Přejít na výpis diskuzí
Druhé dojmy z Titanfall aneb souboj novinářských titánů
26.8.2013 | Lukáš Grygar
74 příspěvků
-
Díky za článek od někoho, kdo umí psát zajímavě.
-
-
Ano, přestože článek je naprosto obsahově prázdnej, tak se čte celkem dobře.
Ale pravdou je, že mi mnohem více o hře řekne jakékoliv video z ní. Na druhou stranu chápu, proč to malestro Grygar napsal takhle. Kdyby hru skutečně hodnotil, tak by se na něj sesypalo milion lidí, kteří by s jeho hodnocením nesouhlasili a bučeli, že krátké zahrání na Gamescomu není průkazné. -
-
obsahove prazdnej...?? ja si z nej udelal predstavu, jak ten multak probiha. vypada to super!!!
-
-
A kdyby jsi se podíval na gameplay video, tak by jsi neměl jen představu, ale věděl by jsi to.
Vypadá to ok.
-
-
-
Já bych to napsal líp. *6* *6*
-
-
Tak šup šup, už se těším na Tvou čtenářskou recenzi *3*
-
-
Ok tady je gameplay. Konec recenze.
-
-
Skvělá recenze. Připomíná mi většinu z těch, co jsem četl po různých herních stránkách. Ještě lepší formulace by byla: "Tady do dlouhých vět přepíšeme věcy napsaný na zadní straně krabičky s hrou."
-
-
Jsem rád že tu mám svého prvního fandu mých recenzí. *1* *1* *1*
-
-
Kde?
-
-
Tak bych to napsal a ukončil. K tomu není co dodávat.
-
-
-
Ale to by se jeste musel ( s vypetim sil, regnout a zalogovat brr uz z toho pocitu mrazi v zadech *15* ).
-
-
-
-
Já chci nový Unreal Tournament *13*
-
-
Víc takových článků. Vzpomněl jsem si na Ice a Andrewa (a Rybku). To byly časy...
-
Pěknej článek. Ps4 jenom zírá na Best game of E3 a nejlepší Xbox One hru Gamescomu.
-
Naozaj najlepšia hra výstavy, po dohraní dvoch multiplayerových zápasov som mal úsmev na tvári...
-
Lukas jeste zije a pise ? ja myslel, ze do tech podcastu nastrcili mluvici figurinu, jak to kdysi udelali s Drakenem v Level TV
-
Hm, jako bych četl Heinleinovu Hvězdnou pěchotu - moc hezké čtení! *4*
-
-
Tenhle kousek vypadá moc hezky. Nejsem příznivec online hraní, ale Titanfall mě láká. No a článek je napsán velice poutavě. Dost mi to připomínalo BattleTech sérii *3*
-
Mix Quake-a a CoD? Starý Quake III Arena bol najväčší multiplayer masaker za celý môj život, takže som zvedavý :)
-
Zacina se mi to libit, vic a vic... Kez by to bylo i trochu te sp... chjo *4*