Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bioware zapomel co to znamena udelat rpg. neni to o tom, ze hrajem za nejakeho predem daneho hrdinu. ale ze my se tim hrdinou ve hre postupne stavame. cili video mi ukazalo presne to ceho jsem se obaval a o hru sem ztratil zajem.
    • Ale ty nehraješ za předem daného hrdinu *3* , ve hře si utváříš vlastní názor na různé frakce, rasy, charaktery, atd. navíc si můžeš vybrat ze čtyř ras *5* a jak se píše nademnou, soudit hru podle traileru je blbost *2*
    • prosimtě jak můžeš hodnotit hru podle traileru kde je 0% ingame obsahu. Navíc mi ukaž jeden jediný trailer který není zavádějící a hra vypadala/hrála se/měla příběh 100% tak jak sis to představoval po shlédnutí traileru? Osobně za mě pokud to bude jako Dragon Age 2 ale bude tam víc map a budou větší tak jdu do toho. Viděl si trailer na Baldur's Gate 2? Je to moje nejoblíbenější hra ale kdybych neznal jedničku tak po shlédnutí naprosto tragického traileru bych si dvojku nikdy nezahrál, a to tam naopak byly ingame záběry
      • Ale v tom traileru jsou in-game zabery, je kompletne z enginu. Na konci je uvedeno "actual game footage". Nicmene uzivateli "drg" spis vadilo, ze v traileru nebylo ukazany jak se z nuly kterou nikdo nezna vypracuje zachrance sveta. Tady je zrejme prevazna cast ukazek z pokrocilejsi casti hry a to jak zabiji maly vlky nebo svaby bylo vynechany :-)
        • jo já ho viděl ale obsahu jsem myslel jako skutečné hraní a ne animace, byť dle jejich slov nerenderované
  • vokr.cz
    Ten chlap na screenshotu vypadá jako Joe z Mafie 2... divné:)
    • celoush
      Myslíš Varrica?
    • To proto, že tyto dvě postavy mají podobnou osobnost *3*
  • "you are gonna get raped" pohled *15*
  • K vzhledem podpoře ze strany EA o tuto hru fakt nemám zájem. Raději budu vyhlížet Zaklínače. CD Projekt ještě ví jak se má starat o zákazníka.
    • Přístup BioWare se mi stále líbí víc, než to jak se prezentuje CD Projekt. "My jsme CD Projekt a vytvoříme tu nejrozlehlejší, nejrealističtější a po všech stránkách nejlepší RPG na světě..." (To je jenom parodie a pro obvykle hatery : berte to z humorem prosím, ne neřekly to v žádném rozhovoru) Podobně se prezentuje WH, chtěl jsem si přečist preview na KC, ale ta sebechvála co byla citována na začátku článku mě hned odradila *13*
      • wenceslaus
        Od CD projektu jsem něco podobného, popravdě, slyšel... ale co, stejně si to koupím :-)
        Co se týče Warhorse, tak tou přehnanou sebechválu... co přesně máš na mysli?
        • "Mícháme svobodu a herní mechaniky Skyrimu, prostředí Mount and Blade, vyprávění příběhu ze Zaklínače a tuhé boje z Dark Souls do jednoho hutného balíku," snaží se o co nejsrozumitelnější definici autor, který přiznal inspiraci filmem Statečné srdce (Braveheart). A dodává: "Většina her je teprve ve fázi dospívání, což chceme změnit vyrobením dospělejšího, hlubšího a autentičtějšího zážitku v opravdovém hardcore RPG. Podívejte se na knihy či filmy, které také společně s jejich diváky postoupily dál, viz Batman." http://www.eurogamer.cz/articles/exkluzivni-preview-kingdom-come-deliverance
          Pokud studio, které ještě nevytvořilo žádnou hru (myslim WH nepočítam k jejich hrám Mafii) řekne toto, tak to beru jako přinejmenším arogantní *10*
          • vlastik.plaminek
            Takže bys byl radši, kdyby řekli :"Jsme nové studio, takže uděláme generický bulšit, jaký tu byl už milionkrát, i když máme kapacity na něco většího. Proč? Akrodymovi by se to jinak zdálo jako arogantní." Já si radši počkám, co z toho vyleze a budu rád, když to nebude miliontý generický bulšit, ale to, co ty popisuješ jako arogantní.
            • vlastik.plaminek
              Jo takhle. To já si radši nechám naslibovat a když to dostanu tak pochválím. Když ne tak to zpičuju, kde se jenom dá. Zatím se mi většinou stalo, že se přehypovaná hra obhájila, ale málokrát se mi stalo, že by mě něco, od čeho nic nečekám, příjemně překvapilo.
            • Ne...tak to nemyslím, to co popisují je utopické RPG a možná se jim povede a možná ne.*3* Žádné RPG ještě nevytvořily a už tvrdí že pokoří všechny špičky žánru to je arogantní ať se to podá jakkoliv, tím nemyslím že ta hra bude špatná, to jsem nikdy nenapsal. Tahle debata začala o tom jak se které studio chová a já jsem pouze napsal že tyto dvě studia si podle mého názoru až příliš moc věří... Omlouvám se že jsem Vám šlápl na ocas mým komentářem btw stejně jsem to čekal *1* vytknout něco CD Projektu nebo WH... jsem si mohl rovnou jít vykopat virtuální hrob... *16*
          • wenceslaus
            Studio sice ne, ale jejich členové ano. Stále nechápu, co je na tom arogantního. Snaží se vymezit vůči ostatním a právem poukazují na fakt, že se zaměří na dospělejší publikum.
            • Mě jenom štve, že odkopli herní velikány jako starou bačkoru *3* to my přijde arogantní. *7*
    • Geralt je máslo *6*
  • http://www.dragonage.com/ Dragon Age má nové stránky !!! *1* *3*
  • Takže abych pomalu začal kupovat novou grafiku...
  • Takže tím že hlavní hrdina promluvil jsem o tuto hru ztratil zájem *16*
    • Můžeš si vybrat ze dvou hlasu pro každé pohlaví (ženy 2 a muži 2 a ne mužská postava nemůže mít ženský hlas ani naopak *3* ) jeden britský a jeden americký *3* toto je myslim ten britský *1*
  • "I'm dangerously falling for the hype, I'll have to play ME3 for a bit to bring me back down to earth. ;)"

Přesně takhle se cítím i já.
  • Nevím proč, ale časy skvělých RPG asi hodně rychle mizí, pokud se bude dělat něco jako toto...
    • Zbytečně panikaříte. Hromada zajímavých RPG od jiných týmů (ve kterých jsou lidi zodpovědní za klasiky v žánru) pracuje na zajímavých hrách. Ale musíte se koukat na Kickstarter.
    • Nemusíš to psat na všechny severy s tímto videem *3* *4* *1*
  • Teda ten "kočičí skok" co tam předvede ten hlavní Inquisitor v plný zbroji vypadá neuvěřitelně směšně. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit