Přejít na výpis diskuzí
Drby z Mythicu: The Old Republic je dražší než Avatar a propadne
13.10.2010 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Hrál jsi některou z her od BioWare? (Předpokládám, že ano, jejich tvorbu člověk těžko mine.) Nemyslím si, že se od nich dá očekávat propadák z hlediska příběhu a náplně (viz. DAO nebo ME), pokud teda nedojde např. k tlaku EA na vydání hry.
Možná jsem přehnaně optimistický vůči BioWare a někdo se mnou nebude souhlasit, ale BW rozhodně ví, jak dělat RPG a to nejlépe z celého herního byznysu (to platí alespoň pro mě). -
budu odejít říká moje ségra, které budoucí čas nic neříká. Čech by řekl odejde. To je zblbnutí z překladu přůběžného času. Na jednu stranu má SW:TOR velice dobře vyšlapanou cestičku pro marketing, ale bojím se že projekt bude trpět nedostatkem obsahu, zvlášť pro hi-level, kterého někteří borci dokážou dosáhnout během týdne reálného času. Všimli jste si taky toho "zhoršování" videí ze hry? Jako první byla nějáká epická animace, pak něco jako in-game cutscéna a nakonec záběry ze hry vypadají docela hrůzně...
-
To je takovy mensi eufemismus. Znamena to, ze s nim vyrazi dvere
-
Být odejit je docela běžně používáno v případě, kdy má být někdo vyhozen - neodchází z vlastní vůle. Nicméně, pro lepší srozumitelnost upraveno :)
-
Člověk toho v afektu nakecá...
-
"budu odejit"? Co to je prosím za slovní spojení?
BTW pochybuju, že by BioWare byl hrdý jen na zvuk a dabing, to není firmička, co udělala jedno úspěšné RPG a jinak nic.