Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II - preview aneb výlet za bájným hrdinou
1.2.2011 | levis
71 příspěvků
-
To chcu povedat ze si nebudem moct vybrat rasu ani schopnosti hlavneho hrdinu? Lebo mi to pripada ze stale hovoria iba o ludskom bojovnikovi... To je nuda ohanat sa mecom, chce to kuzla. Dufam, ze to iba tak vyzera, a vybrat si na koniec moct budeme, lebo inak tu hru ani hrat nebudem.
-
-
Ah, fajn tam na konci ma aj staff a nie len mec, super:)
-
-
okrem toho co tu povedal uz vilda by som este dodal: "Na konci původního Dragon Age v monumentální bitvě o Ostragar padnul král Fereldenu a spolu"... - bitka o ostagar bola hned na zaciatku hry, mozno po 2-3 hodinach hrania. Nemozte tie clanky dat pisat ludom co tu hru aspon hrali? ALEBO este lepsie, ked uz pises clanok tak si zisti fakty boha. Trochu urovne by nezaskodilo.
co sa DA2 tyka, ja som sa sklamal uz v jednotke (cakal som na tu hru 2 roky, hltal vsetky informacie, kupil som si CE a vsetky DLC co vtedy boli...) pretoze to vobec nebolo take ako som ocakaval. Ok RPG system tam bol (aj ked nie zrovna bohaty), takticke boje tam boli (aspon to) aj ked nie moc narocne, ale ten pribeh? Zvrat tam bol jeden, na zaciatku hry a potom uz nic. Len ste rovno sli, robli questy z tabul jak v nejakom posahanom WoWku a nic. Proste strasny fail. 6/10, max 7/10.
A dvojka? Dvojka bude samostatne horsia. Mozno to bude mat filmovu atmosferu ala ME, co moze byt super. Ale neustale zjednodusovanie hernych mechanizmov a zakcnenie hry za ucelom prilakania primitivov co chcu len klikat a vidiet krv, nemoze mat absolutne ziadny kladny vplyv.
Cize na 95% to bude sracka a asi aj taky fail roka ako bol tento rok arcania: the gothic tale. No, taky velky asi nie lebo to by museli byt sfetovani jak neviem kto. Ale fail to bude riadny -
-
Nevim no, hraju teď po několika letech znova baldurs gate 2, které je (řekl bych lidmi, jako jsi ty) považované za "nejlepší" RPG, a příběh je podle me opravdu nezajimavy, zvrat tam v zasade neni ani jeden a za celou hru se nic moc zajimaveho pribehove nestane.
-
-
To jsi u hraní spal? *4* Já taky nepovažuji příběh BG2 za nějak extra "kulervoucí" (ač je to moje nejoblíbenější hra), ale říkat že tam není jediný zvrat?
-
-
Strašný fail a hodnocení 6 max 7/10. Koukám, že v hodnocení si docela velkorysý. Zajímalo by mě kolik bodíků dáváš špičkovým hrám. To ti desetibodová stupnice snad ani nemůže stačit *1*
-
-
sak ale nebola to nejak extremne zla hra, ako napr arcania. len som cakal viac. prakticky nic tam nebolo dotiahnute do konca a pribeh bol velmi slaby.
ale hralo sa to celkom dobre, teda az na to ze som bol smutny z toho ze to nie je take ake som cakal/dufal/whatever.
ty by si dal kolko?(: -
-
Aj, to je těžké. Já hry osobně hodnotím ve stylu - nebaví - baví - baví moc - naprostá šupa :). Takže DAO bylo baví moc, do naprosté šupy mi tam scházelo třeba větší propracování bojových vlastností. Kdybych to měl brát na desítkové stupnici, tak by to bylo nejspíš za 8.
Naprostá šupa si nechávám pro něco extra, poslední byla udělena Eschalon Book I (dvojku jsem ještě nedohrál). Další šupy si připsaly hry jako například System Shock 1 a 2, Descent nebo SpellCross. Ty hry pro mě měly prostě TO NĚCO navíc, což je vyneslo na můj osobní videoherní Olymp *1* .
Nebaví bych udělil asi snad jedině Gothicu 3, jinak jsme měl zatím štěstí. Nevzpomínám si na žádnou jinou hru, která by mě vyloženě nakrkla. Nakupuju hodně opatrně.
Baví byl v poslední době třeba Fallout 3. Nedohrál jsem ho, ale strávil jsem v něm minimálně 100 hodin.
Baví moc jsou vlastně všechny hry, u kterých se nemusím ani krapet přemlouvat k tomu, abych je dohrál.
Huh, jsem se nějak rozepsal *2*
-
-
myslím, že jde o relativní fail. Vzhledem k očekáváním
-
-
To může být každá hra. Lepší je žádná přehnaná očekávání nemít.
-
-
-
s Gothicem 4 souhlasim ale srovnavat ho s dragon age 2? nebo spise s bioware? kdy udelalo bioware nejaky fail to by me zajimalo jde videt ze se hru snazi zjednodusit a prilakat sirsi publikum bude to orezany dragon age 1 s uzasnym pribehem a solidni hratelnosti na 95% to fail nebude *1*
-
-
Ono je ale někdy utrpení číst ty konstrukce scénáristů. V těhle hrách jsou skoro všichni strašně ukecaní a přitom v životě je jeden ukecanej, druhej věcnej, třetí nerad mluví. Prošel jsem si ukecaný RPG jak BG, Torment a teď chci spíš vývoj postavy (mimochodem nejlepší vývoj postavy byl pro mě ve Wizardrech 8) a zajímavý boj. Už nemám tolik času na hraní, tak ať se to klidně trochu zjednoduší. Vždyť příběh s dá zajímavě vyprávět i bez hromady keců.
-
-
Gratuluji! Tohle je jedna z největších hovadin, co jsem za poslední dobu slyšel...
-
Pokud nemáš času na hraní tolik, tak ti hra alespoň vydrží déle. Nevím proč by tohle měl být nějaký argument k zjednodušování.
-
-
Článek je ostatně plný faktických chyb. Jen hned ze začátku: Trpaslík se jmenuje Varric, Cassandra není žádná vědma, ale inkvizitor Oltáře (templářů) a jen tak neklábosí, ale Cassandra ho vyslýchá.
-
-
Éto levis. Já vždycky když vidím jeho jako autora, tak automaticky nějaké ty nedostatky v článku odpouštím. Někdy si říkám jestli on ty chyby nedělá schválně, aby nás udržel ve střehu a nutil nás, pařany lenošné a zabedněné, taky někdy použít mozek... *1*
-
-
Těším se :)
-
Lidi, hrajte DRAKENSANG *12*
-
-
Hráli jsme a dohráli. *5*
-
-
Nezemřel král a většina strážců na začátku DAO?
-
-
ak si hral tu hru do konca tak urcite vies, ze noveho krala(kralovnu) si volil...
-
-
jestlis cetl clanek a hral hru tak urcite vis ze se bavi o necem jinym a to o zminene bitve o Ostagar, kde umrel kral a vetsina wardenu a odehrala se po par hodinach hrani ne na konci
-
-
Přesně tak, bitva u Ostagaru byla skoro na začátku, ne na konci.
-
-
Tu uz sa neda nicomu verit :+D
-
-
-
ludia sa tu pohorsuju (okrem ineho) nad oznamovanym priklonom ku akcii mne osobne by rozhodne nevadilo keby ta akcia stala za to.Ale to nieje problem len DA ale amnohych inych rpg hier podla mna je prave akcia v rpg casto spracovana jak pr debilkou kde zalezi vyvoj suboja len a len od statistyk a teda cim viac statistyk tym viac RPG. Ja by som ozaj ocenil keby dalsi lv. postavi len otvaral moznosti ktore ale clovek bude musiet zvladnut pouzit trebars narocne kuzlo vycarovat presnym pohymom mysi a nie trapny klik na ikonku.Ci bojove kombo vyukat pomocou konkretnych klaves nie mat predvolenych nadbytocnych 5-9 cislic na akticovanie konkretneho skillu. Chcem rpg kde okrem kde okrem kvalitne spracovanych statistik bude zaviset aj na mne ako boj dopadne.Neviete o niecom podobnom?
-
-
V tomhle ohledu bylo výborné Severance: Blade of Darkness
-
zeby mount and blade?
-
-
vidim to na drakensang...
-
To jsem tedy zvědavý, jak to bude nakonec vypadat. Nikde jsem se nedočetl, jestli budou mít jednotlivé postavy i různá přesvědčení, jako tomu bylo v Baldrech? Nevíte někdo?
-
-
Pochybuju, to by se k nim valily stížnosti, že tamta postava k nim nechce nebo odešla a oni ji CHTĚJÍ. Navíc to nebylo ani v jedničce
-
-
Upustit od přesvědčení mi přišlo jako krok vpřed. Postava se v průběhu rozhovorů přece sama vybarví - nepotřebuje k tomu mít kolonku - "Zákonně zlý"
-
-
Však v BG se k tobě taky nepřidávali na základě toho co sis navolil za přesvědčení, ale podle reputace (nízká - zlý, vysoká - hodný).
-
-
-