Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teďka h raju Eschalon: Book 1. Tvl. asi půl roku shánim RPG, které by mě zabavilo a nakonec to je tadle malá věcička s 15 let starou grafikou.V mých 33 letech působí jako droga a to už jsem si začínal myslet, že hraní vážně není pro mě a ono je to tím, že vycházejí samé nudné naleštěné bídy. Dragon Age jsem zkoušel a moje dojmy: nuda,nuda a nuda.a ještě jednou nuda.
    • h0p3
      Já zase po cca 11ti letech hraju Arcanum a chrochtám si blahem. Pro mě spolu s Falloutama 1/2, králové!
      • Arcanum jsem dohral, problem je nevyvazena obtiznost cca od 1/2 hry s postavou s magickym zamerenim prijde nuda.
    • Eschalon jsem dohral minuly tyden a je treba si nalit cisty salek kavy. Eschalon neni spatny, spise vsak prumerny a na DAO1 rozhodne nema. Souboje jsou sice tahove, ale tah Vas nestoji napr. vymena zbrani. Nechci spoilovat, ale tento system se da s urcitymi kouzly vyuzit tak, ze Vas nepritel v podstate nemuze nikdy zasahnout. Nahodne generovani veci v truhlach, kdy si dle levelu muze loadovat, tak casto, dokud tam nebude nejaka dobra vec. Svet je staticky, NPC nereaguji na zadny vyvoj ve hre. Vim, ze jsem nasel dukaz zrady jedne NPC a nedalo se s tim vubec nic delat. Neni tam jidlo a piti. Pribeh je jednoduchsi atd. Aktualne mam rozehrany Eschalon II a tam je cast veci odstranena.
    • yuri337
      Díky za tip.
  • Při sexuálních scénách bude zapnuta funkce pohybového ovládání (tj.Kinect)! Obtloustlým hráčům se nedoporučuje drtit trpaslíky/trpaslice zezadu!

To jsou ty detaily, které Cameron nechce prozradit a jsou vskutku neuvěřitelné!
  • Kdyby radsi nez neuveritelne emotivnim homosex scenam venovali vyvojari pozornost dobre hratelnosti a kvalitni zabave.
  • Viktor_H
    Z hlediska příběhu jde hlavně o to, že se nekoná žádná "prastaré zlo" zápletka. Pokračuje se v civilnějším duchu z dvojky (mágové vs templáři, Qun vs "volnomyšlenkáři" apod.). Příchod démonů je podmíněn protrhnutím Závoje (bariéra oddělující náš svět od světa duchů), což se děje na místech s velkou koncentrací magie. Někdo tedy pravděpdoobně jen využívá probíhající občanské války k vlastnímu prospěchu...

Celkem se těším, protože dosavadní informace slibují hru (z hlediska příběhu) spíš v duchu DA2 či druhého Zaklínače...
    • Me by osobne zajimalo jak to dopadlo s Morrigan a jejim ditetem ;).
      • Nebylo to řešený v jednom DLCčku pro DA:O? Tuším, že jedno se kolem Morrigan motalo.
        • Witch Hunt, ale to DLC toho moc nevysvětlí.
    • Zayl
      Eh, no teda čím míň se to bude podobat DA2, tím lépe. Většina hlavní questové linie byly questy které bych kdekoliv jinde považoval za sidequesty. Sice jakžtakž důležité, ale s opravdovou dějovou linkou to mělo pramálo společného.

A zaklínač se tomu podaří horko těžko, jelikož tam hodně příběhu táhne Geralt s ensemblem a těch 5 knížek + povídky na kterých to stojí.
    • Mno osobně si myslím, že pokud by byla hra v duchu DA2, tak je to spíš cesta k horšímu než k lepšímu. Z DA byla nejlepsi jednicka DA:O.
      • smejki
        tady je řeč o příběhu a DAO je příběhově laciné fantasy klišé #12529.
        • Moje řeč slibovali dospělou fantasy a doručili obyčejnou "high" fantasy postříkanou krví.
      • říkám něco jíného ? jsem jenom říkal že DA2 bylo skoro celé Magové vs Templáři, Druhý Konflik byl Quanari a ten jenom do 2 Aktu.
        • Mozna ne jen treba blbe ctu :D to se stava... tak kdyz uz nic jineho tak jsem to potvrdil :D
    • DA2 bylo celé o "Mágové vs Templáři"
      • Viktor_H
        Myslel jsem ze dvojky. Opraveno.
  • podle mne by to mohli udelat jako ciste akcni hru s vyvojem postavy a taktickymi souboji a na rpg cast, ktera jim stejne moc nejde, se uplne vybodnout.
    • A nebo naopak nedelat to smerem ke skyrimu, boje z prvni / treti osoby ale na zpusobu baldurs gate z pohledu z vrchu.. a docenil bych to vic. *5*
      • Presne takto som hral jednotku *1* . Vypol som všetkým postavám v partii umelú inteligenciu a ovládal som ich všetkých z vrchu ja, medzerníkom pauzičky.
      • Pohled z vrchu tam bude *4*
  • A čo keď to bude ako DA:O? možno že nie ale o 2-3 dni po vydaní aj tak bude velký hate na internete a nemusíme to kupovať :P (ja si počkám na recenzie)
    • reakcia na tojeburt..
  • ale ako je u EA zvykom plna hra bude obsahovat 3d model hrdinu a zvysok si dokupite ako DLC alebo treba pockat 5 rokov na ultimate edition
  • stejne to skonci smrti hlavniho hrdiny, na vyber bude jen jestli zemre modrym kouzlem, zelenym kouzlem, nebo kouzlem cervenym *14*
    • trolo
      toto internet nikdy nezabudne :D
  • XorxoxTalarius
    Takze jelikoz budu hlava Inkvizice, tak jsem zvedav jestli si ji budu moci ridit podle sveho a nejaky omezeni typu "Ne nesmis vypalit tuhle skolku ve ktere chovaji male deti jen proto ze maji magicke schopnosti" bych videl nerad ... ovsem mam obavy ze na tohle nemaji koule, ikdyz na druhou stranu ve SWTOR se daji za Imperium delat solidni prasarny :D
    • v DA:O můžeš vybít vesnici dálfských elfů a pomoci vlkodlakům (ale parvda, dítka, které ve vesnici byly se někam záhadně vytratí, ale i tak) v DA2 taky v Merrillině osobním questu můžeš vymlátit vesnici elfů. Bioware občas ukážou, že mají k*ule:)
    • Súhlas. Ja síce vždy hrám za tých dobrých (aj keď si na začiatku vždy vravím, že tentokrát budem sebec, prvá sirota na scéne ma obmäkčí *15* ). Nevadia mi voľby typu:
      a) zachráň nemocnicu
      b) zachráň člena družiny
      Čo ma ale vytáča je fakt, že ona je tam vždy ešte najmorálnejšia tretia voľba
      c) zachráň nemocnicu aj kamoša, veď hlavný hrdina to vždy akosi zázračne dá!
    • Mno vida a me celkem odrazuje ze bych mel hrat za inkvizici, pac me to hodne pripomina cirkev a tu naprosto nesnasim.. *1*
      Pokud bych mel moznost vypalit inkvizici do zakladu nevahal bych a clovek v tomto smeru muze byt zlej, je pak jen uhel pohledu, zda by tim clovek neprokazal spis dobry skutek :P
    • ono se to dá přejít, že jedno dítě nechají posednout démonem, a morálka s posune někam jínam,
      do oblasti Lidskost vs Bezpečí.
    • presne, je skoda ze ve hrach se strasne boji toho ze bys mel delat něco opravdu spatneho. Místo toho sou to tuny falesny morálky. Místo toho aby si udelal nejaky opravdovy svinstvo a zkrz to si uvedomil ze je to třeba spatne sou to jen takovy melky volby.
      • Možná proto že pak na to skočí nějaký fanatický hipíci a začnou prohlašovat že hry jsou špatné a kazí mládež a udělaj nějakou vymyšlenou studii o tom jak hry podporují terorismum protože našli playstation u Bin Ládina v jeskyni. A budou tady zase vyvolávat nějakou paniku a politicy za těžký peníze danových poplatníků budou sedět a dumat nad tim zda jsou hry špatné a měli by se omezit místo toho aby řešili něco důležitého.
        • co dodat. je to tak. dnesni svet je na hlavu. ale spis pokryteckej.
  • yenda1
    Koukám, že jak slovo inkvizice dokáže rozdmýchat diskuzi. Inkvize jako instituce to snad nebude ne? Spíš inkvizice jako vyšetřovatelé, hledači. Nevim.
    Jak píše dole Flash. Z vrahů se taky dělají frikulíni, tak proč ne nějaká jiná banda fanatiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit