Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vedle....Smazat...
  • pokut na to nebude čeština tak je me to stejně jedno
    • ales.smutny
      Já bych s tomu nebránil, jde se naučit cizí jazyky i tak :)
      edit: překlep
      • Vždyť neumí ani česky a ty po něm chceš aby se učil cizí jazyk.
  • No nazdar. Tohle je dnes vstřícnost a standard? Před pár roky to byl extrém. Ergo za pár let budeme vděční jen za trvalé připojení a standard bude nutnost kupovat si na usb po měsíci klíče za peníze pro odemčení další části, ne? Be kind to your drm nazi
    • teď je všem jasné že jsi pirát, tato ochrana nemůže kohokoliv omezovat !!! je to po čertech vylepšená ochrana od ubisoftu ! nehlede nato že bioware jde proti pirátsví i jinými prostředky jako jsou dlc, předobjednávkové bonusy (u dao- kniha) a v první řadě tím že má KVALITNI hry !
      PS: promiň že si to myslím ale tvůj názor je ubohý, autor člínku nás informoval pěkně a ješte nám tam podprahově dal svuj, velice rozumný názor !
      • One bullete, klidně si to ber osobně, ale nedá se jinak. Ty jsi ocas. Hraju a kupuju originálky od roku 95 tehdy to byl panečku drahej špás. To jsi ale nejspíš nebyl ani zábleskem touhy v očích svého otce :D Můj názor pramení z toho, že chci hry hrát kdy chci já a ne kdy určí manažeři a chci je hrát i po letech. Protože za tři roky mi nefunkční dlc, až odstřelí autorizační servery, budou jako bonus u kvalitní hry úplně na pytel. Ochran mě omezovala už u Dead Space, který jsem si za litr koupil a pak jak debil dva dny čekal, až poběží. Jestli to není omezující, tak nevím. A autor má informovat ne dávat názory. Od toho jsou komentáře (pokud tahle novinka byla vedena jako komentář, tak se autorovi omlouvám).
        • claymen
          Až na ty nefunkční servery máš docela pravdu :D
      • Nejsem pirát a souhlasim s nim dokud se pirát bude mít líp jak já tak budu takovýhle zbytečný ochrany brát jako opruz.
        Ale vzhledem k tomu jak je DA z mého pohledu špatná hra si stejnak 2 díl nepořídim takže mě to naštěstí mine.
      • Pises blbosti, tahle ochrana mne teda omezuje a velmi.. to mam tahat na sluzebni cesty a modlit se aby se nejaka hra nechtela nahodou overit???? strasny.. Kdyz offline tak offline a bez kompromisu...
  • smejki
    Tož, kluci, uvidíme se za pár měsíců/let u pětieurovek... čau

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit