Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a proto je soudit dle sebe vždycky zrádný. Nicméně, proto jsem soudil hlavně podle jiných. Půjdeš taky někdy do Xboxu, Robe? *15*
  • Ano stále "vše" i proto, že pro mě a slušnou řádku lidí sportovní tituly neznamenaj vůbec nic.

No pro ty PCčkáře které sporty baví, tu je třeba Football Manager, který zas není na konzolích pokud vím. A z nám PCčkáře, který ač maj třeba to 360, tak FM kupujou každej ročník a hrajou to měsíce.

Já mám zase PS3 a ty mocně vypadající exkluzivky mě snad s výjimkou KZ nezajímaj.
  • A ja pracuju v tom hernim prumyslu, a stejne bych na PS3 za par dni rozhodne nemel :) (i kdyz ji teda mam, ale setril jsem na ni dyl). A to ziju v Praze a tech 25 cistyho nemam. Zkratka pomery jsou ruzne.
  • Osobně mám peněz dost a hraju PC, PS2, PS3, jenže znám docela dost lidí, co nepijí ani nemaj žádné levobočky, na které by museli platit a přesto maj stěží na to PC, nebo jednu konzoli. Proč? Protože ač maj školy, vejšky, učňáky a vyšší odborný, uplatnili se ve svým oboru a přesto často nemaj často ani tu pitomou průměrnou mzdu.

Když už se hry a HW konečně začaly zlevňovat a například hry za 1500 se začaly pomalu stávat minulostí, ekonomika šla do háje a začly prudce růst životní náklady. Takže oni jsou rádi, že bydlí (na což si museli vzít třeba půjčku) a mají co jíst, do čeho se oblíkat a občas si můžou dovolit hru - bez keců. Každej zkrátka nežije v Praze a nemá 25 čistýho. :)
  • fallout
    I to se může stát... potom fakt škoda, vypadá to hodně dobře, ale konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu.

Přiznám, že tuhle hru budu konzolistům závidět...
  • No, tak to si vydelavas asi dost penez. Bohuzel to vsichni nemaji ;)
  • *krabicY* *1* *13*
  • Vše? tak např.

Top Spin 4 :)
    NHL 12 :)

Tohle jsou pro me TOP sportovni tituly o kterych si na Pc muzes nechat jen zdat :)

Vlastnim PC/X360, tituly excluzive Ps3 me pekne prudi pac vypadaji fakt mocne :) Kupovat dalsi krabicy kvuli jedne hre za rok ale asi nema smysl.
  • proč to video nejde přepnout do fulscreenu?
  • dokup si jeste nejake modernejsi pc a nintendo wii, aby ten seznam byl kompletni *7*
  • Vypadá to krásně, ale takový Call Of Duty by se od toho mohlo ještě hodně učit.
  • God-of-War
    Dobře děláš, ale na druhou stranu ti přeju, aby ti hned bouchla...za to ošklivé slovo.. *3*
  • ...kua bylo k Jovano (skrytá identita)
    -12
  • Náhodou je to jen slabej odvárek debility kteoru tady předvádí převážně hrdní majitelé PC *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    .. na tady máš pamlsek
  • Nevím, co se ti na tom nezdá, Sony si vydržuje vývojáře, aby tvořili software prodávající jejich hardware. Vždycky tomu tak bylo, je a ještě nějakou dobu patrně bude. Chjochat si můžeš toho minima multiplatoformních her, které bezdůvodně minou PC, jako třeba RDR. Jinak má PC má vše, co jiné platformy a ještě hromadu vlastní tvorby...
  • fallout
    Neblbni, dočkej času... nikdy nevíš, jestli to nepřekopou na PC... *3*
  • Dělám z toho všechno až na ty alimenty a myslím si, že ta cena by odpovídala mzdě za pár dní práce, řekněme týden. Samozřejmě, že se člověk omezí v chození např. na pivo, apod. ... Já osobně každý měsíc podobnou částku co bych dal za PS3 odkládám bokem...na dovolenou atp. Takže bych v případné koupi konzole neviděl problém.
  • Tak, tak máš pravdu. Buď si koupit to, ale pak není zase to. Dneska si člověk musí vybírat, já to dělám, ale někdy je to docela smutné :( člověk by se zahrál tolik věcí, ale nemůže. Tedy jestli nechce hru nelegálně stáhnou. Je to hold moje filozofie, hru kterou si chci zahrát, tak si jí i koupím a proto si řádně vybírám :)

Werdes, alias Werde
  • Cahir
    Já si snad tu pojeb*nou konzoli koupím...
  • Ty si opravdu retard, já bych tomuhle druhu konzolistů nakopal, uvědom si chlapče, že nebejt PC, tak si na tý sví uberkonzoly nezahraješ nic a ani v televizy se nebudes moct divat na ty fancy exploze a animace. Než tady začneš kdákat tyhle sračky, tak se zamysli, kdepak se ty hry asi programujou a vytváří *7*
    PS. Proti konzolistům nic nemam, ale tyhlety tardy bych opravdu nakop.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit