Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Nobody expects the Dragon Age inquisition!
    • Já ji určitě neočekávám...dvojka byla zklamání a tohle nevypadá, že se vrátí do kolejí vyježděných prvním dílem :(
    • Our Chief Weapons Are:A Great power, a Nice Uniform and a Almost fanatical devotion to The Player." can we do it again ? please?
  • oktavius66
    Ten chlap na tom obrázku vypadá jako Joe Barbaro z Mafie II *15*
  • Na těchto hrách typu skyrim apod mě baví prozkoumávat svět, zlepšovat postavu a likvidovat stále větší a větší výzvy, ale ten zbytek, především příběh, to je jedno klišé vedle druhého, ve skyrimu jsem odehrál přes 120 hodin a hlavní dějové linie jsem se znechucen po návštěvě těch rasputinů na hoře vedle Riverwoodu už ani nedotknul, většina rozhovorů je ve fantasy hrách jako třeba Baldurs Gate (které jsem dohrál oba díly) taky tak nepraktická a zbytečná, že u nich už ve čtvrtině hry začnu vzdychat... třeba takoví staří Fallouti, to bylo jinačí kafe..
    • VergiliusGrey
      No DAI a Skyrim nejsou zrovna podobný hry. To, že chtějí mít trochu otevřenější svět, stejně jako to dělají u Witcher 3, z toho Skyrim neudělá. A že je příběhová linka a dialogy ve Skyrimu zbytečná, to beru, ale BG???
      • trochu otvorenejsi svet podobne, ako u Witcher 3? neblazni, ved poliaci chcu vytvorit snad najvacsi svet, aky kedy bol v RPG hrach...co osobne povazujem skor za minus, pretoze sa to budem bat aj rozohrat :D
        • VergiliusGrey
          Jedna věc je co říkají a druhá jak to doopravdy bude. Já se přece nesnažím porovnávat velikost světa ve W3 a DAI, když ani jedna z těch her nevyšla. Jenom jsem chtěl naznačit, že velikost světa a jeho prozkoumávání má v těchle dvou hrách trochu jinou roli než ve Skyrimu.
  • Námet je zo skutočnosti - Tranďáci ako novodobá inkvizícia. *2*
  • Hmm tak graficky to vypada teda nadherne!a taky vypada ze uz by to nemusel byt takovy koridor jak 2ka
  • Hmm. nejak nevim jestli se na to tesit nebo ne. první dve DA nebyli spatny, Mass Effect taky celkem usel, ale k oběma bych mel plno vyhrad, doufam ze v bioware vezmou to lepsi a bude to dobra hra. Ale samozrejme to muze byt velky prusvih, moc jim neverim. Ale vypada to krasne, to jo:)
  • Amylee.Anderson
    Ta prostředí vypadají krásně :) Doufam, že tam bude Anders.
    • Jesper666
      Inu, v DA2 byla možnost Anderse nechat jaksi...zabít...takže může a nemusí, dle hráčova rozhodnutí
      • Kouvil
        No i v DA Procitnutí, se mohl houpat na oprátce a ve dvojce je nepostradatelný :D
    • vsude maji holky na Templáře(Culen) jenom tady máme centrum Mágské Rebelie *1* *1*
    • Anders je gay
      • Amylee.Anderson
        To řekni moji postavičce ze dvojky, co byla žena :P
        • Ja si vzdy robim zenske postavy, pretoze kukat celu hru chlapovy na zadok ma nebere. A ak to hra umozni, tak su to vzdy aj lezby.
    • VergiliusGrey
      Ten chlápek na konci videa úplně vlevo mu byl docela podobný bych řekl. Tak uvidíme.
      • "Ten chlápek" je na 99 procent Cullen *3*
      • Amylee.Anderson
        Jojo, toho jsem právě dost zkoumala :D
        • bude to on, ale bude 4% zamerenej bez moznosti ho obrátit na spravnou viru, takze si na nej moc nemysli:)
  • BoB.2
    Grzegorz Pocztarski z EA : "Prvním titulem, o kterém vám něco řekneme, bude Dragon Age: Inquisition. Brzy rozjedeme předobjednávky a jejich součástí budou informace o lokalizaci."
    *4*
  • Tak pockat, to bude 3rd person akcni RPG, nebo stejne jako predchozi dragon age RPG s partou, pauzama atd?
    • Dle předchozích videí by tam měla být klasická parta 4 lidí, možnost pauzovat, izometrický pohled...
      • jen aby to nedopadlo jako dvojka, jen jeste vic akcni a hasasinovocreedovsky *13*
        • michaliuz18
          ak sa do toho bude viac piplat EA tak cakaj samu akciu ktora ti neda vydychnut ako DA 2
          ak ale bioware dostalo rozum a neneha sa silno ovplyvnovat dr*nutym EA a budu viac ako kedysi ked este nepatrili pod EA tak potom cakaj nieco mega
    • VergiliusGrey
      S partou, to je jistý. Doufám, že i to pauzování bude.
      • michaliuz18
        ano bude na vyber aj pauzovanie cize rovnaky styl hrania aky bol v DA 1 ci 2 :)
        Mozno sa len prida novy styl aky mal zaklinac 2 ... kde tiez jednicka bola taka viac takticka na pauzovanie a urcovanie co dalej
    • BoB.2
      No já doufám že jo,ale video na to moc nevypadá. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit