Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 se prý poučí z chyb dvojky
13.4.2012 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Jen ať proboha zničí proklaté dialogové kolečko MEx a DA2 s odpovědí: 1-dobrou, 2-"vtipnou", 3-zlou + extra barevnou pro pomalé hráče, kteří by z textu nepochopili co vlastně říkají. Zpět od akční hry, kterých jsou desítky, ke kvalitnímu RPG s inteligentními dialogy a příběhem. Těch žalostně ubívá stejně jako hráčů, kteří jsou schopni přečíst více než jednu větu, než dostanou akutní potřebu někoho zabít.
-
Ježiši, víc snad lakoval jen Molyneux *1* Mě by bohatě stačil styl jedničky s bojovým systémem a dialogama ze dvojky.
-
mno já měl DA2 rád.. rozhodně ten bojový sistém se mi moc líbil.. vždy když sem zabíjel tak sem si to dost užíval... To byla rozkoš... Mno nevim jestli měnění zbroje parťáků je nějaký standard když většina RPG žádný parťáky nemá... Ale rozhodně budu rád za takovou věc... Rozhodně ty lokace byly tragické... Už sem lezl do dungeonu s odporem... a větší možnost rozhodování a vliv na prostředí se určitě hodí... Mno rozhodně jim věim že to změní... zatím co sem viděl a Bioware měl možnost něco změnit po nátlaku komunity tak to udělal.. někdy mu to zabralo déle někdy méně... Konec ME3 se mi taky nelíbil ale tak jestli to byl záměr a udělají DLC s jiným tak proč ne... ale sakra ME3 byla epická hra.. na co si lidi stěžujete? Bioware hází jednu AAA hru za druhou a vám to stejně nestačí... Jejich hry jsou vysoce kvalitní ale stejně se v nich každej rejpe... Ano některá studia dělají kvalitní kousky ale taky to je to jediné kvalitní co dělají většinou.. Bioware má záběr na všechny možné žánry a všude je vysoce kvalitní.... Za posledních pár let vám toho dal Bioware dost si myslim.. a vše v lepší kvalitě než je většina her v daných žánrech...
-
-
Sistém možná byl fajn, ale systém stál za naprosto kulové.
-
-
1. nejsem češtinář od narození.. 2. že si myslíš že nebyl dobrý neznamená že nebyl dobrý...
-
-
-
http://www.flashgameforever.net/index.php?option=com_gameserver&view=gamepanel&id=49&grp=All&page=1
-
bioware = bezvyznamny rozhodnuti, to neni jenom dragon age 2, to je me3, to je da:o, to sou kotr-y, vlastne vsechno z toho jejich vyrobniho pasu
-
-
wtf?! u ME3 je problem hlavne s koncem jinak to na naprosto solidnich 9/10 je, kdyby me konec uplne nezklamamal klidne by to na 10/10 vyslo.
lol a KotOR?! Zaprvé Bioware delalo jen prvni dil. A za druhy je to naprosto perfektni hra, min nez 10/10 si to rozhodne nezaslouzi.
DA:O je taky naprosto jasná 9/10, par chyb v designu se naslo ale celkove jsem to dohral 5x a stravil jsem u toho neco kolem 150 hodin :-D podle me byl hlavni problem ten ze se to hralo nejlip v isometrickym pohledu, takze si nedovedu predstavit ze bych to hral na konzoli
u DA2 se Bioware rozhodlo to zmenit a soustredit se na konzole (tohle neni mysleny jako urazka, ale Laidlaw to v kazdym interview zminil aspon 3x ze DA:O fungovalo skvele na PC a tak premysleli jak ten zazitek prenest na konzole). Dohral jsem to 2x a uz si to nikdy nezahraju, byla to celkem zabava ale je to relativne prumerna nedodelana hra s nehnusnejsim designem mesta a okoli co jsem kdy ve hrach videl :-P tomu bych dal tak 7/10 -
V ME3 jsou stovky možností - ať už větších či kosmetických. Rozhodli se však, že konec bude jen jeden (a ono to dává smysl), čímž proti sobě poštvali hodně staromilců. To ale nesmete pod stůl to, co bylo předtím.
DAO je plná rozhodnutí, jen samotný sněm má asi 9 konců, samotných konců je snad 5.
KOTOR snad ani nemá cenu rozpatlávat. -
co to meleš za hov*a bioware je jedno z nejlepších vývojářských studií jejich univerza i hry jako takové jsou všechno hry 9/10 nebo 10/10. Ale vsadím se že ty si fanda srač*oidního zaklínače. Jedné z mála her co jsem kvůli nudě nedohrál
-
-
presne tak, mne sa tiez Zaklinac moc nepacil... neviem ako to mohla by hra roku...mimochodom ak si ho chce clovek zahrat na plne detaily, tak potrebuje stroj tak za cca 2000 euro, alebo vsetko na nom kompletne pretaktovat...
-
-
2000 euro?? pekne pridaj, minimalne 200000 euro
-
-
Múdrejšie by bolo takúto cenu pridať na vývoj dalšieho Dragon age aby aspoň vyzeral ako Zaklínač 1 nie z grafickej stránky ale umeleckej . Nerozumiem tomu že Zaklínač 2 na naj detailoch je nehratelný , lebo u mňa išiel na najvyššom rozlišení a deatiloch bez jedneho seknutia stačilo si len prečítať spravne články všetko dokonale zkombinovať čiže vypnuť jednu alebo dve ostre položky a išlo to. Bioware aj Bethesda su to dlhoročné západné štúdia ktore priniesli do sveta hier diela za tie roky ktore mali veľké reklamy a veľke hodnotenia. Ale i tak porovnávať Zaklínača s Dragon age ,nie nie Dragon age a dajmetomu Skyrim maju stale bližšie k sebe ako ku klasickemu Europskému Poľskému Zaklínačovi. U Zaklínača išlo o ten skutočný knižný príbeh, dej , atmosferu, umelecku stránku hry, a u Dragon age alebo Skyrim ide skôr o tu kvantitu, boje, sekanie, generovaný svet, zabitie dračích bosov.... a pritom su tu všetko diela ale to je jedno kvoli tomu si ma človek z čoho vybrať a tak to ma byť
-
-
-
Ono je spíš s podivem jak takové sra*ky typu ME3 nebo DA2 můžoud dostávat 9 respektivě 8.A říkat o Zaklínačí ,že je sra*ka a přitom jsi to ani nedohrál,ukazuje tvůj mozkový deficit.
-
-
říká člověk co čte srač**y typu malzacká serie. Me 3 si nezaslouží 9/10ale 10/10 lepší scifi hra za posledních pět let nevyšla
a v zaklínači jsem se dostal cca. do půlky dost na to poznat co to je za hovadinku -
-
Sice se mě nechce komentovat tvoje příspěvky,ale zrovna se nudím. Tak proč ne? Prvně mi ale řekni, jestli nejseš zaostalej, poněvadž netuším jak se slaboduchými lidmi komunikovat.Návod mi postni na lkj@idiocie.com
-
-
-
-
-
Snad bude mít i multiplayer. Ten by mohl být stejný jako v ME3. V podobě DA3 by se odrážely vlny Zplozencu + nějaké mody atd. Každý svojí classu, družina po čtyřech a coop MP by byla pecka.
-
-
A snad se jeho výsledky promítnou do singleplayeru mnohem víc než v ME3. Snad na něm bude záviset dostupnost postav, oblastí a celých quest linek.
Zní to jako skvělý nápad, jak zajistit, aby hráči museli hrát všechno, co si pro ně vývojáři připravili a tím respektovali jejich uměleckou integritu. Protože hej, hotový produkt je hotový v hotové podobě, takže kdo jsou hráči, aby chtěli hrát jen jeho část. Entitled brats.Ironie.
-
-
4. Rasy - nechci hrat za cloveka.. at ten hrdina mlci, dabing je stejne idiotskej v takhle nastavenych rozhovorech. v kazde legendarni rpg fungoval mlcici hrdina, my v da3 dostaneme Hawka.
-
-
Nemý hrdina v roku 2012 v AAA titule? Krok späť. Možno tak v Skyrime ale rozhodne nie v hre od Bioware.
-
-
Přesně.
Jak by asi mohl hrdina pak vyjadřovat patentované "Bioware emoce be hrách" (tm).
-
-
-
Raději než v Orlais bych hrál v DA3 někde v Tevinteru. Jinak podle EG bude mít DA3 zase MP...
http://www.eurogamer.cz/articles/scenarista-dragon-age-3-odpovida-na-dotazy-fanousku -
-
Nejlépe Orlais a Tevinter. Představuji si to jako Francie/ Paříž vs Řím v době, kdy již byla jeho největší politická moc za zenitem, ale stále šlo o kulturní centrum.
Kdyby si dali práci na detailním zpracování obou kultur, včetně třeba i architektonckého stylu, bylo by to super.
Celkově by se mi líbilo, kdyby se trojka nesla ve znamení "poskakování" po celém kontinentu Thedasu. -
-
Vzpomínám si, že před vydáním DA2 se taky spekulovalo o tom, že se budeme pohybovat nejen v Kirkwallu, ale i po dalších místech Thedasu, ale na konec z toho zbylo jen to one-city-show v Kirkwallu. Snad tentokrát bude více lokací.
-
-
Což o to nápad s jedním městem, v němž si postupně buduji kariéru největšího bad-ass, je perfektní. Rozhodně je to příjemné osvěžení od všech těch LOTR klišé...To byla to město muselo vypadat podobně jako třeba v GTA (velikostí)...
Stejně si však myslím, že myšlenka jednoho města + jednoho hrdiny na pozadí deseti let je výborná. Škoda, že to město bylo prostě odfláknuté (formálně). -
-
Souhlasím. Nápad skvělej, provedení už méně povedené. Mě by se nejvíc líbila možnost mít nějakou vlastní vesnici / městečko a postupně si jí vylepšovat. Myslím třeba v rámci vedlejších úkolů. Když by to hráče nebavilo, tak by se o to starat nemusel. Ale když by se pak hráč-pracant podíval za 10 let herní doby jak se z malé osady stalo městečko s mlýnem, obchody, nějakou tou hospůdkou... hergot, možná i nějakej ten malej kostelík pro Chantry bych tam postavil *15*.
-
-
-
-