Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 se prý poučí z chyb dvojky
13.4.2012 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Dvojka neměla chyby... Dvojka byla chyba...
-
Space Balls je mega *1*
-
"Dragon Age 2 nebyla špatná hra. To v žádném případě." http://bit.ly/Ig4WUN *11*
-
Musíme doufat, že jim tenhle backslash ukáže, že to asi přepískli. Každopádně ME3 byla moje poslední předobjednávka.
-
Co mě třeba hrozně sralo byl nedostatek nějakých pořádných itemů, bez DLC si ty mel pekne veci a tvoji spolecnici chodili obelečení hůř než městské stráže. i s tema DLC ve kterých najdeš nějake armory tak ten počet byl chudý
-
Bioware už nevěřim ani slovo. Stačí si přečíst, co slibovali před vydáním ME3. Nebude MP, nebude gay romance, MP nebude zasahovat do SP, naše rozhodnutí se výrazně projeví v závěru hry, nebude klasický "ABC" konec a já nevím, co ještě. Tím ovšem neříkám, že ME3 je špatná hra, ale sliby a realita mají k sobě často hodně daleko. Nehledě na to, že DA se narozdíl od ME druhým dílem už samo pohřbilo.
-
Sice se mě nechce komentovat tvoje příspěvky,ale zrovna se nudím. Tak proč ne? Prvně mi ale řekni, jestli nejseš zaostalej, poněvadž netuším jak se slaboduchými lidmi komunikovat.Návod mi postni na lkj@idiocie.com
-
Hmm, takze tak za rok Bioware upusti od hustokrutoprisnej pozy, ze koniec ME3 nie je umeni ale fail, a v ME4 sa poucia *1*
-
Mohl bych se zeptat kolika body si na gameswebu ohodnotil ME3 když jsem na té stránce byl tak tam tvá recenze z nějakého důvodu nebyla
-
presne tak, mne sa tiez Zaklinac moc nepacil... neviem ako to mohla by hra roku...mimochodom ak si ho chce clovek zahrat na plne detaily, tak potrebuje stroj tak za cca 2000 euro, alebo vsetko na nom kompletne pretaktovat...
-
ME3 jsem zrovna tak vesele dopařil teď o víkendu a souhlas s tím, že to byl snad nejlepší díl celé série, potěšilo mě zrušení stereotypních a nudných akcí jako byla tankodrovitá jízda Makem nebo skenování planet pomocí křivek. Absence Hackování a Bypassu je třeba škoda, to zas tak otravné/zdlouhavé nebylo.
Až to projedeš, tak si zajdi na Youtube a zadej do vyhledávání "me3 theory ending new".. Teoreticky hned první cca 20ti minutové video. Je tam pár zajímavých faktů, které by tě mohly zajímat ohledně rozhořčení fanoušků :) -
tvoje bába byla uplne stejna sraida
-
tjn ale náklady na vývoj byly nekde uplne jinde :-P což je taky na DA2 videt :-D
-
wtf?! u ME3 je problem hlavne s koncem jinak to na naprosto solidnich 9/10 je, kdyby me konec uplne nezklamamal klidne by to na 10/10 vyslo.
lol a KotOR?! Zaprvé Bioware delalo jen prvni dil. A za druhy je to naprosto perfektni hra, min nez 10/10 si to rozhodne nezaslouzi.
DA:O je taky naprosto jasná 9/10, par chyb v designu se naslo ale celkove jsem to dohral 5x a stravil jsem u toho neco kolem 150 hodin :-D podle me byl hlavni problem ten ze se to hralo nejlip v isometrickym pohledu, takze si nedovedu predstavit ze bych to hral na konzoli
u DA2 se Bioware rozhodlo to zmenit a soustredit se na konzole (tohle neni mysleny jako urazka, ale Laidlaw to v kazdym interview zminil aspon 3x ze DA:O fungovalo skvele na PC a tak premysleli jak ten zazitek prenest na konzole). Dohral jsem to 2x a uz si to nikdy nezahraju, byla to celkem zabava ale je to relativne prumerna nedodelana hra s nehnusnejsim designem mesta a okoli co jsem kdy ve hrach videl :-P tomu bych dal tak 7/10 -
říká člověk co čte srač**y typu malzacká serie. Me 3 si nezaslouží 9/10ale 10/10 lepší scifi hra za posledních pět let nevyšla
a v zaklínači jsem se dostal cca. do půlky dost na to poznat co to je za hovadinku -
Taky sem cekal, ze po pruseru jmenem DA2 se pouci, ale ME3 byla uplne stejna sraida.
Neverim tem jejich slibum ani za mak. -
Spousta uznávaných her má naprosto sračk*idní/průměrný konec, ale přesto je na ně pamatováno jako na klenoty. ME3 má teď mezi spoustou hráčů pověst špatné hry a to jen kvůli konci - jakoby nic předtím nebylo. Není to fér, ale do velké míry si za to BW můžou sami - měli by se vykašlat na PR žvásty typu Awesome, Epic apod. a upřímně říct, proč udělali věci tak, jak udělali. Jejich designérský nápady mají smysl, logiku a vyjadřují určitý úhel pohledu. Měli by si za nimi stát i při propagování titulu.
-
ach jo vzpomínám si jak jsem se cítil uplně stejně :-( bohužel, konec mi ten "dosavdní zážitek" tak na měsíc uplne zkazil
až ted jsem si dal druhy playthrough . Hra je genialní az na par chybek ktery zase vyvazi nekolik genialnich scen. Ale konec proste zazitek hodne degraduje, uvidime co prinese extended cut -
A snad se jeho výsledky promítnou do singleplayeru mnohem víc než v ME3. Snad na něm bude záviset dostupnost postav, oblastí a celých quest linek.
Zní to jako skvělý nápad, jak zajistit, aby hráči museli hrát všechno, co si pro ně vývojáři připravili a tím respektovali jejich uměleckou integritu. Protože hej, hotový produkt je hotový v hotové podobě, takže kdo jsou hráči, aby chtěli hrát jen jeho část. Entitled brats.Ironie. -
Co zas Fable 3?