Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Múdrejšie by bolo takúto cenu pridať na vývoj dalšieho Dragon age aby aspoň vyzeral ako Zaklínač 1 nie z grafickej stránky ale umeleckej . Nerozumiem tomu že Zaklínač 2 na naj detailoch je nehratelný , lebo u mňa išiel na najvyššom rozlišení a deatiloch bez jedneho seknutia stačilo si len prečítať spravne články všetko dokonale zkombinovať čiže vypnuť jednu alebo dve ostre položky a išlo to. Bioware aj Bethesda su to dlhoročné západné štúdia ktore priniesli do sveta hier diela za tie roky ktore mali veľké reklamy a veľke hodnotenia. Ale i tak porovnávať Zaklínača s Dragon age ,nie nie Dragon age a dajmetomu Skyrim maju stale bližšie k sebe ako ku klasickemu Europskému Poľskému Zaklínačovi. U Zaklínača išlo o ten skutočný knižný príbeh, dej , atmosferu, umelecku stránku hry, a u Dragon age alebo Skyrim ide skôr o tu kvantitu, boje, sekanie, generovaný svet, zabitie dračích bosov.... a pritom su tu všetko diela ale to je jedno kvoli tomu si ma človek z čoho vybrať a tak to ma byť
  • Proč nepíšou tu NEJVĚTŠÍ VÝTKU? A tou, že se to koncepčně i zpracováním lišilo až moc od skvělého prvního dílu? :) Obávám se, že u DA3 se z mé strany předobjednávka konat nebude.
  • Cahir
    Ten byl náhodou super. Mnohem lepší než v jedničce.
  • Cahir
    Vgchartz.com
  • boje budou trumfove eso DA3 - kompletne real-time v manga stylizaci s bullet timem *5*
  • Inu je docela sranda, kdyz firma s vice jak 15 letou praxi stavi kampan k nadchazejici hre na vecech, ktere kazde aspon trochu slusne rpg poklada za samozrejmost.
  • Dragon Age 3 rozhodne nebudu predobjednavat jako jsem to udelal u ME3.
    Nevim cim me Bioware vice zklamali, jestli prave Dragon Age 2 nebo nedodelanosti Mass Effect 3ky (a ze hracum lhali je dalsi minus).
  • Asi zapomněli čtvrtou věc a tou byl bojovej systém !!
  • To mi trochu zacina pripominat Molyneuxe *1* *1*
  • Dragon Age 2 wasn't a bad game, but then it took an arrow to the knee.
  • Hlavním hrdinou Dragon Age 3 bude Marauder Shields
  • No tak dva míče určitě nevydělalo. *3* To už by nejspíš bylo Bioware zavřené.
  • Miroo_CZ
    Jak vidno tak bohužel ano...
  • No když to říkaj takzhle tak to bude určitě stát za kulové a dějové následky dopadnou asi jako konec ME3 *16*
  • Dragon Age 2 byla špatná hra. To v každém případě.
  • Veskoslav
    Největší chybou bylo to, že po skvělé jedničce, jsem si tu ohavnost nainstaloval do pc. A dokonce jsem měl originál! (byl zdarma k ME2:-D). To byla chyba, která se neodpouští....Ať raději zapracují a kompletně předělají konec ME3, kdy skvělou hru pohřbili pokurvenou duhou. Až toto spraví, nechť pracují na DA3, zapomeno, že existovalo DA2 a navážou hratelností a celým konceptem na původní DA.
  • Doufám, že ty sliby nejsou stejně pravdivý jako tohle:

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/11353192/1
  • Ne ze by to sem uplne patrilo, ale urcite pobavilo. *15*
    +1
  • smejki
    http://gamesweb.sk/23783/recenzie/mass-effect-3.html
  • 2000 euro?? pekne pridaj, minimalne 200000 euro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit