Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    Kdyby mi někdo v časech první Mafie řekl, že v roce 2017 budeme v Mafii bojovat s kultisty a zneškodňovat atomovky, nevěřil bych mu. *15*
    • Mart9
      Extrémní jízda *4*
    • readyxx
      jak to vzali amici tak se neni cemu divit , jeste tam chybej zombi , draci a ufoni, tak snad v nakem dodatku .. usa zeme neomezenych moznosti
      • jamar28
        Jo no, nějaké to voodoo a zombie, to je myslím dost dobrý tip, to se naplní. *2*
  • Llour
    Kdyby byl Vávra mrtvý, tak se obrací v hrobě.
    • Veskoslav
      Země by se otáčela opačným směrem *5*
  • KrPa
    "vdechnout do sympatického a povedeného světa trochu života"

tahle veta si nejak sama sobe odporuje
    • Overwatch
      Ten svět mi sympatický a povedený přišel. Na rozdíl některých misí, hratelnosti v open worldu, stealth a dalších průměrných či lehce nadprůměrných prvků.
      • Veskoslav
        A co je na něm sympatické? Mizerný design, graficky žádná sláva, město živě naprosto nepůsobí. Co je na něm sympatického? Zpracování? Mafie I i II měli několikanásobně lepší. Návrh samotného města? Ani to ne, opět předchozí díly zcela jinde i ostatní hry počínaje GTA IV. Opravdu by mě zajímalo, co je na tom sympatické a povedené, protože reakce mrtvé ryby, co je týden mrtvá a smrtelné záškuby možná dávají naději na pořádnou "zombie akci", ale třeba se pletu a hra je jiná na pc než na ostatních platformách, protože i když jsem ji dostal ZDARMA, tak po vyzkoušení konzolové verze jsem ani neměl potřebu tu pc verzi instalovat, natož hrát. Co je skvělé na hře, tak jedině soundtrack. Ten je skvělý a na ebay jsem koupil za "200 Kč" obě vinylové desky, co byly v té "superedici".
      • KrPa
        asi mame jine meritka, dle me je poveden svet, kde je zivot i bez zasahu hrace pripadne se svet meni s drastickymi zasahy do sveta hracem

je fakt hrozne, jak je furt staricky gothic 1 symbolem skvele fungujicih sveta a nove AAAAAAAA hry na to proste nemaji
  • Prej povedený svět. *15*
  • Zlatá Mafie 2 a její DLCčka včele a tlustým Joem a plešatým Jimmym *1*
  • A kdy se dočkáme české hry, kde bude hlavní hrdina Rom? V tomto máme proti USA dost co dohánět
    • jamar28
      Toho by se mohla ujmout Bethesda. Questy na to má jako dělané:

"Sežeň Demeterovi 50 kg mědi."
  • Po vydání Mafie hry část mě umřela. Upřímně si nepřeju nic jiného, než aby umřela i tahle série, než začne trpět ještě víc....
  • Bože jak hluboko lze ještě klesnout
  • C.r.a.b
    Trochu mi unika, proc vydavaji takto pozde DLC. Koupil jsem hru po vydani s SP (za cca 700 Kc), hrat jsem ji zacal az po vydani Faster Baby ... pak prislo to dalsi pidi DLC ... obe pridaly cca 2 hodiny dohromady. Hru jsem dohral, takze jsem ji i odlozil a to nedokaze zmenit ani nove DLC. Ve hre po dohrani je uplne mrtvo a neda se tam nic smysluplneho, natoz zabavneho delat.

Njn, M3 proste delali lidi, co tomu opravdu nerozumi. Jediny povedeny byl marketing, ale to proste nestaci ...
  • Jack1947
    No vypadá to že ještě lepší než minulé 2 dlc to asi nebude. No ale zdá se že kult a sekty dneska celkem jedou tak at to má i ta Mafie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit