Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition nebude kopírovat premisu Mass Effect 3
3.1.2014 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Moc se mi nelíbí že povedu nějakou skupinu, která se jmenuje inkvizice a neboé s ní vůbec budu mít něco společného. Jaká je paralela Dragon Age inkvizice a té historické inkvizice? Kromě názvu? Bude možné se třeba spíš stát součástí jiné organizace?
-
Obecne mi chybi vic fantasy her se soubojovym systemem, jako byl v prvnim DA. Skupina dobrodruhu, moznost pauzovat a davat prikazy... U jednicky se mi ale moc nelibil pribeh :(
-
podle mne by to mohli udelat jako ciste akcni hru s vyvojem postavy a taktickymi souboji a na rpg cast, ktera jim stejne moc nejde, se uplne vybodnout.
-
-
A nebo naopak nedelat to smerem ke skyrimu, boje z prvni / treti osoby ale na zpusobu baldurs gate z pohledu z vrchu.. a docenil bych to vic. *5*
-
-
Presne takto som hral jednotku *1* . Vypol som všetkým postavám v partii umelú inteligenciu a ovládal som ich všetkých z vrchu ja, medzerníkom pauzičky.
-
Pohled z vrchu tam bude *4*
-
-
-
d
https://www.facebook.com/pages/YT-Scene-CZSK/748313128530926 -
Nedělám si moc velké naděje o věrohodnosti a nejasnosti voleb. Sice to bylo dobře uděláno v Zaklínači ale série DA to měla většinou dáno zcela jasně jako ME. Tedy jedno dobrý a druhý špatný + obojí značně přehrávané postavy ve hře.
Jestli tam budou nějaké body anebo karma tak je jasném,že to bude špatně. Abych něco mohl říci budu bude předtím říci 20x dobré věci... Hloupost.
Bohužel boj vypadá na víc akční 2. Tedy snad to bude dobrá rubačka když nic jiného. -
-
Pokud jsi nekdy zkousel v ME ruzne volby dialogu, urctite jsi zjistil ze at uz jsi klikl na cokoliv, tak u 70% dialogu nasledovala stejne vzdy uplne shodna odpoved/reakce,ktera bzla napsana tak ''neutralne'', ze se proste hodila jak k dobre tak ke spatne volbe.
-
-
Tento neduh byl nejvíc znát v posledním díle....ale to, že musím nasbírat "karmu" abych mohl zvolit paragon nebo renegade odpověď mě vždy přišlo docela divné (snad pouze s výjimkou opravdu "důležitých" rozhodnutích u kterých bylo patrné, že postava musí být badass aby si dovolila přemluvit protivníka k ustřelení hlavy)....
-
-
-
Budu tady sikanovan :) ale nedavno jsem se vratil ke 2ce a ikdyz je plna zjednoduseni,souboje povetsinou velmi lehke tak me to dost bavilo.Jiste je to spise akcni hra ale vyvoj postavy je udelany dobre a hlavne questy/dialogy jsou zajimave-coz je podle me koreni RPG her..takze se dost tesim-akorat doufam ze odstrani linearitu
-
-
Tak me osobne tam desne nudili naprosto stejne lokace (aby ne kdyz je to jedno mesto) a naprosto nezazivne q, ktere bych z velke casti prirovnal k mmorpg stylu "bez tam a prines mi to ci ono a pritom se prosekas nejakou jeskyni plnou nepratel". Ale proti gustu :)
-
Přesně tak, mě se velmi líbil koncept delší časové linie, v DA:O (a více rpg) jsem měl pocit že se všechno odehrálo během jednoho dne a tím pádem na vás tak nějak nemohla dopadnout tíhá špatných rozhodnutí ;)
-
-
Pockej..to je hra od Bioware tam tiha spatnych rozhodnuti dopada silou meteoru:)
-
-
Řekni prosím tě, že to myslíš sarkasticky.
-
-
Sel lekl co? Jo myslim to sarkasticky..a hodne:)
-
-
-
-
Je tam vidět větší odklon od toho baldurovského modelu, co byl ještě trochu ke spatření v jedničce, takže to hodně lidí nevzalo. Ale sama o sobě to určitě nebyla špatná hra. Jen se to nesmí brát očima hardcore RPG :)
-
-
presne tak! odklon od jednicky je pomerne velky proto to vzbudilo v te dobe hromadu emoci :)
-
-
-
Koukám, že jak slovo inkvizice dokáže rozdmýchat diskuzi. Inkvize jako instituce to snad nebude ne? Spíš inkvizice jako vyšetřovatelé, hledači. Nevim.
Jak píše dole Flash. Z vrahů se taky dělají frikulíni, tak proč ne nějaká jiná banda fanatiků. -
Na akú hru narážal ?
-
-
Mass Effect 3
-
-
A čo keď to bude ako DA:O? možno že nie ale o 2-3 dni po vydaní aj tak bude velký hate na internete a nemusíme to kupovať :P (ja si počkám na recenzie)
-
-
reakcia na tojeburt..
-
-
To by si tedy nabehli, KOPIROVAT VLASTNI hry... *7*