Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nebýt aktivní... ( nebo ta zkomolenina, puzzy? ..)
  • 13_11
    A víte vůbec, co je to „passy“?
  • Rozdelit hru na epizody bola IMO chyba. Zrejme sa autori pokusali navodit podobnost s Walking Dead a Wolf Among Us(znizit naklady, development time, vytvorit si permanentnu fan-base atd..), tie su koniec koncov velmi uspesne. Lenze nema ten isty smrnc a atmosferu, bez opravdoveho grande pribehu v jednom celku je toto len slaba typicka adventura navyse so suchym voice acting-om a nudnymi dialogmi. A posledne 2 zmienovane veci zvladaju vyzsie uvedene hry na 1. Toto sa urcite nestane dalsim legendarnym pokracovanim serie(ani dohromady s buducimi episodami). Bude to ako zo Sam & Max epizodami a podobnymi: "ok pass" pre fanusikov inak ziadna slava a za chvylu sa na to zase zabudne. Keby sa to volalo inak len malokto by v tom videl taky zazrak. Na to aby hra uspela na epizody musi mat naozaj nieco do seba, fragmentacia hry uz sama o sebe hre nepomaha.
  • Tož není to špatné, ale jedna věc mě hodne nasrala. Pic related: http://i.imgur.com/53H5csO.jpg . Pan Tørnquist je buď master troll a nebo nikdy neměl ve škole dějepis a asi žije v nějaké alternativní SJW verzi Evropy. Nicméně by si zato měl dát facku z každé strany, aby se probral.
  • michaliuz18
    slabe je to len preto ze je to rozdelene na epizody, urcite to v buducnu bude lepsie. Mna hlavne nostalgicky prekvapili stare zname lokacie , uplne zimomriavky
  • Dogkiller
    Velmi mě udivuje a trochu i mrzí, že do diskuze k této holčičí hře doposud nepřispěla ani jedna dívka, čiže Dreamfall vždy byl spíše záležitostí holek než chlapů, kteří se zpravidla těmto naivním adventurkám obloukem vyhýbají a dávají přednost pořádným hrám jako Posel smrti, L.A. Noire, Fahrenheit, Dark Souls a tak... (mluvím z vlastní zkušenosti).
  • Jack1947
    Dal bych 7/10... takové odlehčenější a adventurnější WD,Wolf... na odlehčenou to nebylo zlé... trochu náročné na hw v té propasti.

Mne to asi bavilo víc no... ale tak můj názor. ( Hrál jsem i Dreamfall - tehdá mi moc nesedl).
  • Mně se to perfektně trefilo do vkusu a moc jsem si to užil. Škoda že teď budu muset čekat věčnost na další epizody. Co se týče rozhodnutí a následků, jsou podrobněji shrnuty na konci, a i v rámci epizody má minimálně jedno rozhodnutí výrazný a hmatatelný důsledek.
  • Vegen
    Ještě si zjisti co je season pass :D
  • Už i adventury vydávají s season passem, no to jsme to dopracovali. *11*
  • Fremencz
    Jen bych rád podotknul že jedna z voleb v jistém rozhovoru má v první kapitole svůj důsledek,ale jestli je důležitý pro příběch a nebo jen na okrasu to si zatim netroufám říct.
  • kupuju až to výjde komplet, tohle dělení na chaptery mě nasr..štvalo už u Sama & Maxe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit