Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 se prý poučí z chyb dvojky
13.4.2012 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Mňo, zrovinka z Orlais bych úplně odvázanej nebyl, ale stejně se kurwa těším. Jenom nikam nespěchat, letos je toho dost a dost. Takové vánoce 2013 by byly, podle mého, úplně ideální.
-
Kristova noho, podělal jsem to - samozřejmě jsem chtěl říci, že 2 míče kopií prodaly. *1*
Děkuji, má úcta. -
No... Takový Planescape Torment byl také bez zbrojí a jak to byla parádní hra. Myslím, že takový DA2 měl rozhodně větší chyby.
-
A taky poučili. ME3 je rozhodně napravuje spoustu spoustu chyb dvojky. Jenom konec si moc nedali.
-
mno já měl DA2 rád.. rozhodně ten bojový sistém se mi moc líbil.. vždy když sem zabíjel tak sem si to dost užíval... To byla rozkoš... Mno nevim jestli měnění zbroje parťáků je nějaký standard když většina RPG žádný parťáky nemá... Ale rozhodně budu rád za takovou věc... Rozhodně ty lokace byly tragické... Už sem lezl do dungeonu s odporem... a větší možnost rozhodování a vliv na prostředí se určitě hodí... Mno rozhodně jim věim že to změní... zatím co sem viděl a Bioware měl možnost něco změnit po nátlaku komunity tak to udělal.. někdy mu to zabralo déle někdy méně... Konec ME3 se mi taky nelíbil ale tak jestli to byl záměr a udělají DLC s jiným tak proč ne... ale sakra ME3 byla epická hra.. na co si lidi stěžujete? Bioware hází jednu AAA hru za druhou a vám to stejně nestačí... Jejich hry jsou vysoce kvalitní ale stejně se v nich každej rejpe... Ano některá studia dělají kvalitní kousky ale taky to je to jediné kvalitní co dělají většinou.. Bioware má záběr na všechny možné žánry a všude je vysoce kvalitní.... Za posledních pár let vám toho dal Bioware dost si myslim.. a vše v lepší kvalitě než je většina her v daných žánrech...
-
Dragon age, série, která se chvástá tím, jak naváže na BG (nenavázalo), by tuto základní věc jaksi měla mít. Nemá. A ano, snad každýmu došlo, že jsem použil mírnou hyperbolu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=czR2bHg_4c8
-
rikali, dokud nezakrocili kravataci z EA :))
-
když to řikáš tak to musí bejt pravda!
-
Odfláknutý konec v ME 3 taky odbyli tím, že mručí jenom hardcore fandové.
-
Cahire, DA 2 nevydělalo dva míče, ale prodalo 2 miliony kopií. Najdi deset rozdílů. *4*
-
Tvuj názor absolutně degradovalo slovo "dětem" *3*
-
" že se poučí z nejvíc debilní chyby v jejich historii ...udělat fantasy rpg bez měnitelných zbrojí parťáků." - To jako fakt? *1* Ok. každej máme nějaký priority...
-
Budu v trojke skakajuci nepriatelia z oblohy? Ak nie tak pre-order canceled.
-
Ježiši, víc snad lakoval jen Molyneux *1* Mě by bohatě stačil styl jedničky s bojovým systémem a dialogama ze dvojky.
-
Nesnáším, když se říká, že "hardcore" fanoušci nebyli nadšení z DA2. Lidi nebyli nadšení z DA, protože byl špatnej. Takhle to vypadá, jak byla jednička strašně hardcore hra ...prozradím tajemství ...nebyla.
Pěkná zpráva aspoň je (a tomu opravdu věřím), že se poučí z nejvíc debilní chyby v jejich historii ...udělat fantasy rpg bez měnitelných zbrojí parťáků. Gratuluji! -
blbost .. dokážu si tě živě představit jako 18 náctiletého, který na IWD, BG potažmo RS ani nešáhnul a povídáš všem okolo jak byly "tehdy" hry skvělé a jak ted jsou dle tvého názoru nové hry"chybou" (podotýkám, že nové) jednou jsi si zahrál Diablo a už se pasuješ na Hardcore RPG hráče. Jestli si chceš smlsnout na HATU nevychovaných takzvaných "fandů" DA, zajdi si na forum Bioware.
Říci, že je hra chybou je naprosto Směšné. -
Tak pro me to sraida byla, ale nerikam, ze nekterym detem se to mohlo libit *3*
-
Neříkali naprosto stejný citát u ME3? :-P
-
to je věc názoru, mě se nelíbil vůbec.. hlavně po vizuálu to byla tragédie, místo epické rubačky tam můj rek skákal mezi oponentama jak opičák s protženým redbulem v zadku.. (váhu brnění a zbraní nechávám fakt stranou, simulaci nikdo nečekal)