Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition vás nechá bojovat za záchranu světa
11.6.2013 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
ale po tej dvojke som trosku skepticky
-
-
Trošku ? :DD no já dost hele nevim docela dost mi znechutili koupi trojky ,,užasnou´´ dvojkou která byla proti jedničce opravdu pouho pouhý pokus o vtip kterej se nepovedl no... Jednička jedna z nej her kterou jsem kdy hrál 2 ..... jeden z největších odpadů kterej jsem kdy hrál.... Možná překvapí a bude to super... ale né prosím opět další Dragon age kterej nestojí ani za pajdu...
-
-
co to udelali s Morrigan ? vypada jak zae bych se ji nedotk ani tyci na drazdeni opic. Priserne
-
-
Neboj, určitě uspokojí choutky nadržených primitivů. Udělají jí výstřih až na zem a přidají slavné side-boobs, ještě víc jí zmalují ksicht a jako bonus zajistí erotický tanec.
-
-
Teď si nám to nandal, holt asi půjdu do kláštera uvažovat nad smyslem bytí
-
Ano, ty génie. Ja ovsem nemam na mysli vystrih, ani tve slavne "side-boobs", ani zmalovanej xicht, ani eroticky tanec.
-
-
Prozradíš mi tedy, co máš na mysli a proč by ses jí měl dotýkat? ^^
-
-
Mozna to, ze si neni vubec podobna?
-
-
-
Tak třeba je to účel - kdoví co všechno se jí stalo :) já se na její návrat těším HODNĚ!
-
-
-
-
-
-
Jak píše Aleš, sice zase hrozí, že svět skončí, tentokrát by ale nemělo jít o "zlou temnotu", nýbrž občanskou válku... Stejně jako ve dvojce nás tedy snad nečekají žádní Darkspawns, resp. ne v signifikantní roli.
BTW, z traileru to vypadá, že na základnu Šedých strážců ve Weisshauptu útočí Templáři. -
No nevim, trailer me vubec neoslovil a po neskutecne odflaknute dvojce budu hodne opatrny. Plus v konkurenci zaklinace a kickstarterovych projektu to budou mit hodne tezke. Taky si asi mysli, ze za spatne prijeti dvojky muze to ze byla prilis komorni, a tak se bude pro zmenu zase zachranovat svet :-(
-
-
ale prosím tě, co tak zajímavého je na kickstarteru? zas nějaká super skákací ho*adina co má u přestárlých hráčů vyvolat pocit že je velkou "klasikou" z dob kdy si ještě viděli na špičku nosu?
-
2 nebyla odfláknutá..jen to nebylo pro lidi co chtěli další Origins. Já osobně jsem si užil oba díly a na tento se těším.
-
-
Ne, ne, kdepak. Ta sama prostredi pouzili, protoze meli tolik casu to udelat poradne. Nepratele spawnujici se pred tebou a padajici ze vzduchu byly prece majstrstik, to jim zabralo spoustu casu to takhle udelat...
-
neskutecne odflaknuta*7* - orezany RPG system o hromadu veci, recyklace prostredi a dungu, chybejici povolani, specializace, nemoznost nastaveni takticke kamery... porad litat za zady jak v nejakym priblblym assassinovi....nehratelny des, navic s opravdu otresnym vizualem
-
Dvojka byla neskutecne odflaknuta, podle me spechali s vydanim. Mesto bylo hezke, ale veskere mise se odehravaly asi ve trech generickych prostredich ktere se lisily jenom tim, ze nektere chodby byly bloknute. Chci verit ze na ne tlacil vydavatel a tak to nejak splacali, ale mozna jsou jenom lini. Kdyz jsem uplne stejny dung prochazel asi podvacate v ramci dalsiho nudneho questu, musel sem hodne zatnout zuby abych to vubec dohral. Uvidime za rok.
-
-
-
Hlavně udělat spoustu cutscén, nesympatické společníky a dvoumetrové skoky s ještě většíma zbraněma.... Snad všichni dobře víme, že tvůrčí schopnosti Bioware mají sestupný charakter.
-
Tak ten koniec o osude sveta ma dostal, nieco podobne vagne povedal ti dvaja exoti Walters a Hudson, ked povedali ze chceli koniec trilogie zavrsit temne.
Z toho co som videl v trailery dufam ze povolia moderstvo lebo ta Cassandra vyzera otrasne, Varick vyzera aspon ako tak ale ona.... brrrrr *7*
No a len dufam ze koniec nebude o tom ze sa tvoj Shepard dostane do nejakej veze kde bude musiet odpalit magicku bombu aby zastavil vojnu, pricom dostane na vyber 3 moznosti od nejakej magickej entity - napriklad toho zaostalejsieho dwarfa Sandala co stale hucal : ENCHANCMENT ?!?!
Hru nepredobjednam ani nekupim na znak mojho nesuhlasu s BioWarom a to niesom jediny ktory po DA2,ME3 a SWTOR uz zlomili palicu nad touto firmickou. -
Celý trailer mi přišel jako poměrně tuctová fantasy slepenina, zaujalo mě to až v 1:17, kdy jsem zjistil, že se vrací Morrigan, z čehož mám velkou radost a pak úplný konec, kdy se ukázalo, že to vyjde až na konci 2014 - takže by to ani nemusela být rychlokvaška jako dvojka! Takže za mě poslední půlminuta traileru znamená poměrně slušné vyhlídky ;)
-
-
Já mám jen strach, že na konci v té písečné bouři to byl Hawk - pro mě naprosto nesympatická a nudná postava.
-
Nejdříve jsem myslel, že je to Morrigan, když jsem si trailer ale pustil několikrát znovu, dospívám spíše k názoru, že by to mohla být třeba její dcera...koneckonců Morrigan mi připomíná jen tak napůl. :-D
-
-
Spíš bych řekl, že to je "Morrigan - Frostbyte 3 edition" :)
-
-
-
Pro mě asi největší zklamání e3, když pominu absenci Last Guardiana a oznámení nějaký pořádný hry na Vitu. To video je fakt marný, nic neříkající a v podstatě zbytečný.
Z těch pár sekundových gameplay záběrů to navíc vypadá, že co se týče výtvarný stránky, to nikam neposunuli. Vypadá to pořád hrozně průměrně. -
-
to video má jen dva úkoly; ukázat vizuál a zamrkat na hráče předchozích dílů (Varric, Morrigan, Cassandra). Toť vše. Přeci jen, ta hra vyjde až za rok a půl (nejdřív). Nějakého gameplay footage se prý dočkáme až koncem tohoto roku.
-
-
To video má hlavně navnadit, aby ses o tu hru začal zajímat. U mě to mělo opačnej efekt.
-
-
teaser... někdy teaser bývá jen fade in logo...
-
-
Jasný, ale po takovým čekání bych čekal o něco víc.
-
-
-
Menší Spolier !!
Som zvedavý jak oživia Moriggan ked som ju v jednotke zabil .... *1* -
-
To budou geny. Flemeth taky nějaké to zabití nerozházelo *1*
-
zabit si ju v jednotke nemohol, akurat tak v tom recyklovanom dlc, kde pouzili vsetko zo zakladnej hry a aj napriek tomu to nebolo kompatibilne s vacsinou itemov, co som mal zo zakladnej hry. S pribehom ako takym to nemalo spolocne nic, len sef EA potreboval nove Ferrari. *1*
Inak, co sa tyka hry, vyzera to opat na recyklovanu zapletku so zachranou sveta, uz my vypadol nazov tych zlych z jednotky, lebo som to hral velmi davno, ked to vyslo, temni ci ako sa volali, predpokladam, ze nejakym sposobom budu ovladat par ludi a vyvolaju obciansku vojnu, proste absolutne cliche *6* Radsej Witchera 3, toto je pre deti , sorry. *5* -
-
Pre informaciu dalo sa ju zabiť....v tom dlc jasne ked si si ho stiahol tak si nemal, ( vyšiel opravny patch ) na to DLC a na konci sa spravil SAVE, ktorý som následne použil do DA2,
-
-
-
tak mě to zas připadá že to má i nějakou návaznost na witch hunt dlc z origins. Prošla tim zrcadlem se slovy že bude(m) čelit zlu, který si svět nedokáže představit. Já si myslim že to bude takový to spoj všechny národy a vytlač zlo ze světa. Nebo něco jako oblivion že se otevře v případě DA Únik a vztoupěj démoni do světa.