Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition nebude kopírovat premisu Mass Effect 3
3.1.2014 | Adam Homola
91 příspěvků
-
inkvizicia na americky sposob..lol :D
-
ale ako je u EA zvykom plna hra bude obsahovat 3d model hrdinu a zvysok si dokupite ako DLC alebo treba pockat 5 rokov na ultimate edition
-
To je uplně jedno, jaká premisa, nebo omáčka kolem. Dobrý RPG vždycky stojí na detailech spojených s postavou a detailech světa. Čím propracovanější, tím lepší. U Dragon Age mi přijde, že se soustředí na opak, dojem z celku a detaily na druhý koleji.
-
Co presne znamena
"... se dočká největší pozornosti herní svět. Má být větší, detailnější a propracovanější."
Větší, detailnější a propracovanější nez co ? Pokud to co je DAO2, tak potes panbuh, to snad ani nejde podskocit, tak nizko nastavenou latku. -
-
Napadlo mě přesně totéž. Pokud myslel DAO1, tak by to špatné nemuselo být.
-
A jeste pouzivat srovnani s radem Jedi me trochu desi
-
-
Takže to bude mít hned na poprvé normální konec a bude to konečně dobrá hra a né ta šílenost jako dvojka? Nu uvidíme.
-
Docela se na to tesim. I když uz ted to vypada krapet nablble, ale to byli první dva dily taky a docela me bavily. Pocitam ze se tam budou dit desive věci, clovek bude resit nesmrtelnost chrousta v kruhovem menu odpovedi a v parte bude mit plno hezounu samponu a kozaty zensky..super:)
-
-
Jo a ještě nesmeji zapomenout na radnou socialni propojenost hracu, sharovani videii a obrazku, haldu achievmentu, sbirani bodu do profilu za které si pujde loupit na Originu wallpapery a na tlacitko facebook..bez toho by to nebylo radny RPG! *1*
A Twitch..kruci..nesmej zapomenout na Twitch !!!! -
První DA jsem hrál jenom chvíli, ale vadilo mi jak tam jakýsi tvůj společník měl nagelovanou ofinku, jakoby právě slezl z trávníku.
-
-
Náhodou jsem měl Alisatara rád :D
-
-
-
Hlavně, že tam zase bude milion možností, jak sbalit homosexuálního kamaráda... Na to BioWare užije. *15*
-
porad mam pocit ze to proste nebude dobra hra.Skoda ze klasických rpg je tak malo strasne rad bych si nejaky zahral.
-
PR marketing ma nezaújma, BG a Skyrim mi dali možnosť ísť po tutoriále kam chcem, to nedokázalo ani DA1, to čo robia z DA3 už ma desí teraz a to som videl iba obrázky.
-
Myslíte si, že ještě někdy narazíme na morrigan?
-
-
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/electronic-arts2013/dragonageinquisition/morrigan/daionlinescreen_morrigan_610_W.jpg
tak nějak to vypadá že bude.... -
-
Tak nějak vypadá, že se na ní věk a gravitace podepsaly :D
-
-