Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu proč na to tolik lidí nadává - oproti Pramenům i oproti DAII je to obrovská změna. Ale změna je život a to platí i v herním průmyslu. Každý se už se musí rozhodnout jestli je Inkvizice pro něj dobrou nebo špatnou hrou. Pro mě? - Na DAI jsem čekal a držel palce ať to dopadne výborně. A podle mého gusta dopadlo. Dragon Age Inquisition bude hrou která si získá srdce mnohých, ale zároveň jí bude i mnoho zatracovat. Zatracovat ji ale předem by byla škoda - skvěla zábava, podle mě na stovky hodin.
  • Neví někdo co s tím ??? Kromě vypnutí sli. https://www.youtube.com/watch?v=gLZZDwOC8g8
  • Rád bych se vyjádřil k negativním názorům a k tomu, proč je hra ve světě tak oblíbená. Ono, popravdě, se vším můžeme souhlasit s recenzentem zde. Dokonce jsem četl, že si tu někdo stěžuje, že po 2 hodinách nemůže najít žádný úkol. Pardon, ale tohle je RPG s opravdu dlouhou dobou hraní. Pokud chcete jasně stanovené mantinely a uzavřené prostředí, kupte si předchozí díl, kde budete chodit na pár metrech. Osobně jsem až do teď prozkoumával základní lokaci, poté jednu druhou, celkově tedy 2, k tomu jen kousíčky z nově otevřených lokací, na jedné teď začínám. Mám nahráno 60 hodin a už jen v první lokaci bych mohl strávit ještě x hodin doděláváním vedlejších úkolů. Nehledě na to, že se do úvodní lokací neustále vracíte, protože se vám zde postupně otevírají nové možnosti... A zabít draka je pro mě zatím na úrovni 14/15 nemožné a končím, když je drak za polovinou života. Přesto, že mám řadu "Unique" zbraní a brnění. Čili stěžovat si na to, že má hra otevřený svět je zcestné. A co si budeme nalhávat, skyrim je skvělá hra. Dragon age ale nabízí rovněž relativně otevřený svět, ne v takové míře jako skyrim, ale zažítek je to větší. Všechny dialogy jsou namluvené, hra si více pohrává se stíny a grafickým podáním celkově.... A i když mě skyrim bavil velice, dragon age inquisition mě baví víc a dokážeme si díky ní představit, jak RPG hry budou vypadat za 10, 15, 20 let....
    • Mám za sebou cca 4 lokace, odehráno 50 hodin, draka v Hinderlands jsem sejmul po 40ti minutovém boji na lvlu 8. Je to super souboj a vůbec celá hra je supr. To že se rozjíždí těch 30 hodin je pravda, a v názorech co jsem četl je jeden docela rozumný. Vypadněte z Hinderlands, protože celá hra začíná až po něm, a je zbytečně velký. Osobně jsem tam na začátku udělal všechny úkoly, a přesto se i tak bavím :-)
  • Tak bohuzel, pro me zklamani jako blazen. Stahnuto na zkousku a po 4 hodinach hra leti z disku, vyhodit za tohle penize mlatim hlavou o zed. Jenom fakt nechapu nadseny recenze po celym svete, hype asi udelal svoje. Ta hra je opravdu spatna a me to mrzi paz sem se tesil na skvely singl RPG ale nedockal sem se. Skoda.
    • to je panecku názor..lol...ještě ze s takovejhlema pitomcema nemusim vegetovat třeba v jedny mistnosti, život je hned krasnejsi když si to uvedomim :)
  • "Vynikající RPG, které překonává své předchůdce" sorry ale tato hra s DA:O nemá nic společného .. pokud máte rádi origins udělejte se laskavost a jděte si raději zahrát divinity original sin. DA:I mi připomíná více hru od ubisoftu naprosto mrtví svět plných zářivých tlačítek čekajících na super hrdinu aby spustil malou dějovou sekvenci . což dělá zážitek velice steriotipní .. také je jasné že celý interface a ovládaní bylo vyrobeno s úmyslem konzolí a na pc není zrovna příjemné ... +taktický pohled je naprosto nepoužitelný. souboje jsou chaotické a takticky mrtvé ,AI společníků není spolehlivé, přepínání cílů je velice špatně vyřešeno. děj až na pár krátkých částí je dost nezáživný a navíc je utopen a kupě nudných herních mechanik a vedlejších questú ... celé mi to připomíná MMORPG a to včetně respawnování nepřátel ... za zahrání to stojí ale hluboký herní zážitek z toho nehledejte
  • mě to osobně velmi zklamalo, příběh nuda, úkoly nuda, nepřátelé - nic, co by už nebylo stokrát vidět v jiných hrách, 2 hodiny běhám po mapě jako blbec a nelze najít vůbec místo s aktivním kvestem, jak může někdo napsat, že to je dech beroucí nechápu, já dávám max. 5/10
  • Mám problém s poblikávajícími texturami, podobně jako v případě BF 4 než to patchli, sem tam prostě začnou poblikávat textury dá se to hrát, ale je to nepříjemné, mám duální grafiku GTX 590 má někdo podobný problém ???( myslím z lidí co mají třeba 2 grafiky v SLI) Hru mám originální + druhý update. Nevíte někdo co s tím ,děkuji. Jinak ta hra vypadá hodně dobře a je i dobře optimalizovaná což se dnes moc nevidí že Ubi.
  • The Game Awards 2014 - hra roku + rpg roku - Dragon Age Inquisition

https://www.youtube.com/watch?v=KlLvCLP2h84#t
    • Do včerejška bych souhlasil... To si takhle jdu na misi z Inner Circle a jedna z mála postav, na které mi záleží, romance Hero of Ferelden, si začne hrát na drsnou holku jen proto, že jsem kdysi před 60 hodinama na začátku hry nechal zabít nepřítele... Takže mám dvě možnosti - hrát to CELÉ znovu, nebo se smířit s tím, že z mé oblíbené postavy se stala velká mrcha. A pak že rozhodnutí ve hrách od Bioware nemají váhu...
      • Práve to sa mi na tejto hre páčilo, tvoje rozhodnutia fatálne ovplyvňujú hru (takže si človek dobre rozmyslí, na čo klikne pri rozhovoroch *3* ). Nuž, niečo podobné sa stalo aj mne, keď som riešil tú blonďavú elfku (musím to tak napísať, lebo diskusia mi jej meno berie ako nadávku) - takže pekne som loadol starší save, 10 hodín odohrania som si pekne zopakoval. Ale pre mňa je to naopak plus pre hru.
  • Hmm, škoda. Celkem jsem se na tu hru těšil. Automatické souboje s výběrem taktiky a pauzou mě baví. To doufám zachovali, nastavení priorit jednotlivých akcí u parťáků.
    "Útočit na nejsilnějšího/nejslabšího" atd
    • Asi budeš zklamaný, ale nic takovýho nečekej... Vzato kol a kolem, ta hra je jenom nafouklá konzolová rubačka. Je v ní přesně jeden RPG prvek ve formě několika skilů na který je k dispozici směšných 8 slotů. Taktika společníků jde nastavit v rozsahu následuj/braň (někoho), nech mi dva healingy a tyhle skily nepoužívej... Což je vlastně super, protože se tim vůbec není potřeba zatěžovat.. S Origins to nemá nic společnýho...
      • Alveron to samozrejme zbytecne bagatelizuje, a netusi co si pod pojmem rpg prvek představit:)
        A zrejme by chtěl aby se taktika nastavovala stylem..otoc se doprava, sekni, krok dozadu:)

Tipuji ze mu bude něco kolem 20ti let, a v době kdy vysla Origins mu bylo zhruba 15 a ma za to ze DA:O je nejlepší rpg všech dob, protože do te doby zadne moc nehral. Ja to chápu, taky na nektere hry nenecham dopustit, ale i presto vidim ze DA:I je oproti předchozím dilum obrovsky krok kupředu a je ve všech smerech lepsi.
        • Ty si nejakej chytlavej.. *3*
          No co, jen sem chtěl v dobré víře Jardu varovat.. A je to pravda.. Ty dvě hry sou každá něco jinýho..
          Origins byla jakási snaha navázat na Neverwintery a Baldury, ale bez drahýho licencování D&D.. Tohle je fakt něco jinýho a maximálně zjednodušenýho..
          Bohužel, 20 už mi fakt dávno neni, ale co bych za to dal.. A taky si nemyslim, že by DA:O bylo nejlepší, to byly samozřejmě Neverwinteři .. Ale aspoň měl člověk možnost dát mágovi těžkou zbroj, obouručák a to se pak děly věci. Tady? Hůl, roucho a hurá, říkejme tomu RPG..
          • To je zajimavy ze třeba v BG to nikomu nevadilo ze mag nemohl nosit pomalu nic jiného nez pytel od brambor, to je samozrejme legenda, tady je to uplne to samy ale je to uz spatne.

Zjednoduseny to mozna v nejakych aspektech je, ale rozhodne ne jako třeba druhy a treti Mass Effect. DA:I ma vlastne vse co ma rpg mit, co se tyce systemu, jen to holt nekomu sedne a nekomu ne, a ačkoliv mam třeba první NWN taky docela rad, asi bych nechtel aby dnesni hry byli systemove stejny.
            Ja totiž nelpim na stare skole za kazdou cenu, protože vim ze plno věci v ni bylo zkostnatele az hruza. Ono, az na tohle budu mit naladu, tak si pujdu zahrat třeba ty NWN, ale rozhodne to nebudu vyzadovat od hry z roku 2014.
            Navíc, kazda hra je unikat, srovnavanim a hledanim casu davno minulych se clovek akorát pripravi o poradnou porci zabavy, jo, naucit se hrat hry takove jake jsou a oprostit se od srovnavacich manevru a syndromu,,kde ja tohle uz videl a proc to není tak jako ve hre xxx,, není prdel..ale jde to:)
        • Nech ho, aspoň se vyjadřuje k tématu a má odehráno, na zbytek přijde časem. Navíc má ohledně soubojového systému naprostou pravdu, přesně v těchto intencích se komandování spolubojovníků mimo taktický režim pohybuje.

Jinak mě Inquisition baví víc než Origins. Naposledy jsem se takhle bavil asi u Zaklínače 1 nebo NWN2. Člověk jen musí rezignovat na to, že by mu třeba celý víkend hraní přinesl nějaký zásadní postup. Chce se to smířit s tím, že je postup neskutečně pomalý, pak je to hra perfektní.
  • Podle toho jak píšeš asi víc než čtyři čtyřky budeš mít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit