Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • příběh ve Witcherovi je tristní a hratelnost taky. Když si shrneme příběh, tak je to nakonec fakt a pouze o hledaní Ciri, není tam nic napaditého, nic. Vztah mezi Ciri a Geraltem je navíc dost trapný, takže to nefunguje ani jako nějaké hra zaměřena na vztahy. Konec pak pošle hru úplně někam...
  • je to mozny, i když si na to nevzpominam. hral jsem obe verze, kazdou několik stovek hodin, a na nejake zavaznejsi jednociferne problémy ohledne fps si nevzpominam. Ale samozrejme, pokud capcom donuti hru bezet 60 fps, tak to bude jedine dobře :)
  • ringmancz
    v noční bitce s drakem jsem se dostal k něčemu, co klidně mohla být jednociferná hodnota
  • myslim ze PS4/XONE verze je hodne pravdepodobna, jen je divne ze ji neoznamily jako první, takze mozna fakt nebude nebo bude později. Navíc co vim tak petice co mela spoustu hlasu se tykala prave PC verze, takze zrejme v Capcomu reaguji na tu petici. PS4 hraci zadnou neposlali:)
  • Hra bezi 30 fps stabilne na xboxu 360 a na PS 3 miva mensi propady, ale na 25 fps se dostane jen vyjimecne. Lepsi fps na xboxu ma proto ze tam je vyply vsync ale diky tomu dochazi k trhani obrazu (tearing) na PS3 ma vsync zaply, ale o něco horsi fps.
    https://www.youtube.com/watch?v=t3Ky9NiPTjE
  • Integrace do Steam online DRM neni deviza, ale degradace. PC verze me nezajima, uvital bych remaster pro PS4.
  • Ja u ty hry stravil asi 700 hodin (samo jsme ji hral několikrát) a nemyslim ze by za tebe pawni zabily všechno. Samo lecos zabijou i sami (vlky, skrety, bandity a podobnou low verbez), ale vetsi potvory ani nahodou, pokud nejsou hodne levelu nad nima. Na hard obtiznost uz vůbec. A to radsi nemluvim o expanzi Dark Arisen, tam jsou potvory který daji zabrat i na lvl 200 s end game vybavenim. Urcite tomu dej ještě sanci, a mej vic trpelivost, myslim ze zazijes chvile když si budes prat aby ti pomocnici pomohli:)
  • Rozehrával jsem to několikrát, bylo mi líto peněz, navíc to všude sbíralo dobrý hodnocení, tak jsem si myslel, že to třeba jen chce čas, ale pokaždý jsem došel ke stejnýmu závěru - když stojím a nic nedělám, dopadne to úplně stejně, jako když něco dělám, ta "NPC"ka všechno zabijou za mě. Připomínalo mi spíš špatnej film, člověk se jen kouká a vlastně ani nehraje. Ale když tak vidim, že lidi jsou nadšený, asi to ještě jednou zkusim.. DS jsem taky dal až napotřetí a pak jsem hned kupoval dvojku, i když tam nebyl důvod nuda, ale uplně jinej :)
  • tak vzhledem k tomu ze max level je 200 jsi jich moc neudelal:) Navíc hra ti pak umozni zakládat vlastní portovaci body, muzes si je dat kam chces, a při new game + ti tam zustanou. Holt novacek se tam trochu nabeha, myslim ze to je v poradku. Ale jinak v poho, ta hra urcite není pro kazdyho, stejne jako třeba Dark Souls. Nastesti fanousku ma mraky, takze remaster verze není bezduvodna.
  • 30 lvl sem udělal jen mě to prostě přestalo bavit furt běhat sem a tam
  • Spis ti to moc neslo podle toho co pises, a nemel jsi trpelivost se s tim zabývat, ale to nevadi, u her neznalost muze omlouvat.
  • Jedna z her, která mě hodně zklamala, litoval jsem pěněz, který jsem za to na xboxu dal. V zásadě je to o tom, že si člověk stoupne a dívá se, jak 3 AI ovládaný tupci zabíjej všechno za něj. A když se náhodou pokusí něco zabít taky, ti 3 se mu tam akorát furt motaj a nejde se v tom vyznat. Ta hra se bohužel nedá hrát, protože se hraje sama.
  • NO KONECNE :) nejlepší rpg za poslední leta bude i na PC, slava hura !
  • Má hra najlepší súbojový systém zo všetkých troch hier? Áno.. pekný svet a monštrá? áno.. ale hlavne Zaklínač 3 obstojí v súboji s DD veľmi dobre - príbeh, postavy, svet, atmosféra, hlavné a vedľajšie misie, dialógy, rozhodnutia a dôsledky, atď. sú v Z3 v najvyššej kvalite
  • ringmancz
    bylo na čase, těch 25 fps na konzoli byla jediná věc, která mi vadila. jinak jedna z nejlepších her poslední doby
  • Souhlas!!! Bombaaaaaaaaaa :) Jasná koupě.
  • Teď ještě aby alespoň v menu fungovala myš a mělo to více možností než 1080p a 30fps. :)
  • všichni tady pějou chválu ale mě osobně dragons dogma sklamal. Sice pěknej svět ale furt běhat sem a tam grindit skřety a harpie a plnit pitomé ukoly ala MMO. navíc jde cítit jak to dělali japonci a ten jejich rukopis se prostě pozná
  • Uklidni se *1*
  • milionkrát lepší než Witcher 3 a Skyrim dohromady. Nejlepší open - world RPG od dob Gothicu. Těším se až si to dám znova v parádní grafice. Zpráva roku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit