Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://steparu.com/reviews/mmorpg/1801-dragon-s-dogma-online-review-of-closed-beta
  • Uh,věděli jste že existuje i Dragons Dogma Online ? *6*
    https://www.youtube.com/watch?v=FP9Ji8GEXbo
  • Hnisavec si zřejmě nedokáže představit, že by někdo mohl mít peníze na PC i na konzoli...

Jinak, těším se, že si na PC konečně zahraju i datadisk!
  • Co to jako ma byt to ,,pěkně ty,, ? mas nejaky problém s vyjadrovanim ze mluvíš jak zdegenerovany kral seste slunecni rise co ho porodila matka po te co se spustila s tvojim starsim bratrem? Nebo ti bude spis 14 let ze používáš tuhle hatlamatilku, a pripadas si u toho jak kdybys to tady osvobodil?
    Dam ti radu hochu, priste drz huubu a krok když se bavi dospeli, nebo by ti mohla prilitnout facka ze si odres hubu o zed:)
  • úúúúžasná hra,vydání na pc je skvělá zpráva rád si to zase všechno zandám znovu :)) akorát by to chtělo trošku vybalancovat,mystic klasy jsou podle mě docela OP *16* *14*
  • tím víc Abidos *15*
  • no nevím, my na pc mame jiny standardy co je a co neni dobra hra...
  • lol važne konzolisti hrajou v 25 fps? *7*
  • Njn, clovek si nekdy rika, ze cim vice levelu, tim vice adidas. Mozna o tom jsou konzolova "RPG" a pouhych 20 nebo 30 neni dost "in".
  • *15* *15* *1* pěkně ty
  • Takova grindovačka tezko muze byt nejlepsi rpg *7*
  • samozřejmě! mně to nepovídej. Pro některé stojí Witcher 3 na údajně skvělém příběhu a zcela ignorují mizernou hratelnost, bohužel ono to totiž neobstojí ani jako příběhová hra.

Milionkrát mám radějí hry, kde se hraje( od toho jsou hry, že ano?) jako např. Dark Souls, Dragon's Dogma než čtení textu ve hrách..
  • lidi se zbytecne moc soustredujou na pribeh ve hrach. Od skvělých pribehu mame knihy a třeba filmy, hry mají prinaset něco jiného, a to hrani. . Pak jsou hry jako Dragons Dogma, kde sice pribeh je, ale je celkem strucny a hrace nezatezuje tunama textu,a přitom je celkem originalni a zajimavy. Většinu casu se tam proste hraje, a to je na te hre to nejlepší.
    Skvely pribeh ve hre, když se povede je pro me spis bonus a je fajn když je ve vyrovnane symbioze s ostatnima hernima prvkama. Hra která stoji a pada na pribehu mi prijde zbytecna, protože jak jsem psal, k vyjadrovani pribehu mame dokonalejsi prostředky nez hry.
  • *15* trapáček se ohaní Lotrem. To je diskuzní sebevražda. Přátelství mezi Samem a Frodem je skvělé popsané narozdíl od rádoby trapné výchovy ve W3. Ciri která procestovala x světů, prošla vším možným(od Bonharta až po smrt Geralta), se věži rozhoduje na zákadě nějakých tří výchovných rad od Geralta. Takových blbostí je tam spousty. Triss zachranuje z Novigradu mágy, při tom je mohla všechny kdykoliv teleportovat, korunu tomu nasadí, že ona se po noci s Geraltem teleportuje. Witcher 3 má dosti tupý příběh.
  • Ty jseš tristní.
    Pán prstenů je o hození prstenu do sopky, vztah mezi Frodem a Samem je navíc dost trapný... :D To co říkáš se dá aplikovat na vše.
  • Ti chytrejsi si to zahrali na PS3 a xboxu a ted si daji verzi vylepsenou...waiting race je pro blbce, nevim proc bych mel cekat když muzu hrat na obojim:)
  • Konecne sa i waiting race dockala kvalitnej AAA hry
  • Jo, hrál jsem za lučištníka. Občas AI sice hodí nějakou tu botu, ale nic hroznýho to není.
  • V te hre nemas pevne urcene povolani, muzes mezi povolanima libovolne prepinat, dokonce je na tom zalezenej rozvoj postavy. Assasin dostava nejvic strenght při lvl up, warrior dostava nejvic HP, khight dostava nejvic defenze atd. Spolecniky muzes libovolne menit, mas jich k dispozici tisice (pujcujes si je od ostatních hracu, nebo využíváš offline databaze). Takze slozeni party je ciste na tobe, takze to na co se ptas je mozne v ruznych variacich. jde spis o to jak ma kdo postavu udelanou, tu co si pujcujes, bezne se stava ze když to někdo odflaknul tak to nefunguje, skillu a vybaveni jsou stovky, takze to chce poradne vybirat.
  • walltar
    Btw, když se tu tak bavíte o těch pomocnících... Jde hrát za lučištníka/castera a ty pomocníky používat jako tanky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit