Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za zachranu sveta, aha takze to skonci tim, ze hlavni hrdina zemre, ale bude na vyber ze tri barevnych koncu no EA klasika *10*
    • aha... kolik že těch her takhle skončilo, že je to taková "klasika"?
      • ME mladší dvojče DA jediný rizdíl mezi těma dvěma hrama je sci-fi a fantasy jinak naprosto stejná systém
        • Náhodou mass effect měl i použitelný konec :) stačilo všechny tři nabídky odmítnout :)
  • No nevim no doufám že si uvědomí že dvojka byla fakt hloupost ! I snad myslim že prodeje jedničky byli dvojnásob větší než dvojky ? No tak snad neudělaj chybu a dvakrát vedle nešlápnou.... Jinak nevim no Varric a ani Casandra mě nijak neoslovili ani Isabela vlastně žádná postava ve dvojce.... Co bych dal za to bojovat po boku Alistara Morrigan a svého psíka :'( Nevim ale fakt Alistar a Morrigan byli něco postavy skvěle napsaný.... Vraťme ty moje šedého strážce starou partu novej příběh kterej bude pokračovat (jediný co nebylo špatný na dvojce byl trošku ten příběh ale jednička dle mě měla lepší..) a vrátí se k bojům z jedničky ! ^_^ Prostě ve zkratce :DDDD Chci znova jedničku s jinym příběhem a vypilovanou do dokonalosti a a´t si akždje říká co chce ale ta hra by měla dostat 10/10 lepší než všemi strašně ceněný Skyrim...
    • Skyrim je iny typ rpg, tam sa ceni, ze mas co preskumavat, mas volnost, vela generovych jaskyn, ked ta to bavi, pribeh ma 5 ci 6 hodin v tychto rpg. Kym zasa DA je pribehove rpg, je to taky tunelik s malymi mapkami, kde nebyt questov, nemal by si co robit, samotne objavovanie sveta by nemalo nejak zmysel, lebo ziadnu vybavicku by si nenasiel atd, cize sa to neda porovnavat.

Ale v celku sa da suhlasit, Elder Scroll seria ma nikdy moc nebavila, aj ked som velky fanusik rpg, vzdy som si hovoril, ze precistim mesta, jaskyne, celu mapu, vedlajsie ulohy a az potom sa pustim nakoniec do hlavneho pribehu, ale to my nikdy nevydrzala a po 30 hodinach robenia nudnych questov typu zabi, dones, som to vzdal, siel na hlavnu liniu a nikdy uz nezapol, pokial nevysiel datadisk.
      • assarcze
        Jj, mám to podobně jak ty, ikdyž je pravda, že u Skyrimu mám asi 140 hodin :D Každopádně mnohem lepší jsou příběhově založená RPG.
        Jinými slovy, už aby vyšlo BG2:EE, IWD:EE, IWD2:EE, PT:EE snad se borci z Overhaul poučí a udělají to lépe než BG:EE.
  • Tak ten koniec o osude sveta ma dostal, nieco podobne vagne povedal ti dvaja exoti Walters a Hudson, ked povedali ze chceli koniec trilogie zavrsit temne.
    Z toho co som videl v trailery dufam ze povolia moderstvo lebo ta Cassandra vyzera otrasne, Varick vyzera aspon ako tak ale ona.... brrrrr *7*

No a len dufam ze koniec nebude o tom ze sa tvoj Shepard dostane do nejakej veze kde bude musiet odpalit magicku bombu aby zastavil vojnu, pricom dostane na vyber 3 moznosti od nejakej magickej entity - napriklad toho zaostalejsieho dwarfa Sandala co stale hucal : ENCHANCMENT ?!?!

Hru nepredobjednam ani nekupim na znak mojho nesuhlasu s BioWarom a to niesom jediny ktory po DA2,ME3 a SWTOR uz zlomili palicu nad touto firmickou.
  • tak mě to zas připadá že to má i nějakou návaznost na witch hunt dlc z origins. Prošla tim zrcadlem se slovy že bude(m) čelit zlu, který si svět nedokáže představit. Já si myslim že to bude takový to spoj všechny národy a vytlač zlo ze světa. Nebo něco jako oblivion že se otevře v případě DA Únik a vztoupěj démoni do světa.
  • ale po tej dvojke som trosku skepticky
    • Trošku ? :DD no já dost hele nevim docela dost mi znechutili koupi trojky ,,užasnou´´ dvojkou která byla proti jedničce opravdu pouho pouhý pokus o vtip kterej se nepovedl no... Jednička jedna z nej her kterou jsem kdy hrál 2 ..... jeden z největších odpadů kterej jsem kdy hrál.... Možná překvapí a bude to super... ale né prosím opět další Dragon age kterej nestojí ani za pajdu...
  • Kr.Pa
    Hry vyjde na konci roku 2014: logicky ji predstavime na E3 v 2013.
  • Niekoho uspokojí výstrih mrachty a teba zase stupídny dej.. To máš za jedno ;-)
    • Ups, to mala byť reakcia...

We <3 GAMES' chat !
  • Malleth
    Pro mě asi největší zklamání e3, když pominu absenci Last Guardiana a oznámení nějaký pořádný hry na Vitu. To video je fakt marný, nic neříkající a v podstatě zbytečný.
    Z těch pár sekundových gameplay záběrů to navíc vypadá, že co se týče výtvarný stránky, to nikam neposunuli. Vypadá to pořád hrozně průměrně.
    • Viktor_H
      to video má jen dva úkoly; ukázat vizuál a zamrkat na hráče předchozích dílů (Varric, Morrigan, Cassandra). Toť vše. Přeci jen, ta hra vyjde až za rok a půl (nejdřív). Nějakého gameplay footage se prý dočkáme až koncem tohoto roku.
      • Malleth
        To video má hlavně navnadit, aby ses o tu hru začal zajímat. U mě to mělo opačnej efekt.
    • nekromant33
      teaser... někdy teaser bývá jen fade in logo...
      • Malleth
        Jasný, ale po takovým čekání bych čekal o něco víc.
  • Si myslím, že když tu píšete "vyjde na PC", tak by se měly specifikovat různá omezení, např. že to vyjde jen na Originu nebo jen na Steamu.
    • To mě ani tak moc nezajímá, spíš bych u her (obzvláště RPG) ocenil kdyby rozlišovali mezi "vyjde pro PC" (důraz na "pro"!) a "vyjde pro konzole a když už jsme v tom tak rovnou uděláme port na PC"
    • MrSanta
      To je zbytečné. EA je automaticky Origin, Ubi je automaticky Uplay a valná většina AAA her od dalších vydavatelů je automaticky Steamworks.
    • nekromant33
      Co by to melo za vyznam? On je rozdil mezi PCckem s originem a PCckem se steamem? obema pripadne?
      • No. Pokud je hra například jenom pro XBOX, tak už o ní čtu jen tak z lehké zvědavosti a nemusím se bát spoilerů, případně o ní nečtu vůbec. Stejně tak s hrama, které jsou jen na Originu...
        • nekromant33
          *7*
        • nebo na Steamu...
          • Samozřejmě, takových taky pár je. A nebo slavné GFLW *15*
  • No nevim, trailer me vubec neoslovil a po neskutecne odflaknute dvojce budu hodne opatrny. Plus v konkurenci zaklinace a kickstarterovych projektu to budou mit hodne tezke. Taky si asi mysli, ze za spatne prijeti dvojky muze to ze byla prilis komorni, a tak se bude pro zmenu zase zachranovat svet :-(
    • TheGGG
      ale prosím tě, co tak zajímavého je na kickstarteru? zas nějaká super skákací ho*adina co má u přestárlých hráčů vyvolat pocit že je velkou "klasikou" z dob kdy si ještě viděli na špičku nosu?
    • 2 nebyla odfláknutá..jen to nebylo pro lidi co chtěli další Origins. Já osobně jsem si užil oba díly a na tento se těším.
      • Ne, ne, kdepak. Ta sama prostredi pouzili, protoze meli tolik casu to udelat poradne. Nepratele spawnujici se pred tebou a padajici ze vzduchu byly prece majstrstik, to jim zabralo spoustu casu to takhle udelat...
      • neskutecne odflaknuta*7* - orezany RPG system o hromadu veci, recyklace prostredi a dungu, chybejici povolani, specializace, nemoznost nastaveni takticke kamery... porad litat za zady jak v nejakym priblblym assassinovi....nehratelny des, navic s opravdu otresnym vizualem
      • Dvojka byla neskutecne odflaknuta, podle me spechali s vydanim. Mesto bylo hezke, ale veskere mise se odehravaly asi ve trech generickych prostredich ktere se lisily jenom tim, ze nektere chodby byly bloknute. Chci verit ze na ne tlacil vydavatel a tak to nejak splacali, ale mozna jsou jenom lini. Kdyz jsem uplne stejny dung prochazel asi podvacate v ramci dalsiho nudneho questu, musel sem hodne zatnout zuby abych to vubec dohral. Uvidime za rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit