Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition nebude kopírovat premisu Mass Effect 3
3.1.2014 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Docela se na to tesim. I když uz ted to vypada krapet nablble, ale to byli první dva dily taky a docela me bavily. Pocitam ze se tam budou dit desive věci, clovek bude resit nesmrtelnost chrousta v kruhovem menu odpovedi a v parte bude mit plno hezounu samponu a kozaty zensky..super:)
-
-
Jo a ještě nesmeji zapomenout na radnou socialni propojenost hracu, sharovani videii a obrazku, haldu achievmentu, sbirani bodu do profilu za které si pujde loupit na Originu wallpapery a na tlacitko facebook..bez toho by to nebylo radny RPG! *1*
A Twitch..kruci..nesmej zapomenout na Twitch !!!! -
První DA jsem hrál jenom chvíli, ale vadilo mi jak tam jakýsi tvůj společník měl nagelovanou ofinku, jakoby právě slezl z trávníku.
-
-
Náhodou jsem měl Alisatara rád :D
-
-
-
Moc se mi nelíbí že povedu nějakou skupinu, která se jmenuje inkvizice a neboé s ní vůbec budu mít něco společného. Jaká je paralela Dragon Age inkvizice a té historické inkvizice? Kromě názvu? Bude možné se třeba spíš stát součástí jiné organizace?
-
Budu tady sikanovan :) ale nedavno jsem se vratil ke 2ce a ikdyz je plna zjednoduseni,souboje povetsinou velmi lehke tak me to dost bavilo.Jiste je to spise akcni hra ale vyvoj postavy je udelany dobre a hlavne questy/dialogy jsou zajimave-coz je podle me koreni RPG her..takze se dost tesim-akorat doufam ze odstrani linearitu
-
-
Tak me osobne tam desne nudili naprosto stejne lokace (aby ne kdyz je to jedno mesto) a naprosto nezazivne q, ktere bych z velke casti prirovnal k mmorpg stylu "bez tam a prines mi to ci ono a pritom se prosekas nejakou jeskyni plnou nepratel". Ale proti gustu :)
-
Přesně tak, mě se velmi líbil koncept delší časové linie, v DA:O (a více rpg) jsem měl pocit že se všechno odehrálo během jednoho dne a tím pádem na vás tak nějak nemohla dopadnout tíhá špatných rozhodnutí ;)
-
-
Pockej..to je hra od Bioware tam tiha spatnych rozhodnuti dopada silou meteoru:)
-
-
Řekni prosím tě, že to myslíš sarkasticky.
-
-
Sel lekl co? Jo myslim to sarkasticky..a hodne:)
-
-
-
-
Je tam vidět větší odklon od toho baldurovského modelu, co byl ještě trochu ke spatření v jedničce, takže to hodně lidí nevzalo. Ale sama o sobě to určitě nebyla špatná hra. Jen se to nesmí brát očima hardcore RPG :)
-
-
presne tak! odklon od jednicky je pomerne velky proto to vzbudilo v te dobe hromadu emoci :)
-
-
-
inkvizicia na americky sposob..lol :D
-
Tyhle řeči o úžasnosti připravované hry je potřeba vždycky brát s rezervou, ale stejně se na hru docela těším.
Jinak by mě zajímalo, proč se rozhodli nazvat organizaci co hráč povede a vůbec celou hru zrovna inkvizice - inkvizice ve mě evokuje hlavně nesmyslné procesy, mučení a podobné záležitosti, což není zrovna moc sympatické. Předpokládám, že ve hře to bude klasicky organizace, co bude zachraňovat svět, takže proč to spojovat s inkvizicí? -
-
Co vím tak na začátku jste jediným členem inkvizice....jak až moc jí budete moc formovat a určovat její filozofii - tak to bylo pouze naznačeno....určitě bych to nespojoval s inkvizici středověkou, tedy alespoň ne doslovně - inkvizice vznikla z určitého důvodu a to že se to zvrtlo v co se to zvrtlo - sh*t happens....Spíš bych to viděl na to, že hráč bude veden k morálnímu patosu, že tahle Inkvizice má být neutrální a udržovat rovnováhu světa za jakoukoliv cenu (americky rozuměj - účel nemá světit prostředky a maximálně ti dovolíme ufiknout prstíky tomu zloději etc. etc.)
-
Pocitej s necim ve stylu Assasin creed, tam je taky ultra tajna organizace vrahu..proste Inkvizice nam bude podana jako něco co je desne fajn a cool a budes moci mit sex se zeleznou pannou:)
-
jak pise Rob Inkvizici bych videl neco na zpusob Templari-Kruh? co ve 2ce potirali,hlidali a vychovavali magy..jestli je ta organizace v jadru spatna nebo dobra neni vubec lehce urcitelne
-
-
Tohle právě očekávám od trojky, že když se tak chtějí soustředit na lineární příběh, tak ukážou tenhle spor z více stran, což se dá připodobnit samozřejmě ke středověku, ale i třeba druhé světové válce. A nebude tam přímo vyřčené kdo je zlý a kdo dobrý, ale hlavně důvody, proč někdo jedná tak jak jedná, protože musí. Kdyby tohle bylo dobře udělané (i k zamyšlení), tak bych i trochu odpustil, že neni Dragon Age pořádný RPG :)
-
-
Přečti si knížku "Dragon Age 3 - Rozštěpení" ... ten ději hry předchází (a potkáš v ní i některé postavy z Dragon Age: Origins)
-
Inkvizice je jakási instituce vyšetřovatelů, procesů, rádoby ochránců nějaké víry, nebo ideologie. Jak jsem hrál Dragon Age a byly tam ty pogromy na mágy, tak předpokládám, že inkvizitor bude mít přesně tu povahu, jakou by člověk očekával.
-
-
d
https://www.facebook.com/pages/YT-Scene-CZSK/748313128530926 -
neuvěřitelné sexuální scény? pokud to nebude jako v zaklínači 2 tak to bude opravdu k neuvěření
-
-
Tak třeba sexuální scény nebudou neuvěřitelně explicitní, ale prostě těžko uvěřitelné *1*
-
-
Takže to bude mít hned na poprvé normální konec a bude to konečně dobrá hra a né ta šílenost jako dvojka? Nu uvidíme.
-
porad mam pocit ze to proste nebude dobra hra.Skoda ze klasických rpg je tak malo strasne rad bych si nejaky zahral.
-
To je uplně jedno, jaká premisa, nebo omáčka kolem. Dobrý RPG vždycky stojí na detailech spojených s postavou a detailech světa. Čím propracovanější, tím lepší. U Dragon Age mi přijde, že se soustředí na opak, dojem z celku a detaily na druhý koleji.