Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age III bude někde mezi jedničkou a dvojkou
30.8.2011 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
No nevím, tak jak jsem měl rád DA:O i celý Dragon age svět mi sedl, tak po vyzkoušení DA2 mi to dokonale znechutili, podle mě by DA3 měla začít probuzením vaší postavy z DA:O , která by řekla : "Měl jsem strašný sen: byl jsem v nějakým hnusným městě, ze kterýho jsem nemohl nikam odejít a všechno tam vypadalo stejně, tak jsem tam pořád pobíhal po schodech a na každým místě jsem byl nejmíň 10x a furt na mě jen tak z nebe skákali nějací mamrdi, co mě chtěli zabít a tak jsem taky musel skákat a ať jsem se rozhodl jak chtěl, vždycky to dopadlo stejně. Fuj to jsem rád, že jsem se probral, tak kde jsme to skončili.."
-
enchantment?
-
-
enchantment!
-
-
dufajme, ze sa kvalitou prikloni viac k jednotke ... *3*
-
Z Dvojky jsem blil *11* To fakt žadný rpg nebylo... To byla taková ignorance, až jsem se zastyděl co se s Bioware stalo...
-
-
ono DA2 mam rad ale iba skorej z respektu z predchadzajuceho dielu a ponechania akeho takeho ovladania, no celkovo oproti predchadzajucemu dielu stratil na kvalite, pribehu a najvevidentnejsi problem bola recyklacia oblasti .
-
-
Už jednička byla podle mne nadhodnocená jak sviň... Nezajímavý koridor svět z velice laciným příběhem... Byť univerzum se jim povedlo a i když Bioware vzala několik povedených fantasy( Zaklínač, Píseň Ledu a Ohně,LOTR) smíchala je a vyplivla jako Sauerkraut, docela to fungovalo a některý momenty byli velice povedený... Dvojka je ale něco naprosto příšerného....
Demo jsem nedokázal hrát ani 20 minut...
-
-
-
hlavne at udelaji normalni hlavni postavu a ne nejakyho egoslava
-
Ok, mě se líbily oba díly, každej měl něco do sebe. Těším se.
-
-
Tolik chyb! Oprav si to.
-
Asi tak. Oba díly měly svoje. To, co zprasila jednička dvojka napravila, a to, v čem jednička byla dobrá, zase zprasila dvojka. Jestli se z toho poučí do trojky, tak se máme na co těšit.
* Jednička: Určení zranění při počátku útoku, ne při zásahu (lze udělit zranění mečem i postavě, která už dávno stojí na druhým konci místnosti). Nevyvážený dialogy, místy vícero lákavejch variant, místy žádná, za kterou bych se nemusel stydět. Hlavní hrdina nastrčenej panák bez osobnosti - chybí dabing. Příliš epic a hype.
* Dvojka: Repetetivní prostředí. Odfláknutej level design. Bugy grafický/příběhový - postava dokáže vrhat vlastní stín ve stínu budovy, po-questovej dialog na začátku questu atd, atd... Po boku Far Cry 2 nejhorší systém respawnu nepřátel. Zaměřování plošných útoků a nemožnost vyzoomovat "stropem dungeonu".
-
-
hlavně ať odstraní pusté a recyklované lokace ze dvojky a ze zvzduchu se spawnující nepřátele a budu spokojen
-
Celkem by mě zajímalo, co se dále dělo s Wardenem, i když se obávám, že bez masivní rány obuškem do hlavy a totální amnézie by se to neobešlo, protože na konci Awakening konkrétně můj Warden p*děl firebally a škytal lightning bolty. *4* Naopak Hawke je mi lhostejný.
-
-
To už je problém většiny rpg hrdinů. Někde (ve většině případů) to řeší tou amnézií, zraněním atd (ME2). Jinde na to rezignují, a dělají jako by nic (Zaklínač 2). Nebo taky nechají hrdinu zmizet/zemřít a nahradí ho jiným (DE2). Warden byl na konci mega silnej slavnej přemožitel Arcidémona. Podobně jako se Shepardem z ME by u něj musel přijít nějaký ještě víc epický úkol. V obou už to moc víc nejde - Shepard by musel zachraňovat celý Vesmír a Warden asi celou sluneční soustavu (Svět v podobně zastavení Nákazy už má úspěšně za sebou). *4*
-
-
Že by? Že by? Ne, neuvěřím, dokud neuvidím, ale pokud to vážně hodlají udělat takhle, tedy smíchat lepší části obou, což podle toho, co zde vidím hodlají, pak zbývá jedině zvolat haleluja! Jen aby se dokázali ubránit tlaku EA mít každé dva roky novou DA hru, slovy klasika tedy: "Vyvíjejte, chlapci, vyvíjejte a až budete mít kvalitní, odladěnou, neodfláklou hru, přijďte, zúčtujem spolu!" *1*
-
kéž by dvojka nebyla ,ale hold už se stalo *9*