Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 se prý poučí z chyb dvojky
13.4.2012 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Dvojka neměla chyby... Dvojka byla chyba...
-
-
blbost .. dokážu si tě živě představit jako 18 náctiletého, který na IWD, BG potažmo RS ani nešáhnul a povídáš všem okolo jak byly "tehdy" hry skvělé a jak ted jsou dle tvého názoru nové hry"chybou" (podotýkám, že nové) jednou jsi si zahrál Diablo a už se pasuješ na Hardcore RPG hráče. Jestli si chceš smlsnout na HATU nevychovaných takzvaných "fandů" DA, zajdi si na forum Bioware.
Říci, že je hra chybou je naprosto Směšné. -
-
Všechny zmíněné hry jsem hrál, hrál jsem i ůvodní sérii M&M či hry, kde kostkovaný papír nebyla nadávka, ale pomůcka. A přesto říkám: DragoAge byla neskutečná sračka, která s původním DA neměla vůbec nic společného....
-
pro mne jsou důkazem, že mám pravdu ty mínuska nad mým komentem takže děkuji
-
-
Ty mínusi neznačí že máš pravdu, spíš ti jasně ukazují co si o tobě lidi myslí... Já hrál hry na 386ce když si ty ještě tahal kačera, všechny ty 3 hry co jsi jmenoval jsem dohrál několikrát a pořád platí že dragon age 2 je tak špatná hra že nemělo nikdy vzniknout, nazdar...
-
-
pokud chceš brát diskuzi osobně zajdi si na iDnes.cz
možná sem se nevyjádřil dost jasně ... tvé naivní názory nikoho nezajímají, tím méně Developera. ME3 je čístá haluz takže na to bych se nevymlouval, možná ti bude jasné co jsem tím komentářem myslel až se podíváš na metacritics, protože jak tvrdíš už přece nejsi dítě.
-
-
-
když to řikáš tak to musí bejt pravda!
-
-
-
Takže to nakonec nevyjde???? *14*
-
-
Jak vidno tak bohužel ano...
-
-
Hlavním hrdinou Dragon Age 3 bude
Marauder Shields -
Bioware už nevěřim ani slovo. Stačí si přečíst, co slibovali před vydáním ME3. Nebude MP, nebude gay romance, MP nebude zasahovat do SP, naše rozhodnutí se výrazně projeví v závěru hry, nebude klasický "ABC" konec a já nevím, co ještě. Tím ovšem neříkám, že ME3 je špatná hra, ale sliby a realita mají k sobě často hodně daleko. Nehledě na to, že DA se narozdíl od ME druhým dílem už samo pohřbilo.
-
-
Musíme doufat, že jim tenhle backslash ukáže, že to asi přepískli. Každopádně ME3 byla moje poslední předobjednávka.
-
-
Inu je docela sranda, kdyz firma s vice jak 15 letou praxi stavi kampan k nadchazejici hre na vecech, ktere kazde aspon trochu slusne rpg poklada za samozrejmost.
-
-
Zas bych to nepřeháněl. Těch voleb sice nebylo tolik jako v jedničce, ale bylo jich tam plno.
Stačí se kouknout na wiki.
Oni to zase hysterky jednou vyhnali do extrémů... -
-
cahirko, to ze ty mas taky vkus aky mas neznamena ze vsetci ktorym sa ta p*covina nepacila su hysterky.
-
-
Hezky řečeno.
-
-
Dragon Age 2 byla špatná hra. To v každém případě.
-
Páteční chvilka béčkové jízlivé poezie:
Předpokládám, že za tradiční chybu bude považováno to, že hra nevydělala dosti. -
-
Vydělalo dva míče. Což v mých očích není tak málo, ale rozhodně je to oproti jedničce downgrade.
-
-
No tak dva míče určitě nevydělalo. *3* To už by nejspíš bylo Bioware zavřené.
-
-
Vgchartz.com
-
-
tjn ale náklady na vývoj byly nekde uplne jinde :-P což je taky na DA2 videt :-D
-
-
Silně nepoetické, až jízlivě přihřáté. Ale díky za příspěvek.
-
-
Největší chybou bylo to, že po skvělé jedničce, jsem si tu ohavnost nainstaloval do pc. A dokonce jsem měl originál! (byl zdarma k ME2:-D). To byla chyba, která se neodpouští....Ať raději zapracují a kompletně předělají konec ME3, kdy skvělou hru pohřbili pokurvenou duhou. Až toto spraví, nechť pracují na DA3, zapomeno, že existovalo DA2 a navážou hratelností a celým konceptem na původní DA.
-
hmm poučili? Jakmile někdo pod vedením EA games řekne poučili jsme se s chyb dopadne to jak s Fable 3 Nebo DO2 (popřípadě s koncem ME3... Nepoučujte se s chyb ctění bioware udělejte tu hru znova a pořádně. Nechci aby to vyznělo lacině ale opravdu co si vezme EA games pod patronát a není to střílečka tak to dopadne katastrofou.
-
-
Co zas Fable 3?
-
-
To, že Molyneux vždycky kecal a kecal, pak hromadu věcí nedodržel a pak si sypal popel na hlavu. Fable je dobrá série s příjemným humorem a pohádkovou atmosférou, ale vždycky se toho naslibovalo o dost víc.
-
-
To nepochybně, jenže to je u všech jeho her od dob B&W, ne jen Fable 3. A navíc ty hry mě i přesto dost bavily.
-
-
-
-
Budu v trojke skakajuci nepriatelia z oblohy? Ak nie tak pre-order canceled.