Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemý hrdina v roku 2012 v AAA titule? Krok späť. Možno tak v Skyrime ale rozhodne nie v hre od Bioware.
  • To nepochybně, jenže to je u všech jeho her od dob B&W, ne jen Fable 3. A navíc ty hry mě i přesto dost bavily.
  • Tiež som si hovoril, že koniec nech by bol akýkoľvek mi to neskazí a že to je jesných 10/10 a to som si hovoril ešte asi 5-10min pred koncom :D Ale pravda je, že nie je fér povedať že kvôli koncu je ME3 alebo dokonca celá séria s*ač*a. Hra je to skvelá ale koniec je WTF a tým nemyslím to, že som ho nepochopil. Mierne kazí zážitok ale hra aj tak stojí za to. Ľudia na to preto tak nadávajú, lebo to je trilógia a už oprávnene mali nejaké očakávania aspoň na solídny koniec a HLAVNE po toľkých rozhodnutiach cez 3 hry. Proste čakáš čakáš ako sa všetky tvoje rozhodnutie premietnu a...... no nebudem spoilovať.
  • Hairy_Ass
    Raději než v Orlais bych hrál v DA3 někde v Tevinteru. Jinak podle EG bude mít DA3 zase MP...

http://www.eurogamer.cz/articles/scenarista-dragon-age-3-odpovida-na-dotazy-fanousku
  • Hairy_Ass
    Většinou ne, maximálně máš ještě možnost pokládat pár otázek, a to nemluvím o tom, že spousta dialogu je plně automatických. Celkově je dialogů ve hře asi nejvíce z celé trilogie, ale díky těm věcem popsaným výše je celkově hodně snížená znovuhratelnost.
  • Ale ja nemluvim o zpusobu skenovani, ja mluvim o tom, ze 99% vedlejsich misi je o tom neco nekomu odnekud prinest. Nejvic mne dostalo, kdyz mne Elcorsky velvyslanec pozadal o zachranu vojaku z jejich domovskeho sveta Dakuuny, kde jsem cekal nejakou peknou misi a tesil jsem se, ze ty jejich vojaky konecne uvidim. A o co slo v realu? Doletet tam a oskenovat planetu. Nevim, ale zastance spatneho designu jsi spis ty.
  • Ano? Tak to asi hrajes jinou hru, ja mam v ME3 v 99% na vyber ze dvou moznosti, jakoze dobre a jakoze spatne. Zadna neutralni. A na cele Noverii v ME1 mam na vyber vic paragon/renegade odpovedi nez v celem ME3.
  • Autodialogy jsou to, ze Shepard mluvi, aniz bys do toho mohl zasahnout. Takze spis koukas na film, nez abys hral hru.
  • Veskoslav
    Všechny zmíněné hry jsem hrál, hrál jsem i ůvodní sérii M&M či hry, kde kostkovaný papír nebyla nadávka, ale pomůcka. A přesto říkám: DragoAge byla neskutečná sračka, která s původním DA neměla vůbec nic společného....
  • Veskoslav
    Při rozhovoru, který začíná mám vždycky minimálně 3 odpovědi, tak co kecáš?
  • Veskoslav
    Sistém možná byl fajn, ale systém stál za naprosto kulové.
  • MidnighT91
    Ty mínusi neznačí že máš pravdu, spíš ti jasně ukazují co si o tobě lidi myslí... Já hrál hry na 386ce když si ty ještě tahal kačera, všechny ty 3 hry co jsi jmenoval jsem dohrál několikrát a pořád platí že dragon age 2 je tak špatná hra že nemělo nikdy vzniknout, nazdar...
  • Cahir
    Zas bych to nepřeháněl. Těch voleb sice nebylo tolik jako v jedničce, ale bylo jich tam plno.

Stačí se kouknout na wiki.

Oni to zase hysterky jednou vyhnali do extrémů...
  • Cahir
    Co jsou autodialogy? Dvě odpovědi dávají naprostý smysl. V předchozích hrách jsi měl tři, s tím že ta prostřední byla vždycky taková neutrální. Např. když jsi měl ve dvojce vyjádřit svůj názor na Mordinovo zapojení do obnovy genofágu - prostřední odpověď bylo něco ve smyslu" "Diky, že jsi se mi svěřil", tzn. neutrální postoj. Tohle by ale ve trojce nefungovalo. Shepard se prostě musí nějak vyprofilovat, když je apokalypsa za rohem.

Vždyť tenhle systém skenování je naprosto nejlepší ze série. Jestli si ti víc líbilo ježdění makem, případně skenování ze dvojky, tak jsi zastánce špatného designu.
  • vlastik.plaminek
    To, že Molyneux vždycky kecal a kecal, pak hromadu věcí nedodržel a pak si sypal popel na hlavu. Fable je dobrá série s příjemným humorem a pohádkovou atmosférou, ale vždycky se toho naslibovalo o dost víc.
  • Opravou myslis autodialogy, maximalne dve odpovedi na vyber, vedlejsi mise typu oskenuj planetu a dovez mi zpatky to, co najdes a dalsi? Bohuzel ME3 je nejhorsi z cele serie, ten konec tomu jen nasazuje korunu :-(
  • pro mne jsou důkazem, že mám pravdu ty mínuska nad mým komentem takže děkuji
  • A bude tam take MP, ktery v zadnem, ale v zadnem pripade nijak neovlivni SP? A ovlivni nase rozhodnuti behem hry konec? A ten konec bude promakany a rozhodne nebude jen vyberem mezi A, B a C?
    Uprimne, jestli jeste nekdo veri cemukoliv, co EA Redmonton vypusti, tak amen s nim.
  • 4. Rasy - nechci hrat za cloveka.. at ten hrdina mlci, dabing je stejne idiotskej v takhle nastavenych rozhovorech. v kazde legendarni rpg fungoval mlcici hrdina, my v da3 dostaneme Hawka.
  • Ringwraith
    Hezky řečeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit