Přejít na výpis diskuzí
Dreamfall Chapters Book One: Reborn - recenze
6.11.2014 | Ondřej Švára
72 příspěvků
-
Hodnotit hru jako celek jen z první kapitoly je umění které dokážete snad jen zde. Poslední dobou vaše články skutečně stojí za to
-
Tohle rozhodne neni mainstreamova (cod, ryse a podobne ****) hra a verim, ze si casem ziska dobrou fan zakladnu.
Vedle Vanishing of Ethan Carter je Dreamfall Chapters pro mne zatim nejprijemnejsi prekvapko druhy poloviny roku.... *14* -
Vi nekdo odporucit jeste nejakou dobrou adventuru? Kromne walking dead, wolfa, posla smrti, broken age, broken sword, sherlock holmes...
-
Tak to musíš mít docela problém např. i s Half-Life 2, taky čekáš až vyjde komplet? *15*
-
Tyhle názory jsem naštěstí ztratil někdy ve třinácti letech...
-
Hrál jsi to vůbec?
-
A právě ten zaměřovač mi přijde dobrej. Ovládá se mi to příjemně...
-
6/10 ? to je jako 6/10 jako lepší průměr, nebo 6/10 co dostal Wasteland, takže super hra ? Kdo se v těch hodnoceních má vyznat.. :(
-
Herni doba je vazne pet hodin? Ze by pak z komplet hry pri peti kapitolach vyslo nejakych dvacet hodin?
To by byla pecka. Jestli jsou ty casti takhle dlouhy, mozna bych ani necekal na posledni dil, ale dal si to treba na dvakrat... -
Takže když má hra silnou ženskou hrdinku, tak je automaticky holčičí? Co je na TLJ a Dreamfallech proboha naivního? Hrál jsi je vůbec?
-
Tak neni pravda ze tu neni zadna holka. Jsi tu prece ty!
-
Divim se ze nikdo v diskuzi ani v recenzi nezminuje hrozne ovladani 'zamerovace'. To jsem jediny kdo z toho sili?
Jinak hra v pohode. Pro fanousky serie,jako jsem i ja. -
Docela bych si zahral, ovsem v zaplave poslednich CoDu, civilizace 5 a ryse neni prostor pro dalsi dobrou hru.
-
To rozdělení na třetiny tu raději moc neprezentuj, nebo se toho nějaký výrobce fakt chytne. *1*
-
Podla mna herny svet smeruje k stylu epizod, aspon teda u niektorych hier(podobne ako u kedysi FPS styl zacal smerovat k automatickemu obnovovaniu zdravia). Radsej nez vytvorit 1 velky projekt, riskovat investicie a cas, je asi pre ne lepsie vytvorit mensi svet a recyklovat ho novymi epizodami v kratkom case a mat tak staly prijem, nez vydat nieco grande raz za dlhu dobu za ovela drahsiu cenu. Mozno je i psychologicky lahsie pre ludi vysolit 10-20eur pravidelne nez 50+ raz za cas. Potom je i sanca ze si to ludia budu kupovat dalej uz len zo zotrvacnosti = fan base = cash cow. Pokial to za to fakt stoji(WolfAU) nepoviem, ale vieme uz za tie roky praxe ako sa vzdy vsetko nenapadne spusti dolu vodou...
-
panebože Jacku.. co diskuze,to blábol od tebe. *11*
-
co adventury, ale že se rozdělují na akty open worldová rpgčka mi přijde trochu na hlavu... za chvíli bude NHLko na epizody, nejdřív první třetina, za měsíc druhá a když pánbůh dá bude koncem roku vyjde třetí třetina..
-
no tak myslim že tímto odstavcem jsi to vystihl za všechny recenze, nezbývá mi než souhlasit.. ale docela by mě zajímalo proč to teda rozdělili, co je k tomu přesně vedlo.. myslim že financí z KS měli víc než dost a o strachu z malé fanbase nemůže být ani řeč - všichni netrpělivě očekávají nástupce TLJ a Dreamfallu už spoustu let.. ono vlastně když člověk přemýšlí kdy naposled vyšla nějaká kvalitní ucelená dlouhá adventura typu Grim Fandango nebo Longest Journey... tak fakt mě žádná nenapadá..
-
No ono vůbec holky hrajou nejvíc adventury, je jedno jaký, i ty hororovější o upírech, posla smrti atd. řekl bych že malý holčičky hrajou The Sims a starší holky právě adventury :)
-
použití ve větě:
"I fucked my boyfriend's passy last night, and he queefed!"
"You are wearin' my passy out, boy!"