Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II - preview aneb výlet za bájným hrdinou
1.2.2011 | levis
71 příspěvků
-
Těším se :)
-
Ono je ale někdy utrpení číst ty konstrukce scénáristů. V těhle hrách jsou skoro všichni strašně ukecaní a přitom v životě je jeden ukecanej, druhej věcnej, třetí nerad mluví. Prošel jsem si ukecaný RPG jak BG, Torment a teď chci spíš vývoj postavy (mimochodem nejlepší vývoj postavy byl pro mě ve Wizardrech 8) a zajímavý boj. Už nemám tolik času na hraní, tak ať se to klidně trochu zjednoduší. Vždyť příběh s dá zajímavě vyprávět i bez hromady keců.
-
-
Gratuluji! Tohle je jedna z největších hovadin, co jsem za poslední dobu slyšel...
-
Pokud nemáš času na hraní tolik, tak ti hra alespoň vydrží déle. Nevím proč by tohle měl být nějaký argument k zjednodušování.
-
-
Vie niekto ci to vyjde aj po cesky ako jednicka? ak ano tak s akym meskanim?
Dik za odpoved :) -
EA neodsuhlasilo cestinu takze jedine asi tak neoficialne co zaberie min. tak rok pri rozsiahlosti textov v hre
-
OBLIČEJ
Nazdar, ví někdo, jestli bude nějaký zajímavý přednastavený obličej? Nechci strávit půl hodiny modelováním ksichtu, kterej stejně nakonec zavrhnu, jelikož vypadá jako retard. Jak se mám jako ztotožnit s hl. hrdinou, když vypadá jako kokot? (viz všechny přednastavený ksichty v DA:O) To je taky jeden z důvodů, proč mě to nebavilo. -
-
Ano mali by byt dva typy zakladnych xsichtikov teda Hawk a Lady Hawk :+), Hawka ste uz videli a lady taktiez vrespektive na screenoch to su ti s krvavou skvrnou cez tvar :+)
-
-
Děkuji.
-
-
-
Sex bude přepokládám opět přes spodní prádlo. *4* Ale hru si stejně koupím.
-
NO mam za sebou kousek DA II a jde to z disku, nic vic nez diablo s pauzou. Ta hra je fakt k placi. U prvniho dilu clovek musel myslet alespon trochu, ale tady?? Nejvetsi zklamani tenhle rok pro me *10* *10*
-
To chcu povedat ze si nebudem moct vybrat rasu ani schopnosti hlavneho hrdinu? Lebo mi to pripada ze stale hovoria iba o ludskom bojovnikovi... To je nuda ohanat sa mecom, chce to kuzla. Dufam, ze to iba tak vyzera, a vybrat si na koniec moct budeme, lebo inak tu hru ani hrat nebudem.
-
-
Ah, fajn tam na konci ma aj staff a nie len mec, super:)
-
-
nice
-
Ok, lehce si zarejpu... "třeba jako Kasandra a Varik, dva hlavní protagonisté akčního RPG Dragon Age II - dva protagonisté, kteří za celou hru nevstanou od ohně a nepřestanou klábosit." Dobrej češtin.