Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition bude mít 40 konců, ale jen několik bude „unikátních“
17.6.2014 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Hlavně aby ta rozhodnutí nebyla zase tak okatá. Nejvíc mě štvalo na DA2, že jsem se musel prakticky rozhodovat podle toho, jestli jsem si chtěl danou postavu nechat a nebo né, hlavně když ten d*bil vyhodil do povětří tu katedrálu a já neměl žádného jiného healera, tak jsem mu musel takový zvěrstva odpustit.
-
-
Tak kdyz nechas Bethany chcipnout...
-
-
A tomu se dalo nějak zabránit když jí zabily v animaci hned na začátku??
-
-
-
Jojo, jestli to bude jak ME3 tak to bude spíš 50 shades of gray :D
-
to co robi ta elfka, je 100% vykradnutie z Gladiatora..a ze kopirovanie zabija hudbu/film/hry *1*
-
40 konců je zbytečnost. Pokud předpokládáme, že těch 40 konců se neliší jen banalitami, pak je velmi náročné něco takového udělat. Já bych se raději soustředil na gameplay obecně. Beztak si neumím představit, že by to někdo chtěl dohrát 40 krát, aby poznal 40 konců.
ale i tak mi tahle hra příjde dost zajímavá. Celkově se mi líbí. Snad jim to vyjde... -
Pár jsou dva.
-
čím víc konců tím lepší DA ne počkat to bylo něco s proužky a addidas ne ? :D
-
Dat man face tumblrqueer elfka :D
-
Ať už to dopadne jakkoliv, tak hlavně doufám, že tentokrát nezapomenou na žlutý konec.
-
-
to je aky, zlaty dazd na konci? *1*
-
-
Kdo hrál předchozí hry od BW, tak mu to muselo být jasné už dávno. Ono taky 40 různých, velkých konců není zrovna jednoduchá záležitost na vývoj.
-
-
hra se 40 konci neexistuje a nikdy nebude *7*
-
-
Dej mi rok vyvoje. V ArmA 3 ti udelam kampan ve ktere bude treba 60 ZCELA odlisnych koncu.
Neeeext. -
-
beru, a ted se ukaz frajere *3* chci videt tve dilo, takze 18. června 2015? *7*
neeeeeext pussy to beat -
-
Za rok negarantuju kvalitu pribehu.
-
-
-
"nikdy nebude" Co ta jistota?
-
-
-
A budou to takovy ty konce ala Mass Effect 3? ... cervenej, modrej, fialovej atd. :)