Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PS3 a XBOX360 vlastním, takže doufám, že hra bude taková jak zatím dle videa vypadá a nebude na novou verzi konzolí. držím palce *1*
  • tak to je jasný že tu hru chceš na PC abys jí moh ukrást a hrát zadarmo

PC je mrtvý a konzole vládnou světu tak si na to už zvykněte
  • strabo
    McCormack by měl radost, povedená variace na jeho CESTU.
  • No nějak se jim nepodařilo odstranit ten "Uncharted pocit" ze hry jak slibovali. Ale tleskám za ten inventář a za neregerativní hraní. Konečně bude hra snad výzvou.
  • A ty vubec nechapes, ze tady je dulezity faktor i technologicky, takze i kdyby chteli nahodou zvysit prodeje a dat hru na ostatni platformy, neudelaji to, protoze je to moc velka technicka prekazka. Naughty Dog je ciste konzolova firma, ktera se soustredi od pocatku na vyvoj na konzolich, posleze jenom na PlayStation 1, 2, 3. A zrovna Playstation je oproti PC a Xbox360 nejvice odlisna platforma, na kterou se programuje nejvic jinak. To znamena, ze kdyby chteli udelat engine i na PC a X360, bylo by to takovy prace, ze by museli uplne prehodnotit svou strategii firmy jako takovy, coz se urcite nestane, kdyz delaji hry pro Sony.
  • Malleth
    A čekal někdo něco jinýho?
  • fallout
    Robotron3

Takových ,,nikdy,, už sem slyšel... u GTA IV nebo naposledy La Noire. Dovol abych ti zopakoval co se tenkrát psalo: ,,Pravděpodobnost, že by La Noire vyšlo na PC, je asi tak stejná, jako že přiletí Elvis v létajícím talíři a každému dá milion,,. A hle půl roku na to byla PC verze La Noire venku.

Vy konzolisti jste nepoučitelní... pořád nechápete, že o tom jestli bude hra na ostatní platformy rozhodují prodeje, peníze... NÉ VY... *1*
  • Ty ses snad nake verici clovek, ne? :D
  • A říká ti něco: Kdo doufá, ten žije. Naděje umírá, jako poslední ? Asi, ne..... Já budu doufat, že se to někdy podívá na PC, a ty si piš že ne :D mě je to šumák, ty psí čumáku :)
  • Pokud ti to umozni hrat hry po kterych touzis, tak proc vyhozene penize? PS3 v bazaru koupis uz za nejakych 3400 Kc: http://pocitace.aukro.cz/sony-ps3-konzole-60gb-bere-i-ps2-hry-i2397212937.html a novou za 5200 Kc: http://www.levneelektro.cz/p100881-herni-konzole-sony-ps3-160gb-slim To neni zadny extrem, ktery by si hrac nemohl dovolit.
  • Nemam z toho radost, naopak neradost, ze si lidi nectou informativni prispevky a zase napisou neco, co se nikdy nestane :)
  • nevyjde a vis proc? protoze jak sony tak microsoft a nintendo vi, ze konzolu prodavaji hry (platformni exkluzivity)
  • Vypadá to, že ty z toho máš obrovskou radost, že to stále píšeš! Ha láska a pravdy zvítězí, asi v tvém sloganu chybí.
  • To je správný přístup k věci. Pěkné pozitivní myšlení ! Tak, tak na všechny platformy, aby se dostalo na každého.

A jinak, já bych byl v té skutečnosti strašná nepoctivec :) rád bych viděl vycházet i zapadat Slunce, tak bych bojoval, jakýmakoliv prostředky :)
  • Ty lidi se snad nikdy nepoucej. Ne, nebude to nikdy na ostatni platformy, jen na PS3. Protoze Naughty Dog sponzoruje Sony. Protoze je to Sony exkluzivita. Protoze Naughty Dog v zivote nikdy neudelali nic na PC, takze by museli engine vytvorenej ciste na PS3 tezce predelavat a ucit se DirectX. A hotovo :)
  • No dost by mě zajímalo, jestli budou postavy tak duchapřítomně reagovat na dění v hře i mimo tohle demo.
  • Tak hry od Naughty Dog jsem vždycky považoval za trošku přehodnocené a i když je grafika u jejich her vždy na té nejvyšší úrovni v rámci konzolí (nejsem člověk pro kterého je grafika na prvním místě) a celkově řemeslná kvalita se jim nikdy nedala upřít, tak herně se vždy jednalo o tupou, koridorovou střílečku, bez ohledu na to jak dobrý měla příběh a výpravu (mluvím o sérii Uncharted). Nicméně to co jsem teď viděl mě posadilo na PRDEL! Jestli dokáží to napětí udržet takto po celou hru tak se hluboce klaním (au moje záda) a smekám! Protože něco takového jsem asi zřejmě ještě neviděl! Fantazie!!
  • fallout
    No... tak musím říct, že už dlouho na mě žádný herní trailer takhle nezapůsobil. Představa, že by šlo o skutečnou situaci, ve mě vyvolává opravdu nepříjemný pocit. *4* Snad to bude dostupné pro všechny platformy... *3*
  • Souhlasím, ale prakticky mě stačí pouze vidět Lets play :) . Stejný sem to měl jako s prvním DLC na Borderlands, když vyšlo jen na Xbox, podíval sem se na lets play a tiše záviděl, časem vyšlo i na PC, tak sem si ho pořídil a zahrál :), ale i tak by mi jen ten Lets play stačil.
  • věrná jen ovce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit