá.
-
-
Průšvih je , že skutečných výpravných MMO , kde by to nebylo jen o klikání a xpení moc není .
Takže iluze ti brát nechci , ale udělat fungující MMO s živoucím světem , kde by se jen nepoflaJkovala banda dětí a buranů , kteří si chtějíi stále poměřovat pindíky ... na to 99% massive online multiplayer tvůrců nemá . -
-
SWTOR je docela dobŕe právě napříběh... Bohužel banda impotentních buzerantů to pomlouvá, protože to není úplně nejdoladěnější hra, ale jinak je to nejlepší MMO co sem kdy hrál...
-
-
V TOR jsem nějakou dobu strávil a spíš než nějakej smysluplnej příběh je to hromada naprosto standardních questů typu zabij pět jezevců, akorát je každej uvedenej blbě napsaným a nezajímavým pětiminutovým rozhovorem. Class příběhy jedou podle neustále se opakující šablony, jedna planeta za druhou, bez smysluplnýho rámce a dynamiky.
Ono se to těmi cutscénami a voice actingem snaží tvářit jako příběhově zaměřená hra, ale kdybys tyhle dvě věci vykuchal, tak zbyde naprosto stejně jalovej grind jako ve všech ostatních tupejch MMO. -
-
Inu, Tython je v podstatě tutorialová planeta pro jedi class. Počkej si o pár planet později...Já dojel JK na 50. level, bounty huntera někam ke třicítce a ještě dvě další postavy někam kolem patnáctýho levelu. Neupírám tomu jistou mmočkovou návykovost, ale jak si dá člověk pauzu a vyskočí z tempa, tak vlastně není nic, co by ho táhlo začít s tím znovu. Celá hra je jeden dokola se opakující vzorec banálních úkolů a rádoby důležitejch voleb, který ve skutečnosti nemaj vůbec žádný důsledky.
-
Právě jsem se dostal z Tythonu a dovolím si nesouhlasit. Spousta questů je nebojových, navíc v téměř každém se vyskytuje nějaká morální volba, mnohdy docela komplexně zaonačená. Bioware se u TORu předvedli jako mistři "zkratky" - v rámci krátkého a minimalistického questu na hráče vybalit situaci, jejíž řešení není černobílé a přinutí hráče se alespoň trochu zamyslet.
Co se dialogu týče, opět nesouhlasím. Jsou krátké, výstižné a dobře odsýpají...
-
-
-
-
-
-
Zapomenout na existenci DA2 a modlit se, ať to naváže na DA:) Moc rád bych si zase zahrál něco, co by navázalo na první díl, kdy 2. díl mám doma jenom proto, že byl k ME 2 zdarma přibalený.
-
čím to je, že mi v poslední době přijde, že jak RPGčko nejede přez kickstarter, tak je to rovnou podvod, vodpad, konzoloidní shitka... *1*
-
-
Už někdo někdy viděl RPGčko udělané přes kickstarter?
-
-
*1*Všichni tušíme kam míří . Při pohledu na produkci EA a úpadek Bioware v posledních létech .....
-
přávě, že jsem viděl DA2... tak na co vsadit, že nám spasí RPG? Na Vávru?
-
-
-
Doufejme, že to bude lepší než dvojka.
-
-
Dvojka byla vyborna hra
-
horsie to uz byt nemoze...oh wait...
-
-
"oh wait" - Jak originální, trapáčku
-
-
Doufejme, že to bude lepší než ME trojka.
-
-
Jsi otravnej hnusnej asociál.
-
-