Přejít na výpis diskuzí
Drsná lekce přežití z The Last of Us vás uchvátí
5.6.2012 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
A to je co? Nebo kdo? :)
-
mam to naprosto stejne , ale asi se fakt prekonam a tu krabicku k televizi koupim, pac tohle vypada famozne :)
-
sharapova ?
-
Naskriptované jak Marija.
-
Dyt at si nasetri, ja si taky nasetril a sem chudej. :)
-
Takto, i kdyby ne za několik dní ... tak snad každý kdo by si chtěl konzoli kvůli nějaké hry koupit, na ní za pár měsíců našetří. Datum dané hry ví snad každý předem, takže ví i kdy má začít šetřit. Není to auto, ale krabice za 5000,- a to rozhodně není nějaká obrovská částka, aby na ní člověk nedokázal našetřit.
-
Njn pro mě zase neznamená vůbec nic min 95% dnešní tovrby mimo sportovní žánr, chujovinka za chujovinkou.... Taže jsme tam kde jsme byli :) V manageru si asi moc nezasportuješ .) v Takovým NHL můžeš mít celej tým složenej z kámošů a zábava je to asi tak o 100000000000000000000% lepší než u kdejaké řitní hry na s SP na 5h za full prize :)
peace. -
Za par hodin..., taky dobry. Nekdo dalsi? Kdo se chce pochlubit svym vysokym mesicnim (dennim, hodinovym) prijmem? :)
-
Tak jdi do takové reality. Začni jako elév a vypracuj se ;)
-
Jím, paltím si zdrav i soc, alimenty neplatím, protože nemám dítě, platím nájem, internet, tv, subscription na grafických stránkách, daně nefejkuju. Podnikám a jako kolega nademnou za pár dní (spíš hodin) práce mám na konzoli. PS3 se dá sehnat funglovka za 5tis. X360 za 4tis. Pokud člověk má vzdělání nebo praxi a jde do slušného oboru, tak si to dovolit může. Student to má horší a člověk ve státní sféře na nízkých postech ještě horší.
-
yeah
-
Už to tady někdo psal... pak nezbývá než dodat, že tuhle hru budu konzolistům fakt závidět.
Když já ty konzole fakt prostě nemůžu... kdybych chtěl tak ji můžu mít doma na jak dlouho bych chtěl, už sem to i zkoušel... ale gamepad ve mě prostě vyvolává hrůzu, klaustrofobický pocit z rukou u sebe atd... *7* -
V Praze 25 čistého?? Jééé v takové realitě bych chtěl žít když mám za měsíc 15 tak se raduji
-
Já bych si v rámci všeobecného blaha samozřejmě přál, aby to vyšlo později i na PC, ale u toho Naughty Dog to asi opravdu nebude reálné :/ Třeba u making of videí z Uncharted bylo vidět, že makají snad jen na Sony Devkitech přímo pro PSko a pořád se v tom jen zdokonalují. Pokud by měla vyjít PC verze, museli by najmout nějaké další lidi, nebo konverzi svěřit někomu jinému a i tak by to trvalo déle než třeba u hry která běží na Unreal enginu. V tomhle případě to nebude ani tak převážně o "exkluzivitě" jako spíše o technické překážce, ale ta exkluzivita (toho studia celkově) v tom samozřejmě hraje taky nějakou roli.
Ale je fakt, že jeden nikdy neví. Rozhodně si přeju, aby aspoň ten The Last uf Us světlo PC světa spatřil. -
No ja prave ale nevydelavam 25000. O neco min, a to si jeste sam platim zdravotni a socialni pojisteni.
-
Tohle vypadá příliš dobře než aby to nebyl jasnej tunel + hodně neovladatelnejch sekvencí. I tak pěkný.
-
Já se na TLoU těším hodně moc. U Naghty Dog je skvělé, že stále překonávají sami sebe a tenhle gameplay mně v tom jen utvrdil. V Uncharted 3 se třeba Nathan začal opírat o zdi atp. ale tady už se mi zdá ta pohybová interakce s prostředím i nepřáteli dotažena téměř k dokonalosti. No, přinejmenším mnohem dále.
Námět a zpracování taky výborný a grafika, nasvícení... opět smekám nad schopnostmi tohoto studia. Nezbývá než čekat a doufat, že to dopadne tak, jak to zatím vypadá, že to dopadne.
Survival, kde každý náboj nad zlato já můžu. -
K PS3 urcite ne. To jedine jak by vypadal Xbox720, oproti PS4, az se budu rozhodovat, kterou si vybrat, ale to zatim tezko rict.
-
Létajícíkoule:
Ty si šťastný člověk... takhle pobavit sám sebe, vlastním příspěvkem... -
Tak nejlevněji co jsem PS3 viděl bylo něco přes 5000,- , takže pokud vyděláváš 25000,- , tak bys na ní snad za týden vydělat měl. A pokud nemáš astronomické výdaje za byt apod. , tak by to snad taková obrovská rána být neměla ...
/Anebo jak přejít od diskuze k hře, k diskuzi o platu v ČR *1*